Bachelor Of Fine Arts In Het Interieur

Harrington College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Fine Arts In Het Interieur

Harrington College of Design

Bachelor of Fine Arts in Interior Design

Harrington College of Design Bachelor of Fine Arts graad in Interior Design combineert de elementen en principes van design met praktische toepassingen, integratie van ruimtelijke planning en het oplossen van problemen, aangevuld met algemeen onderwijs cursussen. Dit programma is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Interior Design (CIDA, voorheen FIDER).

&nbsp


Overzicht

Het curriculum van Harrington 's bachelor-niveau Interior Design opleiding biedt studenten de mogelijkheid om creatief ontwerp, zakelijke vaardigheden en computer-aided design technologie te verkennen. Studenten kunnen ook kiezen voor een gespecialiseerde opleiding om hun focus te richten op een bepaald gebied van interieur, met keuzes waaronder Sustainable Design, Branded Environments, digitale technologie en Historic Preservation.Afgestudeerden moeten in staat zijn:

 • Begrijpen hoe te werken met een verscheidenheid van ontwerp soorten projecten en gebruikers.
 • Ontwikkel de attitudes, eigenschappen en waarden van professionele verantwoordelijkheid, verantwoording en effectiviteit.
 • Begrijp de fundamenten van kunst en design, theorieën van het ontwerp, groen design, menselijk gedrag en discipline-gerelateerde geschiedenis.
 • Begrijpen en toepassen van de kennis, vaardigheden, processen en theorieën van het interieur.
 • Communiceer effectief.
 • Ontwikkel vaardigheden in computer-toepassingen gebruikt in de interieur industrie.
 • Ontwerp binnen de context van bouwsystemen en passende materialen en producten.
 • Breng de wetten, codes, regels, normen en praktijken die de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van het publiek te beschermen.
 • Begrijp de fundamenten van het bedrijfsleven en de beroepspraktijk.

&nbsp


Cursussen

Cursussen in Harrington 's BFA in Interior Design programma gericht op het ondersteunen van studenten in de eerste fase van de voorbereiding naar het worden van gekwalificeerde, erkende professionals, zoals geïllustreerd in de bemonstering van onderstaande cursussen *.

 • In architectonische detaillering en Bouw, nadruk ligt op geavanceerde opleiding in de voorbereiding van twee-dimensionale ontwerp ontwikkeling en werktekeningen door de ontwikkeling van elementaire architectonische details.
 • In Geschiedenis van de inrichting en architectuur I, studenten onderzoeken de ontwikkeling van interieurs, architectuur en meubels uit de prehistorie tot het midden van de 19e eeuw. De dekking is voornamelijk Westerse, hoewel sommige niet-westerse culturen worden gepresenteerd.
 • In Portefeuille voor Interior Design, worden studenten voorzien van de tools en technieken die nodig zijn om succes in het identificeren van en het verkrijgen van een entry-level positie in hun vakgebied en het produceren van een cv en portfolio te ondersteunen.

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan