Bachelor of Fine Arts in muziektheater

American College Dublin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Fine Arts in muziektheater

American College Dublin

De BFA major in musical theater biedt een uitgebreid onderwijs in de praktische en wetenschappelijke aspecten van muziektheater. Elk semester is gebaseerd op de ontwikkeling van vaardigheden en competenties in de centrale gebieden van de muzikale theatervoorstelling: acteren en voce, dansen en zingen. De mate biedt een breed en holistische benadering van het muziektheater, een die niet alleen concentreert op de prestaties van een participatief perspectief (dat wil zeggen, op het zijn een performer), maar ook bereidt de student voor de brede en spannende reeks van loopbanen beschikbaar in de podiumkunsten industrie.

Terwijl de muzikale theatervoorstelling blijft een centraal aspect van het programma, worden de studenten ook voorbereid op de enorme hoeveelheid werk dat steunt en produceert de prestaties, zoals regisseren en enscenering, het creëren van schriftelijk materiaal voor de prestaties, productie, management, marketing en financiering van het uitvoeren kunsten. Het programma richt voor levende muzikale theatervoorstelling (met elementen van registratie gebruikt voor diagnostische en ontwikkelingsdoeleinden), maar tegelijkertijd een diploma wordt voorbereid voor verdere studie in de verwante vakgebieden in de podiumkunsten, en rechtstreeks voor een professionele carriere.

Dit komt omdat de mate produceert een breed scala van overdraagbare vaardigheden zoals effectieve presentatie techniek, expertise in het gebruik van de stem en het lichaam als communicatieve instrumenten, interpretatieve en compositorische competentie met geschreven teksten, management, marketing en fondsenwerving capaciteiten en organisatorische vaardigheden. Dit zijn niet alleen van toepassing in het kader van de vele carrièremogelijkheden binnen de podiumkunsten, maar ook in een breed scala aan sociale, culturele en zakelijke roepingen.

Toelatingseisen

Het programma heeft een inname per jaar: september.

Aanvragers moeten bewijs van afstuderen van de middelbare school (middelbare school), met laatstejaarsstudenten onderwerpen leveren aan de voltooiing van het Engels bevatten.

Een aspirant-student moet een aanvraag rechtstreeks in te dienen voor de cursus naar de Admissions Office bij American College Dublin.

De aanvragers wier eerste taal niet Engels moet een IELTS score van 6.5 (of gelijkwaardig) te hebben.

Een interview en auditie is vereist voor toegang tot de BFA in Musical Theatre natuurlijk. Voor de auditie moet u een gesproken monoloog, een a capella zang stuk en een dansstuk (als u een backing track voor de dans hebben, dan kunt u een cd) voor te bereiden. Elk stuk mag niet meer dan twee minuten lang zijn. Studenten moeten contact opnemen met het Admissions Office bij American College Dublin voor meer informatie over het interview en auditie proces.

Voortgezet onderwijs leerlingen

Het College accepteert leerlingen van voortgezet onderwijs hogescholen aan al haar opleidingen. Studenten moeten hebben opgedaan drie onderscheidingen in een verwante gebied van het programma dat ze willen studeren. Studenten moeten een volledige niveau 5 of niveau 6 award en dit vonnis kan hebben genomen over een aantal jaren. Studenten met een FETAC kwalificatie kan de toegang tot zowel de American College Dublin en American College Delaware te krijgen.

Rijpe student applicatie

Volwassen kandidaten kunnen direct van toepassing zijn op de toelatingscommissie kantoor. Een interview en auditie is vereist voor toegang tot de BFA in Musical Theatre natuurlijk. Voor de auditie moet u een gesproken monoloog, een a capella zang stuk en een dansstuk (als u een backing track voor de dans hebben, dan kunt u een cd) voor te bereiden. Elk stuk mag niet meer dan twee minuten lang zijn. Oudere aanvragers moeten contact opnemen met het Admissions Office bij American College Dublin voor meer informatie over het interview en auditie proces.

Andere EU-toepassingen

Iedere student die examen heeft genomen in een EU-lidstaat wordt verwacht Engels te hebben afgerond in zijn of haar laatste jaar. De enige uitzondering hierop is studenten die de A-Levels hebben afgerond. Deze studenten moeten wiskunde en Engels hebben genomen voor hun O-Levels.

Voor buitenlandse studenten Skype audities kan worden geregeld. Meer informatie vindt u in het menu Admissions of contact opnemen met het Admissions Office, Tel: +353 1 6768939; E-mail: admissions@iamu.edu

Carrière Vaardigheden

Samen met de academische kennis die studenten ontvangen tijdens de gehele duur van hun gekozen onderwerp, zullen de studenten ook verwerven en overdraagbare carrière vaardigheden van hun diploma discipline te ontwikkelen. Deze vaardigheden, samen met potentiële loopbaantrajecten staan ​​hieronder je een goed afgeronde beeld van wat de opleiding te bieden heeft om te geven.

Deze vaardigheden zijn onder andere:

 • mededeling
 • Schrijfvaardigheden
 • CREATIVITEIT
 • Effectieve presentatietechnieken
 • Management, marketing en fondsenwerving mogelijkheden
 • Interpretatie en compositorische competentie met geschreven teksten
 • Organisatorische vaardigheden
 • Onderzoeksvaardigheden
 • Tijdsbeheer

De BFA in Musical Theatre is ontworpen om studenten voor te bereiden op een aantal toekomstige loopbaan in de volgende:

 • Muziektheater
 • Theater
 • Arts and event management
 • Lokale en de gemeenschap omroep
 • onderwijs
 • Onderzoek
 • Culturele en zakelijke roepingen

Het programma dient tevens als voorbereiding voor studenten om deel te nemen in een verscheidenheid van postgraduate programma's zoals de MFA in Creatief schrijven en de MB in International Business.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
voor EU-studenten / 9000 € voor niet-EU-studenten
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan