Bachelor of Fine Arts

The Cooper Union

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Fine Arts

The Cooper Union

Bachelor of Fine Arts

De School of Art biedt een vier-jarige opleiding die leidt tot de Bachelor of Fine Arts graad. De BFA programma biedt zowel een algemeen beeldende vorming en een gerichte voorbereiding op toekomstige kunstenaars en ontwerpers.

Het programma ontwikkelt creatieve potentieel van de studenten, moedigt hen veelzijdig, vindingrijk en reflectief te zijn, en rust hen om succesvol om te gaan met de praktische problemen en vraagstukken van vandaag en die van de toekomst.

De School of Art is vastbesloten om een ​​generalist curriculum dat alle fundamentele disciplines en middelen van de beeldende kunst omvat. Elke student wordt opgeleid niet alleen in specifieke disciplines, maar ook in de complexe onderlinge van alle visuele woordenschat. Dit filosofische uitgangspunt heeft betrekking op alle doelstellingen van de School of Art en is het fundament waarop al het onderwijs, creatief werk, dienstverlening en onderzoek zijn gebaseerd.

De Studio curriculum samen met de Kunstgeschiedenis en Algemene Studies onderdelen van het BFA programma al hebben als doel het verwerven van communicatieve vaardigheden, het ontwikkelen van kritisch perspectief, en de beheersing van de materialen en intellectuele gebouwen van de studie van samenlevingen en mensen. Gedurende acht semesters, studenten raken sociaal bewust, historisch gegroeide, creatieve beoefenaars. Ze worden geleerd om kritisch analisten van de wereld van de hedendaagse visuele communicatie, kunst en de cultuur in het algemeen.

Geïntegreerd in studio praktijk en kritiek is de blootstelling aan westerse en niet-westerse geschiedenis van kunst en design, evenals een inleiding tot de theoretische kwesties die de onderwerpen van huidige debat in het veld zijn.

In een wereld van toenemende specialisatie en professionele fragmentatie, kunstenaars en ontwerpers met een breed scala aan ervaringen hebben iets unieks te bieden en zijn bereid de diverse en snel veranderende professionele uitdagingen voor hen na het afstuderen te voldoen. De vitale en collaboratieve rol generalisten spelen in hun respectieve vakgebieden strekt zich ook uit tot de maatschappelijke arena.

Het Interdisciplinair seminarie

Het Interdisciplinair seminarie werd twintig jaar geleden ontworpen om bij te dragen aan een regelmatige en duurzame discussie over artistieke praktijk voor de studenten van de Cooper Union School of Art en de creatieve gemeenschap die hen omringt.

onderwijs

Undergraduate Collegegeld Vanaf het najaar van 2014 zullen alle inkomende studenten een half collegegeld beurs ontvangen. De waarde van deze beurs is ongeveer $ 20.000 per jaar ($ 10.000 per semester). Aanvullende financiële steun aan de meest behoeftige studenten worden verstrekt aan dekking collegegeld, huisvesting, voedsel, boeken, benodigdheden helpen etc. Het bedrag van de aanvullende steun zal worden gebaseerd op bewezen financiële behoefte van een student. Studenten moeten zowel een FAFSA en CSS profiel vorm te komen voor extra financiële steun indienen. Houdt u er rekening mee dat Cooper Union ook zal aanbieden verdienste beurzen aan uitzonderlijke studenten. Ook zal Cooper Union behoefte blijven bestaan ​​aan-blind opnames proces wat betekent dat een student in staat is om te betalen niet onze opnames beslissingen zullen invloed te gebruiken.

De Cooper Union collegegeld kosten voor undergraduate studenten voor 2013-2014 is $ 39.600 per jaar ($ 19.800 per semester). Elke geregistreerde undergraduate student ontvangt een collegegeld beurs ter waarde $ 39.600 per jaar ($ 19.800 per semester).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates