Bachelor of Fine Arts

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Fine Arts

University of Montana

De School of Art biedt professionele en vrije kunsten opleidingen in de beeldende kunst. Cursussen in de Bachelor of Fine Arts graad programma streven naar een intensief professioneel onderwijs voor studenten die geïnteresseerd zijn in kunst carrière te bieden. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in een liberale kunstonderwijs met de nadruk in de beeldende kunst, de Bachelor of Arts en Master of Arts graden aan hun behoeften. Een leer goedkeuring is beschikbaar voor studenten op zoek naar licentiestatus om les te geven in scholen K-12.

De School of Art bedient de inwoners van Montana en verder door het ondersteunen van studenten om kennis, vaardigheden en inzicht in de beeldende kunst te krijgen als een verrijking voor het dagelijks leven. Om dit doel te bereiken, is de School of Art gewijd aan de volgende doelstellingen:

  • Om de voorbereiding van hoge kwaliteit voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een professionele carrière in de beeldende kunst, kunstonderwijs, kunstgeschiedenis en kunstkritiek bieden.
  • Om een ​​gemeenschap van het beoefenen van kunstenaars en geleerden als faculteit belangrijke mentoring en strenge intellectuele uitdagingen voor de studenten te behouden.
  • Om bij te dragen tot een cultureel en artistiek klimaat van creativiteit en intellectuele nieuwsgierigheid naar de campus, de lokale gemeenschap en de staat.
  • Om de lokale gemeenschap, de staat, de regio en de natie te dienen als bron van expertise in wetenschappelijke, creatieve en technische gebieden van de beeldende kunst.

De School of Art biedt uitgebreide opleiding in de studio kunst, waaronder een intensieve hands-on atelierpraktijk, kunstgeschiedenis, kritiek en theorie. Programma's bieden gedegen professionele opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière op het gebied van de kunst. Welkom bij de School of Art.

Undergraduate Program - Stichtingen

De fundamenten programma is ontworpen om studenten voor verder onderzoek in de kunsten voor te bereiden door de invoering van vaardigheden en strategieën van belang zijn voor creatieve visuele expressie. Studenten ontwikkelen een inzicht in hoe formele taal, materiaal gevoeligheden en een breed scala van kunst praktijken kunnen inhoud verwoorden en uit te drukken ideeën. Het programma voorziet ook in ambachtelijke en werken verwachtingen, terwijl het stimuleren van creatieve risico, experimenteren en cross-media-oplossingen. Deze gecoördineerde inleidende curriculum van de vijf klassen omvat alle gebieden van de studio en kunstgeschiedenis ervaring en introduceert studenten tot een volledige waaier van disciplines voor mogelijke toekomstige studie. Klassen zijn ontworpen om te worden genomen bij het begin van opleiding een student en zijn vereiste voor de meeste andere kunstopleidingen.

Stichtingen Cursussen

  • Visuele Taal: Tekenen
  • Visuele Taal: 2D ontwerp
  • Visuele Taal: 3D Design
  • Art of World Civilization: Ancient to Middeleeuwse kunst
  • Art of World Civilization: Vroegmoderne Contemporary Art
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan