Bachelor Of Hotel Management

Macau University of Science and Technology (MUST)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Hotel Management

Macau University of Science and Technology (MUST)

Het economische klimaat is veranderd en mensen hebben meer mogelijkheden om te dineren. Plus, steeds meer mensen reizen vaker. Dit zijn allemaal factoren die bijdragen aan de groei van de voedings- en drankenindustrie. De afgelopen jaren hebben ook gezien significante veranderingen in het verstrekken van voedsel en drank. Tot nu toe restaurants buiten de grote professionele centra van Europa en Noord-Amerika waren vaak draaien op een ad hoc basis, maar nu is er een behoefte aan een hogere kwaliteit van dienstverlening. Tegenwoordig diners oordelen restaurants door de wereldwijde normen en er is behoefte aan meer professionalisering.

Voor Culinair major:

Het programma heeft gelijke nadruk op theorie en praktijk. Het programma maakt gebruik van een systematische aanpak om ervoor te zorgen dat de studenten een sterke basis in culinaire vaardigheden. Het is een competentiegericht programma en studenten zal dus kennis en expertise te verwerven bij de voorbereiding van gerechten uit verschillende regio's van de wereld. Daarnaast zullen de studenten ook leren de kunst maken van brood en gebak. Het doel is om studenten te voorzien van een uitgebreide culinaire opleiding. Elke culinair cursus omvat hands-on praktijk.

Beide programma's benadrukken restaurant management en ervaringsleren. Door de hands-on praktijk en stage, zullen de studenten een grondige kennis van de keuken en het restaurant operaties.

Faciliteiten op de Campus

De universiteit heeft het opzetten van een kruidentuin, bekend als de Experiential Farm, en een westerse stijl training restaurant, bekend als The Seasons. De nadruk ligt op ervaringsleren. De chef-kok en de directeur van de opleiding restaurant komen uit Frankrijk en beiden zijn hoog opgeleide professionals met uitgebreide ervaring. De capaciteit van de training restaurant is meer dan 100 zitplaatsen. De keuken is volledig uitgerust en de studenten in staat om hands-on leren in de training restaurant en kruidentuin hebben zal zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
77,000 HKD
Locations
Macao - Macao
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Macao - Macao
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
77000 HKD voor Non-Macao Bewoners