Bachelor Of Laws

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Laws

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Professionele graad in de rechten en leidt, ethische verantwoordelijkheid met vaardigheden te voorkomen of geschillen in een innovatief en creatief op te lossen in een geglobaliseerde wereld. Onze uitstekende wetenschappelijke staf heeft een master diploma PhDs, met het voordeel dat het in verband met de professionele en academische oefening permanent; rechtszaken, adviseren of werken in bedrijven, instellingen, bedrijven en ontwikkelen in de openbare dienst, of een deel als leden van de National Research System (SNI). De LLB is in de voorhoede opgenomen als een kamer van de rechtspraktijk nadruk op mondelinge vaardigheden en processen waarin leerlingen oefenen nieuwe trends van het recht in Mexico.

De wet bestaat uit een set van regels die de fundamentele aspecten van sociale organisatie waarin we leven bepalen, geeft ons een prachtig uitzicht om te reflecteren op hun behoeften, het geeft ons een belangrijke training als volk via een specifieke Social Science. Bovendien stelt ons in staat om te oefenen als deskundigen in de Rechten in zeer verschillende gebieden die nodig zijn juridisch advies of toevertrouwen de verdediging van onze belangen plichtsgetrouw die de wet kent en heeft als doel het streven naar gerechtigheid.

De voortdurende veranderingen van de wereld van vandaag vereisen een specialist wet niet alleen het bezit van kennis over het bestaande systeem en de praktische toepassing, maar kan ook een rationele en evaluatieve analyse van de wet maken optimaal gebruik van haar middelen te maken en geniet de mogelijkheden die nieuwe regelgeving en technologieën worden aangeboden om hun werk in een internationale context doen.

Het curriculum van de carrière van de rechten aan Tecnológico de Monterrey onderscheidt zich door de trein advocaten in staat om de nieuwe uitdagingen van de advocatuur te maken, om de vaardigheden die nodig zijn om de verschillende juridische beroepen uit te oefenen, met inbegrip van de ontwikkeling: het vermogen verbale verwijzend naar de juridische wereld, de mogelijkheid voor de appreciatie van de rol en de toepassing van normen en de analyse en kritiek van hen.

De Bachelor's graad van Bachelor of Law staat bekend om zijn vermogen om het leiderschap bij het voeren van onderhandelingen die bijdragen aan het voorkomen en / of oplossen van conflicten en het maken van constructieve beslissingen te oefenen. Je gedegen kennis van de wet en het beheer van geavanceerde technologieën maken deel uit van de acties die een gevoeligheid en multicultureel, interdisciplinair en vernieuwende visie op de grote maatschappelijke vraagstukken van onze tijd aan te geven, en hun daadwerkelijke deelname aan de bouw van een rechtsstaat allemaal van die articuleert met een ethisch perspectief.

Wie is een Law Degree?

Licentiaat in de rechten is een specialist met kennis en vaardigheden van de rechtswetenschap; leider in hun vakgebied, ondernemend en innovatief in het ontwerpen van juridische strategieën en change agent in uw gemeenschap om een ​​impact hebben op wetten die een sociale impact hebben. Heeft vaardigheden in het beheer van technologische hulpmiddelen die nodig zijn om de werkingssfeer en het juiste gebruik van taal om te redeneren en juridische interpretatie en effectieve communicatie mondeling en schriftelijk in het Spaans en Engels. Projecten ethische waarden en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor een duurzame menselijke ontwikkeling, en in het kort, omschrijft haar inzet voor de wettigheid en rechtvaardigheid door de uitoefening van hun beroep.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een graad?

Een wet afgestudeerde zal in staat zijn om: - zich ertoe verbinden, te innoveren en juridische strategieën die een ethische dimensie bevatten. - Word je bewust van decorum en waardigheid in de handeling, strikt het aanpassen van uw gedrag op de ethische praktijk van de advocatuur. - Identificeren, analyseren en evalueren van ethische dilemma's met betrekking tot zijn persoon, rechtswetenschap, en je omgeving. - Analyseer vanuit juridisch oogpunt de verschillende variabelen van de economische, sociale en politieke realiteit. - Wet van solidariteit en verantwoordelijkheid in het verbeteren van de kwaliteit van leven van de gemeenschappen en het streven naar duurzame ontwikkeling. - Analyseren van problemen van juridische aard, te definiëren, herkennen hun problemen en mogelijke oplossingen duidelijk en nauwkeurig te evalueren. - Denk na over de wetenschap van het recht en actie te ondernemen om instrumenten die door de wet te veranderen. - Ontwikkelen van een visie voor de toepassing van het internationaal recht. - Het gebruik van gespecialiseerde informatie-technologie en toegepast op de rechterrand. - Breng mondelinge proeven met succes. Ontwerp en strategieën voor het voorkomen en / of oplossen van conflicten met alternatieve rechtvaardigheid voeren. Verschillende voorstellen effectief te communiceren in mondelinge en schriftelijke vorm in zowel het Spaans en het Engels, het maken van het gebruik van informatietechnologie en communicatie.

Waar u een licentiaat in de rechten kan werken?

Een wet afgestudeerde zal presteren in rechtszaken in verschillende gebieden van het recht en consultancy in de nationale en internationale advocatenkantoren, zakelijke en financiële en bancaire instellingen.

Belangrijkste gebieden van de professionele ontwikkeling van een Bachelor of Laws:

- Juridische en regelgeving in verschillende overheidsinstanties Gebieden: Kabinet van de President, staatssecretarissen, Huis van Afgevaardigden en Senatoren, Belastingdienst, Federale Competition Commission, de Nationale Commissie voor de Mensenrechten, ministeries, lokale en gemeentelijke overheden, of semi-overheidsbedrijven. - Hooggerechtshof van de Natie, de Federale Electorale Tribunaal, Rechtbanken en federale rechtbanken en Lokale Bemiddeling en Arbitrage. - Notarissen, makelaardij of douane-agentschappen. - Advocatenkantoren met een grote reputatie. - Mexicaanse Buitenlandse Dienst. - Hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen. - Internationale organisaties zoals de Verenigde Naties (VN) en de Wereldbank. - Transnationale bedrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan