Bachelor Of Laws

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Laws

Singapore Management University

GROEI VAN STERKTE TOT STERKTE: INSTELLEN VAN EEN HOGE BAR

In een wereld van groeiende complexiteit heeft de wetenschappelijke afgestudeerde van de toekomst een diep reservoir van kennis en interdisciplinaire expertise nodig, en de mentale agility om te denken, analyseren en communiceren.

MKB School of LawDe reputatie is verbeterd in het lidmaatschap van het prestigieuze en standaard THEMIS netwerk; En in onze studenten en alumni winnende verschillende mooting en andere wet wedstrijden, wereldwijd en lokaal dat Singapore trots maakte. De strategische nabijheid van ons nieuwe SOL-gebouw en de wetbibliotheek Kwa Geok Choo biedt onze studenten handige toegang tot de rechtbanken, zakenpartners en prestigieuze advocatenkantoren.

88% van onze SMU-studenten krijgen wereldwijde blootstelling via uitwisselingsprogramma's en stages. Om terug te keren naar de samenleving, doen studenten 20 uur pro bono werk, en 80 uur gemeenschapsdienst.

Onze afgestudeerden zijn getraind en goed uitgerust om uit te blinken over diverse rechtsgebieden van de praktijk in zowel de particuliere als de publieke sector en op gebieden zoals commerciële, criminele en litigieuze zaken.

WAAROM SMU LAW?

GLOBAAL NETWERK

Wij zijn de eerste en enige Aziatische universiteit om deel te nemen aan de gelederen van top Europese universiteiten als onderdeel van het prestigieuze THEMIS-netwerk onder een breed wereldwijd netwerk van partners voor studentenuitwisselingen.

Jaarlijks krijgen een selecte groep van onze studenten de unieke kans om deel te nemen aan het THEMIS-programma, een internationale uitwisseling bij een partneruniversiteit binnen het THEMIS-netwerk, internationale stageplaatsen en gespecialiseerde THEMIS-seminars. Studenten die het programma succesvol afronden, krijgen naast hun lokale wetenschapsexamen een internationaal THEMIS certificaat.

Studenten worden ook zeer aangemoedigd om een ​​overzeese term in één van meer dan 200 gerenommeerde universitaire partners wereldwijd door te geven om uw leerervaring te maximaliseren. Onze Law School partnerschappen met de universiteiten in een rechtstreekse uitwisselingsprogramma op het gebied van wetgeving in 17 landen en zet voortdurend meer koppelingen aan om haar internationale uitwisselingsprogramma aanbod uit te breiden.

VOORKOMENDE JURIDISCHE ONDERWIJS

Onze studenten investeren aanzienlijke inspanningen in voorbereidende lezing en denken voor de klas en deelnemen aan levendige klasbesprekingen. Groepspresentaties hebben een aanzienlijke hoeveelheid tijd in de klas als onderdeel van onze ervarings-en interactieve participatieve leercultuur. Hierdoor ontwikkelen onze studenten zich dynamisch, verwoord, zelfverzekerd en analytisch behendig individuen, met cruciale attributen voor uitmuntendheid in de juridische en zakelijke wereld.

Om een ​​strenge en holistische beoordeling van elke student te waarborgen, wordt een significante gewicht van de beoordeling gegeven aan klasdeelname, semesteropdrachten, mondelinge en schriftelijke presentaties. Aan de andere kant, eindcontracten, die meestal open boek zijn, bedraagt ​​maximaal 50% van het eindcijfer van de cursus.

Om u de gelegenheid te bieden om te leren van praktische expertise en ervaring, nodigen wij juristen uit advocatenkantoren en rechtspersonen uit om deel te nemen aan het lesgeven van de LL.B. Natuurlijk, dat is een kenmerkend kenmerk van de LL.B. programma.

Als onderdeel van het curriculum worden de wettelijke schriftelijke vaardigheden van onze studenten aangevuld. Elk van hen dient vanaf jaar 2 een individuele schriftelijke opdracht van 2.000 tot 3.000 woorden in te dienen voor een van de juridische lessen die in elke term worden gelezen.

Dubbele graad

Met uitmuntende resultaten krijgt u de kans om in te schrijven voor een 5-jarig dubbel diploma programma dat de wet combineert met andere programma's in Accountancy, Business, Economics, Information Systems en Social Sciences. Beschikbaar voor slechts een klein aantal studenten op competitieve basis, behelst het DDP een 5-jarige studie met hetzelfde aantal wetkeuzevakken die gelezen worden als die in de single degree track. Om aan beide diploma vereisten te voldoen, kunnen sommige wet DDP-studenten twee stageplaatsen ondernemen. Bijvoorbeeld, een LL.B, -BAcc DDP student zou zowel een wet internship als een accountancy stage moeten ondernemen.

Double Major

Als u zin ​​hebt om te profiteren van de kennis uit andere disciplines, kunt u extra cursussen van andere SMU scholen nemen om een ​​tweede hoofd te vormen.

SMU-X

Onze nieuwe SMU-X cursussen nemen een interdisciplinaire aanpak waar studenten plannen, leiden en co-creëren, en waar faculteitsleden en bedrijfsleiders leren en begeleiden. Door deze aanpak worden nieuwe vaardigheden, kennis en oplossingen ontwikkeld.

EXCITING INTERNSHIP MOGELIJKHEDEN

Het brede scala aan stagekansen die onze studenten hebben toegekend, leggen juridische werkzaamheden bij lokale en buitenlandse advocatenkantoren, binnenlandse werkzaamheden bij wetinstellingen van MNC's, compliance-werkzaamheden in banken en overzeese stages zoals die door onze partners, de New York Staatsbondvereniging en de Haagse Conferentie voor het Privé-Internationaal Rechtskantoor in Hong Kong. Andere lokale stagemogelijkheden omvatten onder meer staatsdienstverdragen zoals de Singapore Legal Service voor public service.

Als onderdeel van ons curriculum moet u een verplichte stage met 10 weken ondernemen met: advocatenkantoren; En / of juridische afdeling van overheid / overheidsgebonden bedrijven / vennootschappen / multinationale corporaties, onder andere.

Stages zijn bedoeld om kennis te maken met de praktische werking van het rechtssysteem en de realiteiten van de rechtspraktijk in zowel de publieke als de private sector. U mag binnen een periode van 10 weken met maximaal 5 partners internt. De stage kan een overzeese component bevatten, zoals het geval is met stageplaatsen geregeld door een van onze partners, de New York State Bar Association.

Onze studenten voeren 80 uur aan bij een vrijwillige welzijnsorganisatie (VWO) of organisaties die betrokken zijn bij pro bono en juridisch hulpwerk. Als onderdeel van deze 80 uur gemeenschapsdienst moet u in hun 2e of 3e jaar 20 verplichte uren pro-bono-werkzaamheden afronden.

We onderhandelen voortdurend met andere bedrijven en organisaties die van belang zijn voor onze studenten om ervoor te zorgen dat onze studenten de beste stage-keuzes en ondersteuning krijgen.

GLOBALE ERKENNING EN PRESTATIES

Wij hebben wereldwijde erkenning door onze successen gewonnen bij een breed scala aan mondiale en lokale wedstrijden.

Als onderdeel van onze inzet voor holistisch onderwijs, hosten wij momenteel de Howard Hunter Moots in samenwerking met de juridische gemeenschap, met de belofte van een breder scala aan wedstrijden om tegemoet te komen aan onze diverse studentengemeenschap. Onze studenten nemen ook actief deel aan nationale en internationale competities en hebben ons voortdurend trots op deze wedstrijden gedaan. In lokale competities hebben we sinds 2011 18 van de 30 wedstrijden die voor 2011 open waren voor NUS en SMU gewonnen. In internationale moot competities hebben we zeven nationale ronden, 14 kampioenschappen finales, 14 1e runners titels, en meer dan 70 Beste Oralistische en Beste Memorial prijzen gewonnen.

We hebben in 2009 onze debuut in internationale moot competities gemaakt, minder dan twee jaar na de eerste cohort, en kwamen op de 4e editie van de LawAsia Moot op 1e runner-up. Het volgende jaar, alvorens een student te studeren, smaakte onze studenten succes in niet één maar twee internationale mooting competities - de 3e editie van de Monroe E Price Moot en de 12e editie van de Asia Cup Moot. Onze studenten werden ook 1e, 5e en 7e geplaatst in een internationale online onderhandelingskompetitie die door Smart Settle in hetzelfde jaar werd georganiseerd.

In 2012 zetten ons Willem C Vis Moot-team een ​​toernooi op door 6 Honorable Mention Awards te winnen voor schriftelijke en mondelinge inzendingen. In 2013 bereikten we de internationale finale van de Philip C Jessup Moot, die een record opkomst van 632 teams heeft gezien. Hoewel we de finale niet hebben gewonnen, zetten we de rekord van de snelste en jongste ooit wetenschool om de internationale finale te bereiken. In 2014 bereikten we opnieuw de internationale finale van Jessup Moot. In hetzelfde jaar wonnen we ook de Asia Cup en LawAsia kampioenschappen, evenals de inaugurale Choice of Court Convention Moot.

2015 was het beste seizoen nog, met ons team winnen vijf kampioenschappen in acht finale, waaronder de Vis East en International Criminal Court moots.

Het is ongehoord dat een jonge wetenschool dit niveau van prestaties op zo'n korte tijdstip bereikt. We blijven volledig toegewijd aan het trainen en voorbereiden van onze studenten op internationale wedstrijden en geloven dat meer succes op de weg ligt.

BACHELIER VAN HET WET

Wees grondig uitgerust om een ​​uitstekende, articulate en zelfverzekerde jurist te zijn met een scherp gevoel van onderscheid en het vermogen om met enig gemak van de wet te betrekken.

Het vooropleidingsprogramma van het MKB heeft tot doel studenten te ontwikkelen tot uitstekende holistische advocaten die aanzienlijk bijdragen aan de samenleving. De doelstelling is om wetenschappelijke afgestudeerden te produceren die kennis hebben en de mogelijkheid om over disciplines en geografische grenzen te denken.

Het innovatieve en breedgebaseerde Bachelor of Laws (LL.B.) curriculum heeft een internationale focus. Het geeft studenten een krachtige mix van IQ en EQ - harde kennis vaardigheden en zachte mensen vaardigheden, waaronder vaardigheden in analytisch denken, probleemoplossing, communicatie, presentatie, leiderschap en teambuilding. Het geeft ook studenten een sterk gevoel van sociale en ethische verantwoordelijkheid. Daarnaast is de verplichte juridische stage die studenten blootstelt aan echt werk en daarmee een inzicht geven in hun toekomstige loopbaankeuzes.

De LL.B. Is een 4-jarige verdienste honours programma met 36 cursussen eenheden waard van cursussen. De LL.B. Curriculum, onlangs herzien om rekening te houden met feedback van studenten, werd oorspronkelijk geformuleerd door juridische academici en beoefenaars na uitgebreide discussies en onderschreven door het ministerie van rechten en de toenmalige raad van juridische opleiding van Singapore.

Het curriculum bestaat uit een zorgvuldige mix van universitaire kerncursussen, wetenschapsopleidingen, wetgerelateerde vakken, wet keuzevakken en algemene opleidingscursussen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden de gewenste contextuele en grensoverschrijdende kennis en expertise bezitten.

In overeenstemming met de missie van de MKB, neemt de wetenschool een pedagogie aan die fris en anders is. Het programma draagt ​​de onderscheidenheid van het MKB aan holistisch leren, interactieve pedagogiek en internationale en praktische blootstelling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
24,400 USD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Per jaar, internationale studentenkosten.