Bachelor of management studies met onderscheiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Management Studies met Honours

De Bachelor of Management Studies cum laude aan het veranderen is.

Het denken over enroling in Bachelor of Management Studies in 2017? Bekijk de actuele informatie.

Profiteer van de management expertise en leiderschap kwaliteiten die je nodig hebt om een ​​wereldwijd-minded manager te worden, met Nieuw-Zeeland's meest uitgebreide business graad.

Waikato's Bachelor of Management Studies met Honours is Nieuw-Zeelandse premier vierjarige bedrijfsgraad - onze afgestudeerden worden hoog gewaardeerd door werkgevers in de private en publieke sector.

Top ondernemers hebben behoefte aan een goed afgeronde begrip van alle belangrijke gebieden van het management, en dat is precies wat deze uitgebreide mate levert om je carrière te maximaliseren.

De BMS (Hons) is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een breed scala aan zakelijke, financiële en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

papers De 'Business Fundamentals' in het hart van deze mate geven een inleiding op alle belangrijke gebieden van het management, waaronder boekhouding, economie, financiën, strategisch management, marketing, digitale business en supply chain.

U hebt de flexibiliteit om zich te specialiseren in maximaal drie verschillende onderwerpen, die bekend staat als 'Majors' (acht papers) en 'Minors' (vier papers).

U kunt ook deze mate gebruiken om snel het bijhouden van uw reis op weg naar een Chartered Accountant, door middel van een specifieke suite van professionele boekhoudkundige documenten erkend door Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland.

De BMS (Hons) graad wordt verbeter je capaciteiten om nieuwe marktkansen te identificeren, strategise voor toekomstige groei, maakt de bedrijfsvoering efficiënter en winstgevender, leiden teams van mensen, en het bouwen van een cultuur van innovatie te helpen bedrijven gedijen in een concurrerende mondiale omgeving.

Je leert over een aantal van de uitdagingen voor kleinere bedrijven, en de culturele complexiteit van het zakendoen over de landsgrenzen heen. We leren ook over duurzaam ondernemen, en hoe bedrijven kunnen bijdragen aan het creëren van een betere wereld.

Tijdens uw laatste eer jaar, bouwt u op uw vaardigheden door het verkrijgen van ervaring in de sector op de werkplek, of door het invullen van een onderzoek proefschrift in uw specialist gebied.

Waikato heeft een internationale reputatie

U zult studeren aan Waikato Management School, die is gerangschikt in de top 1% van de business schools wereldwijd, hebben bereikt Triple Crown Accreditatie van EQUIS, amba en AACSB in 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek.

Waikato is ook gerangschikt in 's werelds top 150 universiteiten voor het onderwijs van Accounting, Finance en Business & Management Studies door de prestigieuze QS Onderwerp Rankings.

Carrièremogelijkheden

 • Business analist
 • Chartered Accountant
 • Chief executive officer (CEO)
 • Econoom
 • Financieel adviseur
 • Overheidsbeleid adviseur
 • Human resource manager
 • Internationale handel onderhandelaar
 • Management Consultant
 • Directeur
 • Marketing manager
 • Operations manager
 • Projectleider

Exchange programma en studeren in het buitenland

Bereid je voor op een wereldwijde carrière en je horizon te verbreden door te gaan op een uitwisseling van studenten aan een van onze partner universiteiten in Europa, Azië, Noord-Amerika en Mexico.

U kunt een studie in het buitenland ruil te nemen voor 1-2 semesters, betaal uw gebruikelijke Waikato kosten, en crediteren de punten terug naar uw BMS (Hons) graad. Contacteer de Universiteit van Waikato Student Exchange team om meer te weten te komen. Beheer studenten kunnen zich aanmelden voor de Waikato Management School International Exchange Scholarship, Twee keer per jaar aangeboden en ter waarde van maximaal $ 2.500. Vanaf het tweede jaar, kunt u een aanvraag voor de Ontdek SWUFE International Summer Camp Scholarship, Die voorziet in een volledig gefinancierd reis naar China voor twee weken van het bedrijfsleven lezingen en culturele activiteiten, georganiseerd door de Zuid-Western University van Financiën en Economie (SWUFE).

culturele ervaring

Waikato Management School heeft een levendige student cultuur die tal van sociale en leermogelijkheden biedt. U kunt voldoen aan gelijkgestemde mensen door middel van student clubs, zoals:

 • Waikato Management School Students' Association (WMSSA)
 • Beta Alpha Psi - Waikato Chapter (Accounting club)
 • Economics Discussion Group
 • Management Communicatie Studenten Vereniging (MCSA)
 • Te Ranga Ngaku - de Maori beheer student netwerk
 • Pacific Islands Beheer Students Association (Pimsa)
 • Innovatie Station Waikato
 • Sociale Innovatie Waikato

Wij bieden een student mentorprogramma voor het eerste jaar het beheer van studenten om u te helpen het academisch overgang van middelbare school naar de universiteit.

Voor deskundig advies over het schrijven van essays en rapporten, contact opnemen met ons team van gespecialiseerde docenten in het WMS Language and Learning Development Unit, Gelegen in het management Student Center (MSB1.50).

Praktische ervaring

Tijdens de colleges zullen de studenten case studies van Nieuw-Zeeland en de overzeese bedrijven te bespreken, beginnen key business theorieën en concepten om echte problemen op te lossen, en het werk aan te brengen in teams om rapporten te schrijven en presentaties te geven.

U zult sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden te verwerven; teamwork, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden, en een holistisch inzicht in de mondiale zakelijke omgeving.

 • In 'Fundamentals of succesvolle marketing' het eerste jaar papier, zul je tegen andere teams om te komen met het beste idee voor een innovatief nieuw product.
 • BMS (Hons) studenten zal fungeren als management consultants en de business theorieën die ze hebben geleerd in de klas om een ​​groeistrategie te ontwikkelen voor een echte Nieuw-Zeelandse bedrijf toe te passen, met de kans om een ​​geldprijs te winnen. Voor meer details zie Waikato Management School Case Competition.
 • In het vierde jaar, zult u kiezen of u de industrie ervaring op te doen door te werken voor een relevante gastorganisatie; of gaan deelnemen aan een project voor toegepast onderzoek voor een lokaal bedrijf.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor de Bachelor of Management Studies met Honours als u University Entrance, of het equivalent daarvan. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Als u niet voldoen aan de toelatingscriteria, neem dan contact recruitment@waikato.ac.nz, want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren aan de Universiteit van Waikato.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder