Bachelor of Music

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Music

North Park University

Bachelor of Music

Als je van muziek en dromen van een carrière in de industrie, een Bachelor of Arts in de muziek is een goede laan van studie te kiezen. Je leert de fundamenten van je eigen instrument of vocale bereik, muziektheorie, literatuur en geschiedenis, terwijl ook het optimaal gebruik maken van cursussen in andere disciplines om uw muziek onderwijs te verbeteren. Je bent dus voorbereid op een loopbaan of graduate school die variëren van de productie tot marketing te leiden van een muziekprogramma bij een non-profit organisatie.

Waarom North Park?

Met een sterke reputatie en een speciale vocale en instrumentale faculteit, de School of Music op North Park University biedt u een uitstekende opleiding in de fundamenten en de persoonlijke aandacht en begeleiding om u te helpen uw eigen doelen academisch en professioneel te bereiken. Je zult ondersteuning voor uw muzikale ontwikkeling in de hechte gemeenschap van docenten en studenten te vinden, hebben de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan ensembles treden, en in staat zijn om te profiteren van Chicago's levendige muziek en performance scene nemen.

Focus je studie

Bachelor of Arts in de muziek graden noord Park biedt vier concentratiegebieden voor u om je studie richten en voor te bereiden voor uw gewenste carrière. Leer meer van de onderstaande omschrijvingen, en verken je opties met kunst administratie, samenstelling, algemene studies, of instrumentale jazz studies. Maar vergeet niet: elk van deze zijn muziek graden, zodat u niet missen op lessen, ensemble participatie, en andere ervaringen die versterkt uw eigen muzikale gaven.

Arts Administration - Maak gebruik van de kracht North Park in non-profit onderwijs om uw liefde voor muziek te koppelen met gespecialiseerde cursussen en een stage die je voor te bereiden op een scala van loopbanen.

Samenstelling - Voortzetting van uw droom om iets van een singer / songwriter met een koor componist met gerichte studie over het regelen, orkestratie, uitvoeren, en de technologie in de muziek.

Algemene Studies - Hier krijg je een muziek mate waarin je voor te bereiden op een breed scala van loopbanen-van performer aan de industrie executive-met de flexibiliteit om je opleiding te verbreden met een tweede grote, kleine, of concentratie.

Jazz Studies - Chicago is een ideale stad voor dit unieke programma in instrumentale jazz, het aanbieden van top-notch instructeurs, een breed scala van concerten bij te wonen, en meerdere prestaties mogelijkheden waar je kunt deelnemen.

Certificaat in Music voor sociale verandering

De School van de nieuwe acht-semester uur undergraduate certificaat programma Music's is beschikbaar voor alle muziek majors. Leren om jonge studenten te leren hoe ze snaarinstrumenten spelen in een orkest setting, met behulp van El Sistema-geïnspireerde technieken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan