Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de School of Music leidt tot muzikale uitmuntendheid door transformatief onderwijs, presterende en wetenschappelijke activiteit.

De University of Central Oklahoma's School of Music wordt landelijk erkend als een van de voornaamste instellingen van Oklahoma om professionele muzikanten op alle terreinen te voorbereiden door het volgende:

 • Hoge academische en prestatie normen
 • Geschenken faculteit van dirigenten, studio leraren, componisten, historici, theoristen, muziekopvoeders, geleerden en beheerders
 • Accreditatie door de National Association of Schools of Music
 • Verscheidenheid aan instrumentale ensembles, koorgroepen, opera groepen en musical theater troupes die nationaal en internationaal reizen
 • Mogelijkheden om muziek te leveren voor professionele locaties, scholen, conventies en op de UCO campus
 • Alumni worden nationaal gepland in openbare scholen en universiteiten, evenals prestaties met erkende muzikale theaterbedrijven, opera bedrijven, service bands, orkesten, toonaangevende jazz ensembles en opnamestudio's in het hele land

De School of Music houdt een hoge mate van inzet voor haar studenten, alumni en muzikale gemeenschap; Het is toegewijd om hen te helpen bij het voldoen aan de uitdagingen van een steeds verbreding en diversificatie van de muzikale wereld.

De School of Music van de Universiteit van Centraal Oklahoma biedt vijf bacheloropleidingen aan: een bachelor in de muziek (BM) in de vocale prestatie, een bachelor in de muziek (BM) in instrumentale prestaties, een bachelor in de muziek in het muziektheater, een Bachelor in het Muziekonderwijs: Vocaal, en een Bachelor in het Muziekonderwijs: Instrumentaal.

Bedankt voor uw interesse in de bacheloropleidingen aangeboden door de School of Music aan de Universiteit van Central Oklahoma. Faculteitsleden in de School of Music zijn ervaren artiesten en hebben uitgebreide en diverse achtergronden in muziekopvoeding. Werken met onze bekroonde faculteit en medewerkers bereidt u voor voor een succesvolle carrière in muziek - of uw doel is aan het onderwijzen of uitvoeren.

Acceptatie in de School of Music wordt bepaald door auditie. Beurzen zijn beschikbaar voor getalenteerde studenten.

Bachelor of Music (BM) in de vocale prestatie

Het vocale prestatieprogramma in de School of Music biedt voorbereiding op zangers, wier doel is een professionele zangcarrière of afgestudeerde studie te volgen. Deze voorbereiding wordt geleid door een koor- en vocale faculteit waarvan de uitgebreide professionele ervaring en pedagogische expertise worden afgestemd op hun wens om studenten te helpen hun doelen te bereiken. Vocal performance majors deelnemen aan een reeks samenwerkende en transformatieve ervaringen, trainen ze als flexibele musici die zich comfortabel voelen in een kooromgeving, de lesstudio en in het operatieteam. Studenten voltooien een studieprogramma dat gecombineerde lessen, dictie, talen, pedagogie, toneelstukken en podiumbewegingen combineert met deelname aan choreensembles en operatische producties, voorbereiding op de afgestudeerde studie en de professionele wereld.

Voor meer informatie over de opleiding voor de Bachelor of Music Degree in Vocal Performance, alstublieft klik hier.

Bachelor of Music (BM) in Instrumentale Performance
Windprestatie

(Fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, euphonium, tuba) Wind majors aan de Universiteit van Centraal Oklahoma hebben veel mogelijkheden om te presteren en samen te werken. Deelname aan ensembles, waaronder de Wind Symphony, Symphonic Band, Jazz Ensembles, Symfonieorkest, Kamer Ensembles en Jazz Combos zullen studenten in staat stellen zelfmoord en expressieve muzikale artiesten te worden. Prive studie met onze wereldklasse faculteit zal studenten uitdagen en hen helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in dit competitieve veld. Studenten zullen ook muziekteorie, muziekgeschiedenis, literatuur, pedagogiek, kunstmanagement, piano, gedrag en twee solo overwegingen bestuderen.

Voor meer informatie over de opleiding voor de Bachelor of Music Degree in Wind Performance, alstublieft klik hier.

Pianospel

De Keyboard Division van de School of Music biedt een gericht en veelzijdig programma waar studenten deelnemen aan ruime solo-, kamer- en ensemble prestatiemogelijkheden en pedagogisch verloofd worden door middel van hands-on onderwijservaring in de Central Community Music School. Door middel van toegepaste studie met talentvolle, internationaal erkende faculteit en door unieke mogelijkheden om te groeien, transformeren en afgeronde muzikanten worden in alle aspecten van het toetsenbordstudie, voltooien de studenten hun programma goed voorbereid op hun professionele levens en / of veroveringen.

Voor meer informatie over de opleiding voor de Bachelor of Music Degree in Piano Performance, alstublieft klik hier.

String Performance
(Viool, altviool, cello, basgitaar, gitaar, harp) String Performance majors aan de Universiteit van Central Oklahoma hebben veel mogelijkheden om samen met hun collega's en met professoren samen te werken. Prestatiemogelijkheden voor snaarspelers zijn Symphony Orchestra, Chamber Orchestra, Pit Orchestras for Musicals, diverse String Quartets en Chamber Ensembles, en zelfs Wind Symphony en Jazz Ensembles. Uitvoeren in deze groepen biedt snaarspelers allerlei muzikale ervaringen die hen voor de professionele muziekwereld sterk zullen voorbereiden. Privéstudie met internationaal erkende faculteit geeft de studenten de kennis die ze nodig hebben om hun ambacht te beheersen, evenals de inspiratie om hun vaardigheden te transformeren in een lange en vruchtbare carrière als professionele performer en opvoeder.

Voor meer informatie over de opleiding voor de Bachelor of Music Degree in String Performance, alstublieft klik hier.

Bachelor of Music (BM) in het Muziektheater

Centraal's bekroonde Musical Theatre programma biedt een bachelor van muziek in het muziektheater. Alle studenten moeten auditionen en worden geaccepteerd in het programma UCO Musical Theatre. Een beperkt aantal studenten worden elke herfst geaccepteerd. Wij accepteren zowel freshmen en transfers.

De afdeling Muziektheater van de School of Music is trots op zijn faculteit en het personeel van ervaren professionele artiesten en bestuurders die studenten begeleiden via een interdisciplinair programma dat uitgebreide training omvat in zingen, dansen en acteren. Studenten zullen ook muziektheorie, gehoorvaardigheden, piano, muziekgeschiedenis, musicalteater, muziektheaterrichtlijnen, stagemake-up, toneelkunsten, productie / prestatie, grote ensemble en toegepaste stem bestuderen.

Onze muziektheaterproducties van onze School of Music hebben een traditie van uitmuntendheid. Producties variëren van hedendaags tot klassiek; Bekend om baanbrekend te zijn. Muziektheaterstudenten hebben elk jaar kans op twee full-scale musicals en twee volledig geproduceerde professionele muzikale revues. Als een testament voor de kwaliteit van ons programma en zijn producties, hebben veel van onze gewaardeerde alumni de loopbaan op Broadway, Off-Broadway, National Tours, Internationale Tochten en als onderdeel van regionale theaters en belangrijke cruiseschepen gegaan.

Musical Theatre werkt ook regelmatig samen met lokale professionele bedrijven en biedt studenten professionele kredieten en Equity Membership Kandidaatkredieten aan bij de Actor Equity Association Union. Centraal Muziektheater heeft ook de unieke kans om samen te werken met de UCO Broadway Tonight Series, een celebrity-serie op campus die elk semester workshops, masterclasses en zelfs geïntegreerde prestatiemogelijkheden biedt met entertainment legendes.

Voor meer informatie over de opleiding voor de bacheloropleiding in het muziektheater, alstublieft klik hier.

Bachelor in het Muziekonderwijs: Vocaal

UCO studenten in dit opleidingprogramma zijn uniek voorbereid en gecertificeerd om vocale muziek te leren op het basis-, middelbare school- en middelbare schoolniveau. Faculteitsleden zijn toegewijd aan het leveren van uitdagende, hands-on en inspirerende studies op alle gebieden van vocale / koormuziek, performance en educatieve concepten. Kenmerken van de opleiding omvatten een stageprogramma met de Jonge Koren van Central Oklahoma, geïndividualiseerde ervaringen met campuskoorensembles en studentenonderwijs met master leraren in het vakgebied. Deze transformatieve leerervaringen bereiden studenten voor voor een succesvolle en lonende carrière als vocal music educator.

Voor meer informatie over de opleiding voor de bacheloropleiding in het onderwijs: Vocal, alstublieft klik hier.

Bachelor in het Muziekonderwijs: Instrumentaal
(Viool, altviool, cello, basgitaar, piano, fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorntrompet, trombone, euphonium, tuba, percussie) Het College van Onderwijs en de School of Music bereiden de studenten voor voor een lonende carriere als een Instrumentale muziekopvoeder in het elementaire middelbare schoolniveau. De strenge studie is ontworpen met het toekomstige succes van de student in gedachten. Cursussen in de muziekteorie, muziekgeschiedenis, educatieve concepten, instrumentale technieken en uitvoering, samen met prestaties in grote ensembles, kamermuziekgroepen en privéstudie met wereldklasse faculteit combineren elkaar om zelfverzekerde, kennisvolle en effectieve muziekopvoeders en artiesten te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de opleiding voor de bacheloropleiding in het onderwijs: Instrumentaal, alstublieft klik hier.

Minor of Music aan de Universiteit van Central Oklahoma

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun kennis van muziek en hun prestatievaardigheden verfijnen terwijl ze een diploma in een andere discipline hebben gevolgd, biedt de Universiteit van Central Oklahoma de volgende Minor of Music diploma's:

 • Muziek Minor (Muziektheater niet beschikbaar)
 • Muziekcompositie
 • Muziek - Jazz Studies
 • Piano Minor
 • Collaborative Piano Minor **
 • Piano Pedagogie Minor **

** Alleen Piano Performance Majors kunnen kiezen voor minderjarige in Collaborative Piano of Piano Pedagogie. Uitzonderingen (niet-piano muziek majors) kunnen worden gemaakt met goedkeuring van de piano faculteit. Neem contact op met de Piano Divisie Hoofd om in te schrijven voor toelating tot het programma.

Student Learning Outcomes

Onze leerresultaten voor leerlingen (SLO) zijn gericht op de langetermijndoelstellingen voor het bevorderen van studentenleer. Dit data-geïnformeerde proces omvat de diagnose en verbetering van specifieke leerbehoeften. Om de SLO van de School of Music te bekijken, klik hier.

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 21 andere vakken van University of Central Oklahoma »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
611 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Einddatum