Bachelor of naval architecture - onderwezen in het Spaans

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Faculteit Ingenieurswetenschappen

Opmerking: Dit Bachelor of Naval Architecture programma wordt onderwezen in het Spaans. Zeevervoer brengt meer dan 80% van de internationale handel in goederen, wordt gezien een stijging van de vraag voor de bouw van tankers, gastankers, bulkcarriers, container etc. .Als we praten over energiebronnen, vandaag, bijna een derde van de olie en een kwart van het aardgas verbruikt in de wereld komen uit onderwater gebieden en dit rush naar offshore olie- en gas exploratie en exploitatie is niet over tot het einde. Gezien deze scenario's, werd deze cursus ontwikkeld als reactie op de vraag naar ingenieurs die nieuwe schepen en offshore-constructies kunnen ontwerpen.

Naval Architecture is een multidisciplinair onderwerp met een sterke nadruk op technisch ontwerp en systems engineering op schepen en offshore constructies. Undergraduate studenten zullen kennis en ervaring van het volledige proces van de conceptie, ontwerp, modellering, de uitvoering van schepen, mariene installaties en andere complexe systemen, samen met diepe theoretische kennis in aanverwante onderwerpen zoals ontwerp, de bouw, reparatie, inspectie, onderhoud en beheer bezitten .

Missie

Naval Architecture als onderdeel van de Universiteit van Veracruz, is een academisch programma gewijd aan de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling van de Naval Architecture wetenschappen en toepassingen in de sociaal-economische ontwikkeling van het land; gericht op het opleiden hoogopgeleide professionals in de praktische toepassing van kennis op het ontwerp, de bouw, reparatie, inspectie en onderhoud van alle soorten van drijvende, zelfrijdende of niet structuren en hun interactie met andere aanverwante disciplines in verschillende sectoren, zoals de economische, maritieme en de haven. De studenten zullen maatschappelijk betrokken zijn en sterk opgevoed in een omgeving van ethiek en professionele verantwoordelijkheid.

Inhoud

De undergraduate degree programma is opgesteld om de student een brede marine engineering onderwijs te geven door te eisen dat basiscursussen op het gebied van structurele mechanica, hydrodynamica, marine aandrijfsystemen, en mariene dynamiek. Deze cursussen omvatten techniek fundamenten en hun toepassing op het ontwerp en de bouw van mariene voertuigen en systemen. Cursussen in maritieme constructies omgaan met het ontwerp en de analyse van mariene voertuigen en platforms, waaronder statische kracht, vermoeidheid, dynamische respons, de veiligheid en de productie. Resistance, manoeuvreren en seakeeping kenmerken van lichamen in het mariene milieu is het onderwerp voor cursussen in mariene hydrodynamica. Marine power systems betrekken van alle mechanische systemen op een marine voertuig met bijzondere nadruk op de selectie en rangschikking van de belangrijkste aandrijfsysteem. Mariene dynamiek, de student bestudeert de trillingen van marinestructuren en motoren en het stijve lichaam reacties van het vaartuig voor wind en golven.

Loopbaanperspectieven

Het multidisciplinaire karakter van de marine engineering, en de structuur en het curriculum van de opleiding, maken het onderwijs relevant voor een loopbaan in de maritieme sector als in andere gebieden. De meest voorkomende gebieden in het gebied van de Naval Architecture waarvoor onze studenten werken na het afstuderen zijn onder meer: ​​het ontwerpen van schepen, scheepsbouw, offshore structuur ontwerp, offshore constructie gebouw, jacht ontwerp, jachtbouw, marine strijder en ondersteuning schepen, kleine vaartuigen, kust engineering, mariene milieu-engineering, scheepvaart en transport, visserij-industrie, en technische ondersteuning aan de oceaan wetenschappers.

Buitenschoolse activiteiten

Een aantal van onze alumni was betrokken bij het ontwerp en de bouw van menselijke kracht onderzeeër, om te concurreren op de internationale races .Others geïntegreerd zijn het zeilteam. Tijdens het programma worden geprogrammeerd bezoeken aan nationale en internationale scheepswerven. De studenten te helpen om internationale conferenties van SNAME, OTC en IPIN organisatie.

uv
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate deg ... Lees meer

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate degree programs to over 70,000 students in the academic areas of Arts, Biological and Agricultural Sciences, Health Sciences, Economics and Business Studies, Humanities, and Technical Sciences and Engineering. Lees Minder
Heroica Veracruz