Bachelor of Psychological Science (Hons), Universiteit Flinders-help universitair diploma te sluiten

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Psychological Science (Hons), Universiteit Flinders-help universitair diploma te sluiten

HELP University

HELP Universiteit bij de faculteit Psychologie en Flinders University School of Psychology bieden gezamenlijk de Bachelor of Psychological Science en Bachelor of Psychological Science (Honours) graad. Dit historische joint degree, de eerste in zijn soort in Azië, geeft studenten de mogelijkheid om een ​​driejarige opleiding of een vier jaar graad in Maleisië, die is geaccrediteerd door de Australische psychologie Raad voor Accreditatie (APAC) te voltooien. Deze accreditatie laat afgestudeerden van dit programma om rechtstreeks van toepassing op alle Australische of Nieuw-Zeelandse universiteit te gaan met hun Doctor of Masters studies.

Dit programma is beschikbaar voor studenten die hun pre-universitaire studies voor HELP Bachelor in de psychologie studenten hebben voltooid en ook. HELP Bachelor in de psychologie studenten komen in aanmerking voor toepassing op te zetten in jaar 2 of jaar 3 van dit programma. Studenten die een minimum GPA van 5,5 (van 7) in het derde jaar van de Bachelor of Psychological Science diploma te behalen, komen in aanmerking in Bachelor of Psychological Science (Honours) in te voeren.

De cursus beoogt cursus beoogt de doelstellingen van het Honours cursus in de psychologie zijn om voort te bouwen op eerdere training om een ​​brede basis in de hedendaagse psychologische theorie en onderzoek, om diverse psychologie vakgebieden bij elkaar te brengen door te wijzen op gemeenschappelijke thema's, problemen, problemen en technieken, en om studenten inzicht in methodologische en data-analyse problemen te verbeteren.

Het doel is om studenten beter vertrouwd te maken met het proces van het onderzoek, om te laten zien hoe de psychologie kan bijdragen aan begrip en het oplossen van echte problemen, en om kritische of evaluatieve denken (bijvoorbeeld over de theorie, methoden, toepassing te bevorderen

Intake Datum:

Januari, mei en augustus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd