Bachelor of Psychological Science (cum laude)

Bond University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Psychological Science (cum laude)

Bond University

TOELATINGSEISEN

Afronding van een erkende driejarige reeks van de studie in de psychologie in Australië of gelijkwaardig. IELTS score van 7.0 met geen band score minder dan 6,5. De aanvragers moeten een minimum GPA van 2,5 op de Bond University 4.0 schaal have voor alle tweede en derde jaar Psychologie onderwerpen en worden beoordeeld op wetenschappelijke verdienste.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Bachelor of Psychological Science (Honours) is ontworpen om studenten te voorzien van een geïntegreerde, uitgebreide en volledige opleiding in de discipline van de psychologie. Je zal ondernemen voortgezette opleiding in een aantal methodologische (onderzoeksmethoden, psychometrie, statistiek) en toegepaste gebieden, en de ontwikkeling van competenties in het uitvoeren van onderzoek. Alle toegepaste materiaal is gebaseerd op de scientist-practitioner model en empirisch onderbouwde aanpak van psychologische interventie worden benadrukt.

Het programma zal u voorzien van geavanceerde onderwijs en opleiding in de kern psychologie afgestudeerde attributen, waaronder, maar niet beperkt tot de volgende: Geavanceerde theoretische en empirische kennis in een aantal van de belangrijkste onderzoeksgebieden van de discipline Kennis van de theoretische en empirische basis ten grondslag liggen aan de bouw , de uitvoering en interpretatie van een aantal van de meest gebruikte cognitieve en persoonlijkheid evaluaties Kennis van de theoretische en empirische basis onderbouwen van blijkt gebaseerde benaderd om psychologische interventie uitleggen hoe de wetenschap en de praktijk van de psychologie wordt beïnvloed door sociale, historische, professionele en culturele contexten

programmastructuur

Stichting Thesis onderwerpen (2)

 • Honours Stelling 1: Research Seminar en Ethiek
 • Honours Thesis 2

Stichting cursussen onderwerpen (3)

 • Human Experimentele Psychologie
 • Multivariate Research Methods
 • Principes van Psychological Assessment

Keuzevakken (2)

Kies twee van de goedgekeurde keuzevakken uit de volgende lijst:

 • Klinische psychologie
 • Gemeenschap en Gezondheidspsychologie
 • Forensische psychologie
 • Industrial en Organisatiepsychologie
 • Neuropsychologie
 • Sociale cognitie
 • The Scientist Practitioner Model

PROFESSIONELE RESULTATEN

Dit programma bereidt je voor op een carrière in de psychologie. Na afloop van deze cursus kunt u een aanvraag voor voorlopige registratie als psycholoog waardoor u zich inschrijven voor verdere postdoctorale studie uit te brengen of twee jaar onder toezicht training.

Onder begeleiding, zult u in staat om een ​​carrière na te streven in de beroepspraktijk van de psychologie met inbegrip van klinische, forensische of organisatiepsychologie, counseling, klinische neuropsychologie, gezondheid en de gemeenschap psychologie, sportpsychologie, onderzoek en overige specialistische gebieden.

beroepserkenning

De Bachelor of Psychological Science (Honours) is volledig geaccrediteerd door de Australische psychologie Raad voor Accreditatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
36 weken
Voltijd
Price
Prijs
30,163 AUD
Locations
Australiƫ - Robina, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Australiƫ - Robina, Queensland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan