Bachelor of Psychological Science (cum laude)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

TOELATINGSEISEN

Afronding van een erkende driejarige reeks van de studie in de psychologie in Australië of gelijkwaardig. IELTS score van 7.0 met geen band score minder dan 6,5. De aanvragers moeten een minimum GPA van 2,5 op de Bond University 4.0 schaal have voor alle tweede en derde jaar Psychologie onderwerpen en worden beoordeeld op wetenschappelijke verdienste.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Bachelor of Psychological Science (Honours) is ontworpen om studenten te voorzien van een geïntegreerde, uitgebreide en volledige opleiding in de discipline van de psychologie. Je zal ondernemen voortgezette opleiding in een aantal methodologische (onderzoeksmethoden, psychometrie, statistiek) en toegepaste gebieden, en de ontwikkeling van competenties in het uitvoeren van onderzoek. Alle toegepaste materiaal is gebaseerd op de scientist-practitioner model en empirisch onderbouwde aanpak van psychologische interventie worden benadrukt.

Het programma zal u voorzien van geavanceerde onderwijs en opleiding in de kern psychologie afgestudeerde attributen, waaronder, maar niet beperkt tot de volgende: Geavanceerde theoretische en empirische kennis in een aantal van de belangrijkste onderzoeksgebieden van de discipline Kennis van de theoretische en empirische basis ten grondslag liggen aan de bouw , de uitvoering en interpretatie van een aantal van de meest gebruikte cognitieve en persoonlijkheid evaluaties Kennis van de theoretische en empirische basis onderbouwen van blijkt gebaseerde benaderd om psychologische interventie uitleggen hoe de wetenschap en de praktijk van de psychologie wordt beïnvloed door sociale, historische, professionele en culturele contexten

programmastructuur

Stichting Thesis onderwerpen (2)

 • Honours Stelling 1: Research Seminar en Ethiek
 • Honours Thesis 2

Stichting cursussen onderwerpen (3)

 • Human Experimentele Psychologie
 • Multivariate Research Methods
 • Principes van Psychological Assessment

Keuzevakken (2)

Kies twee van de goedgekeurde keuzevakken uit de volgende lijst:

 • Klinische psychologie
 • Gemeenschap en Gezondheidspsychologie
 • Forensische psychologie
 • Industrial en Organisatiepsychologie
 • Neuropsychologie
 • Sociale cognitie
 • The Scientist Practitioner Model

PROFESSIONELE RESULTATEN

Dit programma bereidt je voor op een carrière in de psychologie. Na afloop van deze cursus kunt u een aanvraag voor voorlopige registratie als psycholoog waardoor u zich inschrijven voor verdere postdoctorale studie uit te brengen of twee jaar onder toezicht training.

Onder begeleiding, zult u in staat om een ​​carrière na te streven in de beroepspraktijk van de psychologie met inbegrip van klinische, forensische of organisatiepsychologie, counseling, klinische neuropsychologie, gezondheid en de gemeenschap psychologie, sportpsychologie, onderzoek en overige specialistische gebieden.

beroepserkenning

De Bachelor of Psychological Science (Honours) is volledig geaccrediteerd door de Australische psychologie Raad voor Accreditatie.

Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Lees meer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Lees Minder