Bachelor Of Science (BSC) In De Informatietechnologie (IT) (netwerksystemen)

Accra Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science (BSC) In De Informatietechnologie (IT) (netwerksystemen)

Accra Institute Of Technology

De doelstellingen van de Information Technology-programma - En dat is in lijn met de missie van AIT, is om hoog kaliber afgestudeerden in Information Technology met behulp van internationaal gebenchmarkt curriculum te produceren.

Het programma is ontworpen om studenten de kennis en de bijbehorende vaardigheden op het brede terrein van de informatietechnologie zorgen voor meer dan de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden-gebaseerde, zal generieke onderwerpen worden ondersteund om de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een te ontwikkelen 'een leven lang leerling'. Studenten op dit programma zal systeemontwerp verwerven, en communicatieve vaardigheden en voorbereid zijn op de werkgelegenheid in een breed spectrum van de computer, of voor verdere studie aan de postdoctoraal niveau. De doelstellingen zijn dan ook om ervoor te zorgen dat: Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid te verwerven, toe te passen en synthetiseren van nieuwe kennis in de Informatie Technologie, zoals vereist voor succes aan te tonen.

Elke afgestudeerde van het programma met succes een belangrijke computerplatforms resultaat, in overeenstemming met het standpunt van het individu, binnen zijn / haar eerste drie jaar werkzaam in de IT-beroepen te bereiken of het verkrijgen van een geavanceerde graad van zeer selectief graduate programma.

Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid hebben om professioneel te groeien, en vooraf carrière-wijs in het vak, en neemt steeds meer verantwoordelijkheid te tonen. Een groot aantal van hen zal leidinggevende posities te bereiken in hun sector of beroep.

Toelatingseisen

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
1,308 USD
Locations
Ghana - Accra
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Ghana - Accra
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Internationale studenten. Lokale Studenten - GHc1,531.00.