Bachelor of science (BSC) in de informatietechnologie (IT) (software ontwikkeling)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De doelstellingen van de Information Technology (Software Development) programma - En dat is in lijn met de missie van AIT, is om hoog kaliber afgestudeerden in Information Technology met behulp van internationaal gebenchmarkt curriculum te produceren.

Het programma is ontworpen om studenten de kennis en de bijbehorende vaardigheden op het brede terrein van de informatietechnologie zorgen voor meer dan de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden-gebaseerde, zal generieke onderwerpen worden ondersteund om de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een te ontwikkelen 'een leven lang leerling'. Studenten op dit programma zal systeemontwerp verwerven, en communicatieve vaardigheden en voorbereid zijn op de werkgelegenheid in een breed spectrum van de computer, of voor verdere studie aan de postdoctoraal niveau. De doelstellingen zijn dan ook om ervoor te zorgen dat: Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid te verwerven, toe te passen en synthetiseren van nieuwe kennis in de Informatie Technologie, zoals vereist voor succes aan te tonen.

Elke afgestudeerde van het programma met succes een belangrijke computerplatforms resultaat, in overeenstemming met het standpunt van het individu, binnen zijn / haar eerste drie jaar werkzaam in de IT-beroepen te bereiken of het verkrijgen van een geavanceerde graad van zeer selectief graduate programma.

Elke afgestudeerde van het programma zal de mogelijkheid hebben om professioneel te groeien, en vooraf carrière-wijs in het vak, en neemt steeds meer verantwoordelijkheid te tonen. Een groot aantal van hen zal leidinggevende posities te bereiken in hun sector of beroep.

Toelatingseisen

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of chara ... Lees meer

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of character, integrity, determination and motivation, and choosing individuals of outstanding character, commitment, ability and vision to serve as trustees, officers and faculty. Lees Minder