Bachelor of science (bs) beheer van de informatietechnologie

AUPP: American University of Phnom Penh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (bs) beheer van de informatietechnologie

AUPP: American University of Phnom Penh

De Information Technology Management programma (ITM) is bedoeld voor professionals in de opkomende en convergerende informatie- en communicatietechnologieën te ontwikkelen. Een diploma in ITM produceert afgestudeerden die bedrijfsprocessen kunnen organiseren om de strategische zakelijke behoeften, wensen en doelen op het niveau van het management te ondersteunen. Het programma is ontworpen om de kloof tussen de problemen van het bedrijfsleven en de mogelijkheden van de informatietechnologie te overbruggen, terwijl het uitlijnen van de technologie met bedrijfsstrategieën. Studenten verbeteren van hun kritisch denken, problemen oplossen, en analytische vaardigheden met kennis van management principes. Het programma is een combinatie van technologie, management, communicatie en de vrije kunsten.

Studenten worden voorbereid op posities in technologie en management gebieden, zoals lokale en nationale overheid, telecommunicatie, financiële instellingen, zakelijke of educatieve IT-eenheden, het particuliere bedrijfsleven en NGO's. Afgestudeerden zullen beschikken over de nodige kennis, ervaring en vaardigheden om technologie gerelateerde carrières voeren in business en management. Job mogelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: ondernemen, management en systeemanalist; IT en projectmanagement; IT-directeur; informatie management specialist; database of web-beheerder; netwerkbeheerder; software of computertoepassingen specialist; IT security officer; en data wetenschapper.

Het programma is momenteel in ontwikkeling. Verwacht wordt dat de studenten 45 eenheden zullen nemen in hun grote, met 15 eenheden van keuzevakken, waardoor voor een afronding van een gekozen minor, concentratie of een gratis selectie van cursussen. Naast de Algemene Onderwijs eisen van de universiteit, zullen de studenten in ITM co-vereiste cursussen in wiskunde (algebra, calculus, en / of gegevens) en practica in de wetenschap nodig. Afronding van het programma zal ook demonstratie van technische vermogen tot schrijven, een senior project, en een stage nodig.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 USD
per jaar.
Locations
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan