Bachelor of science (Hons) in de financiƫle wiskunde

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (Hons) in de financiële wiskunde

United International College

Bachelor of Science (Hons) in de financiële wiskunde

Financiële wiskunde is een multidisciplinair terrein dat financiën, economie, wiskundige theorie, statistiek en informatica bij elkaar brengt. Financiële wiskunde is gevonden belangrijk in het begrijpen van de problemen gewekt van de steeds toenemende complexiteit van de financiële wereld te zijn, vooral op het gebied van de bouw van de verschillende financiële producten, hedging en risicobeheer en investment portfolio optimalisatie.

Financiële wiskunde is op grote schaal gebruikt door de wereldwijde financiële professionals, zoals Wall Street handelaren en financiële analisten in de commerciële banken, investeringsbanken, hedge funds, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen. In China, de snelle groei van de economie zorgt voor een grote vraag naar de afgestudeerden uit de financiële wiskunde die een verscheidenheid van verschillende financiële producten te ontwikkelen om de behoeften te voldoen voor het vastleggen van de potentiële groei en voor het beheer van de risico's.

Onze financiële wiskunde programma begint haar inschrijving vanaf 2011 en heeft als doel om onze afgestudeerden te rusten met de vaardigheden die nodig zijn voor het doen van uitgebreide kwantitatieve analyse van financiële producten, financiële instellingen en markten.

BScFM101

Leerplan

Studenten worden verwacht dat zij 132 eenheden binnen de volgende curriculum structuur te voltooien:

BScFMCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carrièremogelijkheden & Verdere Studies

Loopbaanperspectieven

De druk van de vrij zwevende van de RMB wisselkoers, de ontwikkeling van Shanghai als een financieel centrum en de globalisering van de Chinese economie leiden tot de grote vraag voor de mensen met de vaardigheden in de financiële wiskunde en met de China focus. Onze FM afgestudeerden zijn uitgerust met deze mogelijkheden en kan het nemen van de uitdagende en financieel te belonen kansen op de volgende gebieden:

  • Financiële diensten: de investeringen, corporate en private banking, in handel in valuta, in het kredietrisico en het beheer van hedge funds.
  • Actuariaat: voornamelijk werkzaam in pensioenen, levensverzekeringen en beleggingen.
  • Publieke sector: ministeries, openbare vennootschappen, de centrale banken en andere overheidsinstanties, zoals de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds.
  • Andere gebieden: in accountancy, fiscaliteit, recht, etc.

Vooruitzichten voor graduate studies

UIC FM is op internationaal niveau. Onze afgestudeerden kunnen de afgestudeerden studies te maken bij de financiële en zakelijke programma's van de meeste Amerikaanse en Europese universiteiten. De meeste Amerikaanse topuniversiteiten bieden financiële wiskunde of financial engineering gerelateerde cursussen, waarin wordt gevraagd voor studenten met een sterke wiskunde en financiën en goed Engels prestaties. FM heeft soortgelijke voorschriften.

Financiële Wiskunde en engineering programma's http://www.siam.org/activity/fme/programs.php

2013-2014 Ranking van Financial Engineering programma's https://www.quantnet.com/mfe-programs-rankings/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan