Bachelor of science (Hons) in de informatica en technologie

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (Hons) in de informatica en technologie

United International College

Bachelor of Science (Hons) in Computer Science and Technology

IT speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de groei van de computerindustrie in China en wereldwijd. In China, tot nu toe, is er nog steeds een groot tekort aan computer professionals: inclusief computer analist, applicatie-programmeur, software engineering en junior software-ontwikkelaar etc. Bovendien heeft de Chinese regering aangedrongen heel moeilijk om de software-industrie te ontwikkelen met als doel om te concurreren en te overtreffen India en Israël voor een groter deel van de IT-outsourcing markt. In de wereld van innovatie, ondernemende bedrijven en venture capital zijn er ook grote vraag en belangen in het werven managers goed thuis in de IT. De bovenstaande voorbeelden blijkt dat er een grote vraag naar IT-professionals, met name op het vasteland in de komende jaren.

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in de informatica of informatie technologie-gerelateerde gebieden. Studenten zullen worden uitgerust om te werken in de industrie, het bedrijfsleven enz., Of post-graduate studie in China of in het buitenland voort te zetten. Afgestudeerden zullen leren van vaardigheden hebben ontwikkeld en hebben het vertrouwen om de uitdagingen in de snel veranderende wereld van de informatietechnologie te voldoen. Door het bestuderen van dit programma, worden de studenten in staat te profiteren van een brede basis onderwijs als ze een technische opleiding voort te zetten met een specialisatie in de informatica. Dienovereenkomstig, zullen de studenten worden verplicht om een ​​reeks van het algemeen onderwijs, informatietechnologie cursussen studeren om een ​​evenwichtige letterlijke kunstonderwijs te bereiken. Dit is in overeenstemming met de missie van het verstrekken van de studenten met een hele persoon opleiding die hen voorbereidt op een leven lang leren UIC.

Afgestudeerden zullen worden voorbereid op een toekomst voort te zetten op gebieden die betrekking hebben op de computer analist, applicatie-programmeur, software engineering en junior software-ontwikkelaar etc. Zij zullen goed gepositioneerd om te werken in private en publieke organisaties van het vasteland van China, Hong Kong, of buitenlandse bedrijven, zoals IT-bedrijven, telecommunicatie bedrijven, software bedrijven, etc.

Afgestudeerden worden ook aangemoedigd om hun post-graduate studies in Hong Kong of in het buitenland voort te zetten. Het curriculum van de opleiding voldoet aan de internationale normen. Bovendien, met behulp van internationale en populaire schoolboeken voor onze cursussen en het uitvoeren van de instructie in het Engels helpen studenten krijgen een voordeel in hun verdere studies. Na het afstuderen kunnen studenten ook doorgaan met meer geavanceerde studies in de andere universiteiten om hogere graden, zoals Masters of Ph.D. verkrijgen

BScCST101

Leerplan

De Bachelor of Science (Honours) in Computer Science and Technology is een vier jaar full-time opleiding, met veel vertrek uit traditionele single discipline programma. In aanvulling op de lessen van de belangrijkste discipline, zijn studenten verplicht om het ondersteunen, interdisciplinaire, algemene opleidingen en de hele persoon onderwijs ervaringsleren modules van hun eigen keuze maken. In het laatste jaar van de studie, zijn studenten verplicht om individuele onderzoeksprojecten, waarin ze een grondige kennis kunnen verwerven, ontwikkelen fundamenteel onderzoek technieken en ervaring in de loop van de voorbereiding van een proefschrift te ondernemen.

Studenten worden verwacht dat zij 132 eenheden binnen het curriculum structuur hieronder invullen:

BScCSTCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Loopbaanperspectief en verdere studies

De Computer Science and Technology (CST) afgestudeerden zijn populair onder graduate schools en werkgevers. In 2015, 30 van de 36 afgestudeerden ontvangen aanbiedingen voor verdere studies, 4 vonden full-time banen, en 2 werkloos of kon niet worden bereikt door de time informatie (2015/09/15). Graduate schools werven van CST 2015 klasse afgestudeerden en het aantal afgestudeerden aangeworven zijn hieronder opgesomd:

 • Hong Kong Baptist University (HK): 6
 • De Hong Kong University of Science and Technology (HK): 9
 • De Hong Kong Polytechnic University (HK): 1
 • De Universiteit van Hong Kong (HK): 5
 • Monash University (AU): 1
 • De universiteit van Adelaide (AU): 3
 • De Universiteit van Queensland (AU): 1
 • University of Waterloo (CA): 1
 • De universiteit van Auckland (NZ): 1
 • Illinois Institute of Technology (VS): 1
 • Illinois State University (VS): 1
BScCST102
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan