Bachelor of science (Hons) in de toegepaste psychologie

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (Hons) in de toegepaste psychologie

United International College

Bachelor of Science (Hons) in de Toegepaste Psychologie

De UIC Toegepaste Psychologie Programme (APSY) voorziet in een rigoureuze onderwijs op basis van een breed scala van applicatie- en op onderzoek gerichte opleidingen. Studenten die met succes onze 4-jarige opleiding te voltooien worden beloond met een Bachelor of Science (Honours) diploma Toegepaste Psychologie. We bieden ook toegang tot nationale en internationale training practica en stages, en de leerlingen aanmoedigen om deel te nemen aan de lopende faculteit onderzoek. Dit biedt studenten het onderzoek kennis en ervaring die nodig zijn voor succesvolle plaatsing en latere prestaties in internationale master- en PhD-niveau psychologie programma's.

APSY is speciaal ontworpen om studenten te voorzien van een basiskennis van de psychologische wetenschap, die ze kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van hun respectieve culturen, en om hun persoonlijke leefsituatie te verbeteren. Bovendien, onze programma biedt afgestudeerden met de basisvaardigheden, motivatie en kennis die nodig is om effectief te functioneren in de post-graduate programma's. Terwijl een bachelor-niveau diploma psychologie is van groot praktische waarde, en dergelijke afgestudeerden gretig door werkgevers nagestreefd in een breed scala van aanverwante disciplines, die individuen die een carrière in de psychologische wetenschap voort te zetten meestal door te gaan met hun opleiding buiten de bachelor-niveau diploma . Plaatsing van onze Bachelor of Science (Honours) psychologie professionals in hoge kwaliteit post-graduate programma's is daarom een ​​essentieel onderdeel van ons programma. Onze studenten zijn de toekomst van Psychological Science, en de kwaliteit van hun opleiding en het niveau van motivatie is de primaire bepaald van de toekomstige ontwikkeling van het gebied.

Buiten onze primaire focus op het algemeen vormend onderwijs en student persoonlijke / professionele ontwikkeling, is APSY ook gewijd aan de wetenschappelijke studie van de geest en gedrag. We benadrukken een multidisciplinaire aanpak in onze bevordering van de psychologische wetenschap, zoals blijkt uit het brede scala van professionele belangen en nationaliteiten vertegenwoordigd door onze faculteit. Onze doelstellingen omvatten de oprichting van een uitgebreid internationaal netwerk van communicatie met andere psychologie programma's over de hele wereld, met UIC APSY dienen als de centrale hub. Buiten onze wens om de psychologie-gerelateerde informatie met andere professionals over de hele wereld te leren en te delen, zal dit communicatienetwerk te steunen onze inspanningen om de plaatsing van onze afgestudeerden veilig te stellen in een hogere kwaliteit masters- en doctoraal-level programma's over de hele wereld.

BScAPs101

Leerplan

Studenten zijn doorgaans verwacht dat zij 132 eenheden binnen het curriculum structuur hieronder invullen:

BScAPsCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

In de afgelopen 25 jaar heeft de wetenschappelijke psychologie een enorme groei en ontwikkeling in China. In 1989 waren er vijf universiteiten bezitten psychologie afdelingen. In 2007 was dit aantal gestegen tot bijna 200 particuliere en publieke instellingen gewijd aan de wetenschappelijke studie van de menselijke cognitie en gedrag. Vandaag de dag zijn ongeveer 10.000 studenten in het BA-niveau psychologie programma's in heel China. Daarnaast zijn er meer dan 2000 studenten in het MA- en MS-level programma's en meer dan 300 anderen ingeschreven in Ph.D.-level psychologie programma's. Dit alles weerspiegelt de snelle en uitgebreide ontwikkeling van psychologische wetenschap te vinden in China vandaag. Deze ontluikende groei wordt gereflecteerd en gevoed door de recente beslissing van de federale regering om de psychologie te nemen als een van de zes gebieden van de wetenschap om prioritaire financiering ontvangen.

In de afgelopen decennia hebben de Chinese economie en de samenleving snelle en uitgebreide ontwikkeling en verandering ondergaan. Dit is sterk toegenomen haar behoefte aan een toename van het aantal professionele psychologen. Zo zijn er minder dan 10.000 psychologen die in China vandaag, maar er zijn meer dan 1.000.000 vacatures in het veld. Als China blijft haar vooraf in de 21e eeuw, zal deze kritische noodzaak van de psychologie professionals alleen maar groeien in een zeer snel tempo.

BScAPs102

Het veld van de psychologie omvat zowel onderzoek, waardoor fundamentele informatie over mensen en andere dierlijk gedrag, en de praktische toepassing, maar deze informatie wordt toegepast op het oplossen van maatschappelijke problemen en wordt gevraagd een gezonde ontwikkeling van de mens leren we (zie bovenstaande tabel *). In China vandaag de dag, een groot aantal van de UIC Toegepaste Psychologie afgestudeerden werkt in de toegepaste instellingen. Echter, er zijn nog veel gebieden die grote behoefte aan meer toegepaste psychologie professionals, waaronder klinische psychologie, counseling, ontwikkelingspsychologie, de gemeenschap psychologie, industriële / organisatiepsychologie, en vele andere gebieden.

Opmerking:

  • De grafiek geeft werkgelegenheid instellingen voor mensen met een recente doctoraten in de psychologie. Totalen bedrag tot 97% als gevolg van afronding en uitsluiting van 17 "niet gespecificeerd" reacties. Aangepast van D. Michalski, J. Kohout, M. Wicherski, & B. Hart (2011) 2009. Doctoraat Employment Survey (tabel 3). Ontvangen van de APA website: http://www.apa.org/workforce/publications/09-doc-empl/table-3.pdf
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan