Bachelor of science (Hons) in voedsel wetenschap en technologie

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (Hons) in voedsel wetenschap en technologie

United International College

Bachelor of Science (Hons) in Food Science and Technology

De doelstellingen van dit programma zijn afgestudeerden die zijn deskundig en bekwaam in het omgaan met kwesties met betrekking tot de productie, marketing en management van voedsel, en voedingswetenschap voeden. Het programma bereidt de studenten om goed opgeleide voedsel wetenschappers, technologen, regelgeving specialisten en voedsel wetenschap professionals in dienst, hetzij door overheidsinstanties of particuliere voedingsindustrie, zowel lokale als buitenlandse bedrijven, tot oprichting van de verkoop en productiefaciliteiten in China.

Ons curriculum onderhoudt een huidige aanpak, omvat de meest recente wetenschappelijke, technologische en industriële ontwikkelingen, die gericht zijn op het verstrekken van de benodigde personele middelen voor de ontwikkeling van de voedingsindustrie in China. Het curriculum heeft betrekking op gebieden van de algemene wetenschappen, waaronder General Biologie, Microbiologie, Fysiologie, Algemene chemie, biochemie, en Analytische Chemie, waardoor studenten een solide basis in voedsel wetenschap en technologie. Daarnaast zijn studenten verplicht om een ​​groep van de kern cursussen die speciaal in voedsel wetenschap en technologie, zoals Food Chemistry, voedsel Process Engineering, voedsel Analysis, voedsel Materials Science, Food Science Laboratory, voeding, Levensmiddelenmicrobiologie en Toxicologie, Voedsel Product Development nemen , Quality Assurance en veiligheid van voedsel, etc. Daarnaast zullen de studenten worden aangemoedigd om een ​​aantal belangrijke keuzevakken op basis van hun interesses en plannen voor de toekomstige ontwikkeling in twee richtingen kiezen: wetenschap en technologie, en het bedrijfsleven en management.

Er zijn tal van mogelijkheden voor onze afgestudeerden aan de werkgelegenheid in de voedingsmiddelenindustrie, zorginstellingen publiek, de overheid regelgevende instanties, food service providers, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties te krijgen. Omdat de voertaal op UIC Engels is, kunnen onze studenten de vraag van vele Chinese bedrijven met een grote focus op het internationale bedrijfsleven, alsmede die van de buitenlandse bedrijven die zich in de Chinese markt te voldoen. Sinds de oprichting in 2007, hebben onze afgestudeerden succesvol werkzaam als ambtenaar en technologen in particuliere bedrijven.

Onze Food Science and Technology curriculum bereidt ook studenten aan hogere graden in de food science en aanverwante disciplines na te streven in de universiteiten, zowel in China en daarbuiten. Veel van onze vorige afgestudeerden werden toegelaten tot masteropleidingen in een aantal gerenommeerde universiteiten zoals Cornell University, de University of British Columbia, de Universiteit van Hong Kong, en de Universiteit van Lund, om er maar een paar te noemen.

BScFScT

Leerplan

De Bachelor of Science (Honours) in Food Science and Technology is een vier-jaar full-time opleiding. In aanvulling op de belangrijkste cursussen van de belangrijkste discipline, zijn studenten verplicht om het ondersteunen, interdisciplinaire, algemene opleidingen en de hele persoon onderwijs ervaringsleren modules van hun eigen keuze maken. In het laatste jaar van de studie, studenten individuele afstudeerplannen waarin ze krijgen een grondige kennis, fundamenteel onderzoek technieken en training in thesis schrijven.

Studenten worden verwacht dat zij 132 eenheden binnen het curriculum structuur hieronder invullen:

BScFScTCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Loopbaanperspectief en verdere studies

Er zijn tal van mogelijkheden voor onze afgestudeerden aan de werkgelegenheid in de voedingsmiddelenindustrie, zorginstellingen publiek, de overheid regelgevende instanties, food service providers, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties te krijgen. Wervende bedrijven UIC FST afgestudeerden zijn onder andere:

 • Advance Pharmaceutical Co., Ltd, HK
 • Dagboek Farm, HK
 • Huangshanghuang, Guangzhou
 • Hsu Fu Chi International Ltd, Dongguan
 • Hubei Bureau of Quality Supervision en Technisch
 • Shanghai Municipal Center for Disease Control en Prevention
 • ....

Onze Food Science and Technology curriculum bereidt ook studenten aan hogere graden in de food science en aanverwante disciplines na te streven in de universiteiten, zowel in China en daarbuiten. Graduate schools werven van UIC FST afgestudeerden zijn onder andere:

 • City University of Hong Kong, HK
 • De Chinese Universiteit van Hong Kong, HK
 • De Hong Kong Baptist University, HK
 • De Hong Kong Polytechnic University, HK
 • De Hong Kong University of Science & Technology, HK
 • De universiteit van Hong Kong, HK
 • Cornell University, VS
 • Illinois Institute of Technology, de VS
 • Kansas State University, VS
 • Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign, Verenigde Staten
 • McGill University, Californië
 • De Universiteit van British Columbia, Californië
 • University of Guelph, CA
 • Royal Melbourne Institute of Technology University, AU
 • De Universiteit van Melbourne, AU
 • De University of Western Australia, AU
 • Rouen Business School, FRA
 • Lund University, SWE
 • Asian Institute of Technology, TH
 • ....

Food Safety Professional Cursus

Food Safety Professional verwijst naar mensen die specifieke en technische kennis heeft en stelt relevante technologieën en methoden om de voedselveiligheid voldoen aan de nationale normen te beheren.

Food Safety Professional wordt aangeboden door China National Food Industry Association (CNFIA) volgens de veiligheidssituatie en regelgeving eten in China. Het is gericht op het voorkomen van voedselveiligheid vanaf het begin en het verbeteren van de kwaliteit van de voedingsindustrie werknemer.

Elke training center moet de toestemming van China National Food Industry Association te verkrijgen. De Food Safety Professional licentie Training Center van UIC Food Science and Technology Programme is de enige geautoriseerde lid in Zhuhai.

De belangrijkste training inhoud voor Voedselveiligheid Professional bevat de veiligheid basics voedsel, voedselveiligheid garanderen technologie en de voedselveiligheid wet. Trainees zal worden georganiseerd om de unified onderzoek in juni of december bij te wonen. Gekwalificeerde trainees zullen worden aangeboden twee certificaten: de beroepsopleiding Certificate door de Nationale Ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid en de voedselveiligheid Professional certificaat door CNFIA.

Meer informatie: http://www.chinafoodsafe.org/

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan