Bachelor Of Science (Hons) Internationale Toerisme En Hospitality Management (uitgereikt Door De Universiteit Van Sunderland, Uk)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science (Hons) Internationale Toerisme En Hospitality Management (uitgereikt Door De Universiteit Van Sunderland, Uk)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Doelstellingen van het programma

Dit programma brengt een internationaal tintje aan graad-niveau studies in een van de huidige sneller groeiende industrieën.

Studenten zullen de vaardigheden en de kennis die in toenemende mate in de vraag van werkgevers over de hele wereld te winnen.

Er zijn interessante mogelijkheden in het beheer en de ontwikkeling van het toerisme en hospitality bedrijven.

Studenten studeren zeer relevante modules die strategische planning voor toerisme en recreatie, internationale hospitality management, stedelijk toerisme en meer dekken.

Dit programma is ontworpen

Om een ​​programma dat strenge academische leren biedt op het gebied van het internationale toerisme en hospitality management bieden.

Om studenten in staat stellen om belangrijke gebieden van de kennis en expertise die nodig is voor de ontwikkeling van zowel de werkgelegenheid in het toerisme en hospitality-industrie wereldwijd en voor levenslang leren.

Om studenten in staat te stellen overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen en hun eigen leerproces en de prestaties op het werk te verbeteren.

Om bij te dragen aan de regionale, nationale en internationale economieën door het verstrekken van toerisme en hospitality onderwijs en opleiding voor afgestudeerde deelnemers aan het toerisme en de horeca.

De algemene doelstellingen van het programma is gericht op zowel de beoogde student leerervaringen en de student prestaties bewezen door succesvolle afronding van het programma van de studie te maximaliseren.

Voordelen van het programma

Tijdens het programma, zult u grotere vaardigheden in de communicatie, teamwerk, probleemoplossing, de toepassing van het aantal, het gebruik van informatietechnologie, en het verbeteren van je eigen leerproces en de prestaties op het werk te ontwikkelen.

Deze zal niet alleen u helpen om uw carrière te lanceren, maar ook een kader bieden voor levenslang leren.

Beoordelingsmethoden

Evaluatie werkwijzen omvatten enkele of alle van de volgende:

 • een verscheidenheid van schriftelijke opdrachten;
 • tijd beperkt testen;
 • examens;
 • praktische oefeningen, veldwerk en veldonderzoek bezoeken;
 • seminar presentaties; en
 • het grote project.

AWARDS

Studenten die met succes aan alle eisen te voltooien zal de Bachelor of Science (Hons) International Toerisme en Hospitality Management worden uitgereikt door de Universiteit van Sunderland (UK). Daarnaast worden afgestudeerden van dit programma recht op de de daarvoor titel BSc (Hons) achter hun naam te gebruiken.

Modules

 • Strategische planning voor Toerisme en vrije tijd
 • International Hospitality Management
 • Urban Toerisme
 • E Toerisme
 • Internationale Toerisme en Hospitality Management Major Project
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
9 - 12 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
18,725 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan