Bachelor of science (bs) basisonderwijs

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Mada Maagarishtauo Awa Hee Aadsa Maa Aru Maa Giguckiigash (Degenen die onze kinderen te leren hoe alles op deze aarde werken) programma op NHSC bereidt kandidaten in klassen les te geven 1 tot en met 6.

Tijdens hun junior en senior jaar, de kandidaten werken als een cohort of het leren van de gemeenschap, het volgen van cursussen samen en interactie in een wekelijkse lerarenopleiding seminar op te bouwen, te reflecteren, en krijgen perspectief op hun ervaringen.

Criteria voor de Toelating tot de lerarenopleiding

De student die van plan om een ​​programma in de lerarenopleiding te streven moeten gelden voor de Leraar departement Onderwijs en goedgekeurd worden voor toelating tot het programma. Een aanvrager moet aan de volgende criteria te worden beschouwd voor toelating:

 1. Een minimale cumulatieve Grade Point Average van 2,50
 2. Bevredigende academische prestaties in ENG 110, ENG 120 en 110 COMM
 3. Academische prestaties van een A- of B-klasse in MATH 103 - College Algebra
 4. Succesvolle afronding van de Praxis I examen met een voldoende score vereist door de staat North Dakota: een samengestelde score van 516 op basis van de huidige Qualifying Scaled Scores voor ppst lezen, schrijven en wiskunde, op voorwaarde dat de kandidaat de passerende score momenteel bijeen in plaats voor twee van de drie tests. Kandidaten kunnen voorlopig worden toegelaten met een schriftelijke kennisgeving dat Praxis ik moet worden voltooid bij het begin van hun laatste jaar en met het begrip dat ze moeten met succes te voltooien EDU 235 Praxis I Voorbereiding (1 krediet).
 5. Schriftelijke aanbevelingen uit drie professionals
 6. Essay over de reden waarom de student wil de lerarenopleiding te voeren
 7. Work in progress op de elektronische portefeuille
 8. Professionele hervatten '
 9. Tonen een verbintenis tot de leergemeenschap model
 10. Instemmen met dienstverlening aan onderwijs of een gerelateerd veld te vervullen op het Fort Berthold bij het afstuderen
 11. Vertonen geschikte karakter nodig om te leren

De Teacher Education Department en een commissie bestaande uit docenten en personeel zal de aanvrager interviewen, de documentatie, en een aanbeveling. Indien de aanvrager de toegang wordt geweigerd als gevolg van een aandoening die kan worden gecorrigeerd, kan de aanvrager opnieuw toe te passen wanneer de tekortkoming wordt verwijderd, of kan op tussentijdse proef worden gesteld.

Voortzetting in Lerarenopleiding

Om te kunnen blijven in de lerarenopleiding, moet de kandidaat:

 1. Handhaaf een minimale cumulatieve Grade Point Average van 3,0 en verdien een cijfer van B of beter cursussen genomen na toelating tot de opleiding.
 2. Vertonen geschikte karakter en het bewijs van goed gedrag, lichamelijke en geestelijke gezondheid.
 3. Blijven bevredigende aanbevelingen van de faculteit, personeel en ervaring in het veld toezichthouders verkrijgen.
 4. Voor te bereiden op de examens Praxis II passeren met een voldoende score vereist door de staat North Dakota voor Principes van leren en onderwijzen en Curriculum, Instructie en Assessment, Grades 1-6.

Als de eisen niet worden gehandhaafd, kan de Teacher Education Department en een commissie bestaande uit docenten en personeel proeftijd of schorsing bevelen uit het programma. Een dergelijke actie zou worden weerspiegeld in een brief van de Teacher Education Department aan de kandidaat.

Student Teaching

Student onderwijs is de afsluitende ervaring van de Teacher Education Program aan Nueta Hidatsa Sahnish College. Het wordt afgerond tijdens de laatste semester van de kandidaat en vereist minstens 16 fulltime aaneengesloten weken. Gedurende deze tijd, de kandidaten toe te passen wat ze hebben geleerd door hun college natuurlijk het werk en in het veld ervaringen. Student onderwijs kan de pre-service leraren een tijd om te plannen en uit te voeren lessen die onze vier belangrijkste voordelen volgen: cultuur, constructivisme, begrip en Crede. Ze gebruiken ook een verscheidenheid van assessment technieken om de geschiktheid van de lessen, het succes van de instructie en inzicht in hun eigen studenten te bepalen. Gedurende deze tijd, is de verwachting dat de pre-service leraren zullen ervaren en te leren aanvullende besluitvorming vaardigheden, educatieve benaderingen, klaslokaal management cursussen van de actie, en de algemene bevoegdheid.

Criteria voor toelating tot Student Teaching

Een kandidaat moet voldoen aan de volgende criteria te worden beschouwd voor de toelating van studenten het onderwijs:

 1. Senior staan ​​of gelijkwaardig met een minimum cumulatieve Grade Point Average van 3,0 of hoger, omdat de toelating tot de lerarenopleiding.
 2. Succesvolle afronding van de Praxis I en Praxis II examens per kwalificatie staat scores.
 3. Voortdurende en bevredigende prestaties op alle criteria voor toelating en retentie in de lerarenopleiding.
 4. Voltooiing van het beroepsonderwijs volgorde voordat student lesgeven. De lerarenopleiding ministerie in overleg met een commissie van docenten en personeel kunnen uitzonderingen op dit criterium als de omstandigheden rechtvaardigen.
 5. Indiening van student-aanvraag bij de lerarenopleiding afdeling tijdens het semester voorafgaand aan het semester van student lesgeven.
 6. Een criminele achtergrond onderzoek, waaronder het Bureau van Strafvordering en het Federal Bureau of Investigation moet voorafgaand aan de student lesgeven worden afgerond.
 7. Tijdens de student het onderwijs, zullen de studenten niet toegestaan ​​om meer dan drie uur semester van het krediet tijdens de 16 weken van de student-zonder toestemming van de Teacher Education Department. Klassen kunnen niet worden genomen tijdens de dagelijkse full time student onderwijsopdracht blok.

Nueta Hidatsa Sahnish College behoudt het recht om de kandidaten voldoen aan aanvullende eisen die kunnen worden vastgesteld door de Teacher Education Department.

Criteria voor afstuderen en Licensure Aanbeveling

De Lerarenopleiding afdeling maakt de aanbeveling voor afstuderen en leraar licentiestatus. Om af te studeren en voor licentiestatus worden goedgekeurd, moet een kandidaat aan de volgende eisen:

 1. Cumulatieve Grade Point Average van 3,0 of hoger, omdat de toelating tot de lerarenopleiding.
 2. Voltooiing van alle programma-eisen, zoals gedefinieerd door de Teacher Education Department.
 3. Succesvolle student onderwijservaring.
 4. Succesvolle afronding en presentatie van een elektronisch portfolio.
 5. Succesvolle afronding van Praxis I, Praxis II, en al ND licentiestatus eisen.

De griffier stuurt de aanvraag naar de North Dakota Onderwijs Standards and Practices Board (ESPB) voor de afgifte van een leer licentie.

Credit Hours Vereiste: 131-132 Onze Bachelor of Science in Elementary Education Program, Mada Maagarishtauo Awa Hee Aadsa Maa Aru Maa Giguckiigash (Degenen die onze kinderen hoe alles op deze aarde te leren werken), werd geaccrediteerd met de Noord-Dakota Onderwijs normen en praktijken Commissarissen en de Higher Learning Commissie in februari 2011.

Programma Resultaten:

 • De kandidaat kunnen ontwikkelen en te herzien documenteren van groei en nieuwe inzichten zullen zijn
 • articuleren een schriftelijke persoonlijke filosofie van het onderwijs als het gaat het naar een carrière in het onderwijs
 • De kandidaat in staat om de vier merites van toepassing zal zijn: cultuur, het constructivisme, Begrip en crede (onderzoek, onderwijs, diversiteit, kwaliteit) in het schrijven en de levering van ten minste
 • twee voorbeeldige, op standaarden gebaseerde lesplannen
 • De kandidaat zal een goed begrip van ND State Standards (Common Core tonen
 • Curriculum), InTASC Normen en Core verdiensten (die cultuur, constructivisme, Begrip en crede (onderzoek, onderwijs, diversiteit, excellentie bevatten), zoals gemeten door een ePortfolio rubriek
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Nueta Hidatsa Sahnish College was granted continued accreditation on July 12, 2006, by the Commission on Institutions of Higher Education of the North Central Association of Colleges and Schools. ... Lees meer

The Nueta Hidatsa Sahnish College was granted continued accreditation on July 12, 2006, by the Commission on Institutions of Higher Education of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Nieuwe stad , Williston + 1 Meer Minder