Bachelor of Science (cum laude) computer-en netwerk-technologie (uitgereikt door Northumbria University, UK)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) Computer and Network Technology programma is ontworpen om een ​​uitdagend programma voor studenten om hun volledige potentieel met betrekking tot computernetwerken, ontwikkeling van software en hardware in relatie tot moderne digitale communicatiesystemen te preciseren.

Het programma is dezelfde als die welke wordt geboden bij het huis campus in NU in het Verenigd Koninkrijk en heeft tot doel:

 • produceren afgestudeerden van Computer and Network Technology met de nodige vaardigheden en eigenschappen tot het nemen van een carrière in de industrie en handel als de computer en netwerk engineers in de IT-industrie.
 • produceren afgestudeerden die hardware, software en netwerk-gebaseerde systeemvereisten kan analyseren om aan te geven, uit te voeren en overzicht computer netwerk systemen.
 • rusten studenten met een bewustzijn van de technologie in de bredere economische, professionele, juridische, ethische en sociale context.
 • actueel, relevant en geïnformeerd door het personeel, beroepservaring, advisering en onderzoek.

Globale Ranking

Gerangschikt 35 in The Guardian University Guide 2015, UK - League Table voor Informatica en Information Systems.

Accreditatie

De levering van de Bachelor of Science (Hons) Computer Security en Bachelor of Science is (Hons) Computer and Network Technology in het Verenigd Koninkrijk geaccrediteerd door de British Computer Society, het Chartered Institute for IT voor de doeleinden van volledig voldoen aan de academische eisen voor de registratie als Chartered IT Professional die is internationaal erkend.

Assessment Methods

Assessments zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen dat alle studenten hebben een grondige kennis van hun studiegebieden opgedaan. De cursus is afgestemd op de Cisco Certified Network Associate industriële kwalificatie, dus hebben de studenten de mogelijkheid om in te schrijven in de CISCO academie cursus. Let op, dit is een externe organisatie om MDIS en Northumbria University.

Andere onderwerpen worden beoordeeld op verschillende manieren en, waar mogelijk, zijn gebaseerd op een praktische activiteit en omvatten cursussen en projectverslagen. Waar-praktische gebaseerde beoordeling niet mogelijk is maken we gebruik van zowel multiple choice vraag tests en standaard examens.

Programma curriculum

Dit programma biedt gerichte onderwijs in de praktijk en de theorie van de computers en datanetwerken. Onze netwerken laboratoria zijn goed uitgerust met de industriestandaard technologieën om het internet met Cisco-apparatuur en netwerk-sensor ontwikkelomgevingen emuleren om te studeren "het internet van dingen" en een speciale, genetwerkte slimme thuisomgeving.

De kern modules aangeboden zijn:

Jaar 2

 • Dynamische Internet Technologies
 • Network Technology 2
 • Programmeren in C
 • Geavanceerde Besturingssystemen
 • Professionaliteit en Project Management
 • Sensor Networks en Smart Home Technology

Jaar 3

 • Network Technology 3
 • Ethical Hacking voor netwerkbeveiliging
 • Draadloze computernetwerken
 • Geavanceerde besturingssystemen II
 • individuele Project
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management ... Lees meer

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) to oversee its Singapore academic operations, and MDIS International Pte Ltd to further its globalisation strategy. Lees Minder
Singapore , Grenoble + 1 Meer Minder