Bachelor of science (honours) in de milieucunde

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science (honours) in de milieucunde

University of Windsor, Undergraduate

Programma beschrijving

Als u een natuurlijke nieuwsgierigheid en bezorgdheid over zaken als klimaatverandering, vervuiling, biodiversiteit en duurzaamheid, Environmental Science biedt u interessante carrièremogelijkheden. Het geldt wetenschappelijke instrumenten uit dergelijke disciplines zoals biologie, chemie, fysica, geologie en geografie, en maakt de integratie en toepassing van deze aan het veld en laboratoriumstudies.

Milieu-wetenschappers gebruik maken van wetenschappelijke instrumenten en principes van de biologische, fysische en chemische componenten die ons milieu bestaan ​​en hoe ze te bestuderen en te reageren op menselijke invloeden. Bij UWindsor, passen we een geïntegreerde aanpak om u te voorzien van de kennis die nodig is voor een duurzame ontwikkeling van de visbestanden en voor het beheer en de beperking van veranderingen in het milieu.

Een strenge, Verrijking Program

De Grote Meren-systeem is het grootste zoetwatermeer bron in de wereld. De stad Windsor ligt in het midden - een grote laboratorium om belangrijke milieu-problemen en oplossingen zowel op mondiaal en lokaal niveau te bestuderen.

Onze faculteit leden zijn onder andere internationaal gerenommeerde wetenschappers die onderzoek doen op een verscheidenheid van milieuproblemen. Onze lessen zullen u voorzien van een gerichte leerervaring. Onze faculteit leden uit te nodigen vaak hun leerlingen direct betrokken bij onderzoeksprojecten worden. Bovendien, met passende keuzes, kunt u de kennis eisen voor professionele erkenning zoals bij ECO Canada en APGO (Association of Professional Geoscientists van Ontario) te verkrijgen. In de eerste twee jaar van de studie krijgt u een goede grondslag in wetenschappelijke principes en natuurlijke processen. Deze bevat belangrijke, hands-on ervaring in het veldwerk en laboratoria.

Derde en vierde jaar cursussen richten zich op dergelijke complexe en veranderende praktische zaken als impact en inschatting, kwaliteit van het milieu, duurzaamheid, klimaatverandering, gezondheid van het ecosysteem en resource management. In de bovenste jaren van onze curriculum kunt u zich toeleggen op diverse aspecten van het milieu, zoals ecologie of milieugeoscience. Verplichte vakken zoals wetenschappelijk schrijven en Field technieken zal u voorzien van de praktische kennis voor een succesvolle carrière. Een Environmental Science degree is ook geschikt achtergrond opleiding voor beroepen zoals rechten, medicijnen of zakelijk combinaties die aantrekkelijk zijn voor werkgevers. Als u geïnteresseerd bent in graduate studie zijn, raden we u aan een undergraduate thesis onderzoeksproject.

Uitstekende Student Resources

State-of-the-art laboratorium en veldapparatuur worden gebruikt in het programma. Het Resource Centre wordt bemand door gediplomeerde en senior studenten die hulp met natuurlijk vragen te bieden. Dedicated klaslokalen bieden studenten de mogelijkheid om technische opleiding in geografische informatiesystemen (GIS), remote sensing en milieubeoordeling.

Career Tracks

  • Environmental consulting bedrijven
  • resource industrieën
  • Industrial compliance, milieurecht (met extra studies)
  • Overheidssectoren van milieukwaliteit en -bewaking
  • Milieu-beheer en behoud
  • Onderwijs (met extra studies)
  • Onderzoek

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

De OSS Diploma en zes rang 12 U of M cursussen, waaronder ENG4U, zijn verplicht. MHF4U, SCH4U en SBI4U vereist. SPH4U wordt aanbevolen. MCV4U wordt sterk aanbevolen.

Kom meer te weten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan