Bachelor of science (technologie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science (Technology)

De Bachelor of Science (Techniek) diploma biedt u de mogelijkheid om praktische, relevante werkervaring als onderdeel van je bachelordiploma te krijgen. Dit zal u helpen om naadloos de stap naar de professionele wereld in je carrière gekozen en met succes integreert theoretisch leren met hands-on ervaring.

FSEN_BSC-Tech_final

Als een Bachelor of Science (Techniek) (BSc (Tech)) student zul je ook complete 1200 werkervaring - meestal betaald - met een bedrijf of organisatie die uw interesses past, en je zult waardevolle contacten in de industrie, die in veel gevallen leidt tot een deel of full-time werken. Onze Co-operative Onderwijs Unit zoekt actief en houdt toezicht op je stage, zorgen voor een goede pasvorm voor uw gebied van studie en carrière doelen.

Je eerste stint in het veld zal voor drie maanden na het tweede jaar, gevolgd door nog eens zes maanden te beginnen in de zomer pauze na het derde jaar en doorlopend in je vierde jaar. Variaties in de timing en duur van de stages zijn mogelijk.

Om u een goed begrip van hoe het bedrijfsleven werkt geven, de BSc (Tech) omvat het beheer en professionele ontwikkeling papers, samen met de wetenschap papieren.

Uw BSc (Tech) diploma wordt internationaal erkend wat betekent dat u zowat overal in de wereld werken. Een hoog percentage van de afgestudeerden actief op zoek naar werk te vinden binnen zes maanden na het afstuderen.

Inrichting

De Universiteit van Waikato's School of Science is de thuisbasis van een suite van de goed uitgeruste laboratoria. De meeste wetenschappelijke papers zijn inclusief wekelijkse laboratorium sessies, zodat u de kans om te zetten wat je hebt geleerd in hoor- en werkcolleges in de praktijk. Onze studenten hebben ook de mogelijkheid om complexe onderzoek apparatuur en technieken, zoals het gebruik van NMR spectroscopie en DNA sequencing.

Specialisaties

Binnen de BSc (Tech) kunt u ervoor kiezen om zich te specialiseren in:

Science International

Science International combineert een belangrijke wetenschap met een studie in het Chinees, Frans, Duits, Japans en Spaans. Science afgestudeerden die vertrouwd zijn met de taal en de gewoonten van andere landen zijn bijzonder waardevol om exportgerichte industrieën.

Te Pūtaiao me NGA Neem Māori (Wetenschap en Te Reo)

Deze specialisatie stelt studenten in staat om een ​​wetenschap mate voort te zetten in een belangrijk onderwerp, terwijl de uitbreiding van hun kennis van de Maori taal en cultuur.

Carrièremogelijkheden

 • Biotechnoloog
 • geotechnische Officer
 • Conservation Ranger
 • Geoloog
 • forensische Technician
 • Marine Ecologist
 • Field Ecologist
 • Conservation Bioloog
 • milieu-wetenschapper
 • Chemistry Technician
 • Laboratorium technicus
 • Quality Assurance Manager
 • Onderzoeksassistent
 • Software ontwikkelaar

Praktische ervaring

stages zijn een belangrijk kenmerk van de BSc (Tech) en je zult 1200 uur relevante werkervaring te voltooien tijdens je diploma.

Onze Co-operative Onderwijs Unit zoekt actief en houdt toezicht op uw industriële stage, zorgen voor een goede pasvorm voor uw gebied van studie en carrière, en het bewaken van de kwaliteit van uw werkervaring.

Tegen de tijd dat je afstudeert zul je de geloofwaardigheid van betaalde ervaring te nemen om uw gesprekken te hebben.

De Co-operative Onderwijs Unit aan de Universiteit van Waikato is de leider in Nieuw-Zeeland voor coöperatieve onderwijsprogramma's, met een gemiddelde van 250 leerlingen geplaatst in de industrie elk jaar.

Toelating en inschrijving

Als u toegang tot de universiteit hebben bereikt door middel van NCEA u zal worden geaccepteerd in deze mate.

Discretionary Entrance

Aanvragers zullen normaal gesproken cyclisch Entrance worden verleend indien zij een totaal van ten minste 80 studiepunten in NCEA op niveau 3 hebben opgedaan op niveau 2 in vier thema's die gelijkwaardig zijn aan het goedgekeurde onderwerpen voor toelating tot de universiteit in NCEA, met een minimum graad van verdienste in ten minste de helft van de prestatie normen voor elk onderwerp. Aanvragers moeten ook kunnen voldoen aan de gecijferdheid en geletterdheid eisen van toelating tot de universiteit.

Aanvragen moeten worden ondersteund door de aanvrager schoolhoofd of een universiteit Student Recruitment adviseur.

speciale Toelating

Aanvragers zullen worden beschouwd op een geval per geval. Aanvragers 20 jaar en ouder aan het begin van hun studie zullen worden geaccepteerd, behalve degenen die duidelijk onvoldoende zijn voorbereid op academische studie. De voorkeur kan worden gegeven aan kandidaten die met succes de juiste Waikato Pathways College schakelprogramma's hebben voltooid.

Entree bij de ingang niveau of met een krediet van eerdere studie

Aanvragers zullen worden beschouwd op een geval per geval, rekening houdend met patronen van toelating, die in voorgaande jaren hebben toegepast en de status van de kwalificatie in Nieuw-Zeeland.

Pathways

Individuele papers kan eerdere ervaring in dit onderwerp nodig. Echter, kunnen er andere wegen die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. Gelieve advies inwinnen van de faculteit Science & Engineering.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder