Bachelor of science Animal Science

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science Animal Science

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

De Animal Sciences zijn een diverse en spannende reeks van disciplines, die ten grondslag liggen vele sectoren van de dierlijke sector. Dit is de cursus voor jou als je een carrière in de wetenschap willen en hebben de ambitie om te werken met dieren, of uw interesse in gezelschapsdieren, vee, exotische soorten of dieren in het wild.

Onze BSc (Hons) Animal Science biedt u de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een reeks van spannende carrièremogelijkheden. Onze cursus is opgezet om ervoor te zorgen dat u in staat bent om de smaak van je studie om uw belangen te reflecteren en het verbeteren van uw inzetbaarheid in specialistische sectoren. Je zou kunnen kiezen, bijvoorbeeld om uw kennis van het fokken van dieren en voeding of opt te verbreden voor een ecologie van natuurlijke route. Wat uw dier carrière ambities, kunnen onze koers worden afgestemd op uw behoeften te voldoen. Deze cursus is gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Typische modules omvatten:

Niveau 4

 • Animal Anatomie en fysiologie
 • Animal Science Laboratory
 • Applied Diermanagement
 • Principles of Animal Science
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)
 • optionele Modules
 • Ecologie wildlife
 • Animal Welfare, Breeding and Nutrition

Niveau 5

 • Onderzoek Ontwerp en Analyse
 • Animal Behavioural Science
 • Microbiologie en Parasitologie
 • Specialist Diermanagement
 • Fokkerij en Reproductieve Technologie
 • optionele Modules
 • Biodiversiteit en evolutie
 • Animal Health and Disease

niveau 6

 • Proefschrift
 • Actuele vraagstukken Welzijn en Gedrag
 • Veterinary Science for Animal Scientists
 • Vooruitgang in Animal Nutrition
 • optionele Modules
 • Ethiek en de Animal Industry
 • Wildbehoud

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) dier wetenschap

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel, bijvoorbeeld 100% cursussen of 50% cursussen en 50% schriftelijk examen. Modules worden beoordeeld aan de hand van verschillende methoden (real life case studies, professionele projecten, laboratorium praktische onderzoeken, rapporten en essays, presentaties en video-documentaires, onderzoek proefschrift) waardoor leerlingen een reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied en op te bouwen te ontwikkelen vertrouwen in het onderwerp en op zichzelf

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Group - W25 en de cursus code: D300.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het College in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimale kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit: BTEC / C & G L3 kwalificatie in Diermanagement of een aanverwant onderwerp; orTwo A2 Levels idealiter waaronder een wetenschap onderwerp.

 • Nieuwe UCAS tariffApplicants moet ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma (Science), Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de course.Applicants zal normaal worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht dat zij hebben gestudeerd op een niveau of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, maar alle aanvragers zullen worden beoordeeld op de individuele ervaring en Erkenning Verworven (ervaringsleren) Learning.The College is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet beschikken over de formele academische kwalificaties, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen. Erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Wat moet ik nog meer weten?

Dit is een drie-jaar full-time of vier jaar sandwich natuurlijk. Moeten studenten kiezen voor de optie sandwich; ze zullen worden verplicht om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen in een gebied van het belang van de student. Deel -tijd onderzoek over een langere periode kan ook geregeld worden. Evenals het verkrijgen van praktische veehouderij vaardigheden, zullen de studenten ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, teamwork, people management, onderzoek en communicatie. Regelmatig contact wordt onderhouden met werkgevers en feedback van hen wordt gebruikt om programma wijzigingen waardoor de relevantie van het programma om de huidige en toekomstige behoeften van de industrie op de hoogte. In het laatste jaar van het programma zullen alle studenten worden verplicht om een ​​proefschrift dat kan worden gekoppeld aan een bedrijf te voltooien. Studenten die willen verder te verbeteren van hun praktische vaardigheden in staat zijn om toegang te krijgen tot het college speciaal gebouwde dierenwelzijn en de commerciële landbouw en paarden faciliteiten Moreton Morrell's.

Houd er rekening mee dat aanvragers die al een diploma hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details. Warwickshire College Group biedt verschillende beurzen aan studenten die voldoen aan bepaalde criteria, zie de HE vergoedingen en ondersteunende informatie op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Verschillende tarieven gelden voor internationale studenten. Als u denkt dat dit op u van toepassing dan informeer bij Student Services voor meer informatie. Nadere informatie Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Recent afgestudeerden hebben beroepen ingevoerd waaronder dierenwelzijn wetenschappers en ambtenaren, veterinaire diagnostiek laboranten, dierentuin biologie, het wild behoud, onderwijs, opleiding en onderwijs.

Progressie naar post-graduate kwalificaties omvat MBA, MSc en het geven van cursussen, zoals PGCE (Post Graduate Certificate in Education) en Cert. Ed (Certificate in Education).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates