Bachelor Of Science Aviation Management (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Aviation Management (online)

Lynn University

Door het verdienen van je bachelor in Aviation Management bij Lynn University, u onbeperkte toegang tot de Morgan D. Burton School of Aeronautics te krijgen.

Neem cursussen in pilotentraining, grondpersoneel en luchtvaartindustrie management, en verdien de licenties en ratings die je nodig hebt om uit te blinken in de luchtvaartindustrie.

Bij Lynn, leert u door te doen. U zult simulatoren gebruikt in de klas, of eigenlijk in de cockpit en neem onze vliegtuigen voor een spin. Bovendien kunt u een stage te nemen op het gebied dat u interesseert.

Tegen de tijd dat je je bachelor te voltooien, zult u hebben opgedaan een waardevolle graad met veel echte wereld ervaring om een ​​back-up.

Leerplan

Als luchtvaart beheer van grote, zal uw cursussen hebben betrekking op zowel de luchtvaartindustrie en de fundamenten van de bedrijfsvoering. Een schat van de luchtvaart keuzevakken kan hands-on leermogelijkheden bieden via zowel live als gesimuleerde bemanningen en vliegopleiding. Specifieke luchtvaart cursussen omvatten:

AVM 102: Aviation History
Een overzicht van het hele spectrum van de luchtvaart-haar evolutie van ballonnen om supersonische transporten en ruimtevaart, de hedendaagse situatie en de problemen, evenals zijn potentieel.

AVM 347: Aviation Operations Management
Een analyse van de hedendaagse management technieken binnen de drie pijlers van de luchtvaartindustrie: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en vaste basis operaties.

AVM 431: Global Aviation Regulations en Recht
Een studie van de evolutie van de luchtvaart regelgeving vanuit een mondiaal perspectief, met inbegrip van delen van de huidige Federal Aviation Regulations, International Civil Aviation Organization regelgeving en de verschillende verdragen en overeenkomsten waarbij vervoer door de lucht is geregeld.

AVM 482: Air Traffic Basics
Deze cursus is ontworpen om u bloot te stellen aan een dynamische carrière en tegelijkertijd helpen je voor te bereiden voor een ander technisch gebied in de luchtvaartindustrie. Na het voltooien van deze cursus zult u bereid om de AT-SAT luchtverkeersleiding toelatingsexamen te nemen.

AVM 483: Aviation Technologies
U vindt de toepassing van de technologie in vliegtuigen, planning, scheduling, dispatching, avionica, ATC aerodynamica en navigatiesystemen te verkennen. Je zult een goed begrip van meerdere toepassingen en technologieën, en de voordelen van het combineren van verschillende technologische voordelen in verschillende segmenten van de luchtvaartindustrie te krijgen.

Algemeen onderwijs klassen zal worden voldaan door de Dialogen van Learning kerncurriculum-een programma dat real-world onderwerpen heeft betrekking op de traditionele studies.

Carrièremogelijkheden

Uw nieuwe diploma krijgt u toegang tot indrukwekkende carrière-mogelijkheden veel meer dan we ooit zou kunnen hopen om een ​​lijst te geven. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Manager Airport
  • Luchtverkeersleider
  • Prive of commerciële piloot

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates