Bachelor of science diergedrag en training

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science diergedrag en training

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Dierlijk gedrag is een zeer populaire en snel groeiende sector binnen de dierlijke sector. Carrières in het gedrag van dieren te nemen; gezelschapsdier training, gedragstherapie, onderzoek, dierenwelzijn wetenschap of dierentuin houden. Onze Honours degree in Animal Behaviour and Training biedt u de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te beginnen met de werkzaamheden in één van de meest diverse en lonende sectoren van de dierlijke sector. Deze cursus zal je kennis en vaardigheden in het gedrag van dieren en ethologie te ontwikkelen, terwijl het verkennen van de ethiek en de belangrijkste wetgeving die nodig zijn voor iedereen die met dieren. Deze cursus is gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Typische modules omvatten:

Niveau 4

 • Principles of Animal Ethologie
 • Animal Anatomie en fysiologie
 • Applied Diermanagement
 • The Animal Industry
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)
 • Psychologie van de Animal Training

Niveau 5

 • Animal Health and Disease
 • Habitat and Environmental Enrichment
 • Animal Ontwikkeling en Training
 • Onderzoek Ontwerp en Analyse
 • Human Psychology for Animal Trainers
 • Specialist Diermanagement

niveau 6

 • Ethiek en de Animal Industry
 • Vooruitgang in Behavioural Research
 • Actuele vraagstukken Welzijn en Gedrag
 • Proefschrift (Double Module)
 • Geavanceerde Animal Training

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Animal Behaviour and Training

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel, bijvoorbeeld 100% cursussen of 50% cursussen en 50% schriftelijk examen. Modules worden beoordeeld aan de hand van verschillende methoden (real life case studies, professionele projecten, rapporten en essays, presentaties en video-documentaires, onderzoek proefschrift) waardoor leerlingen een reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om het vertrouwen in het onderwerp te bouwen en op zichzelf.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS met behulp van de instelling code voor Warwickshire College - W25 en natuurlijk code: D306 Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren in Warwickshire College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Diermanagement of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / Drie A2 Levels idealiter waaronder een bètavak; of
 • Kitemarked Toegang tot HE
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben. Als een gids, zullen de studenten worden verwacht dat zij hebben gestudeerd op een niveau of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Aanvraag voor Erkenning van Verworven Competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen. Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen.

Wat moet ik nog meer weten?

Dit is een drie-jaar full-time of vier jaar sandwich natuurlijk. Moeten studenten kiezen voor de optie sandwich; ze zullen worden verplicht om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen in een gebied van het belang van de student. Deel -tijd onderzoek over een langere periode kan ook geregeld worden. Evenals het verkrijgen van praktische veehouderij vaardigheden, zullen de studenten ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, teamwork, people management, onderzoek en communicatie. Regelmatig contact wordt onderhouden met werkgevers en feedback van hen wordt gebruikt om programma wijzigingen waardoor de relevantie van het programma om de huidige en toekomstige behoeften van de industrie op de hoogte.

In het laatste jaar van het programma zullen alle studenten worden verplicht om een ​​proefschrift dat kan worden gekoppeld aan een bedrijf te voltooien. Studenten die willen verder te verbeteren van hun praktische vaardigheden in staat zijn om toegang te krijgen tot het college speciaal gebouwde dierenwelzijn en de commerciële landbouw en paarden faciliteiten Moreton Morrell's.

De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE bestuderen, bezoek de Studiefinanciering Engeland website. Houd er rekening mee dat aanvragers die al een diploma hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details. Warwickshire College Group biedt verschillende beurzen; zie de HE vergoedingen en ondersteunende informatie op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Verschillende tarieven gelden voor internationale studenten. Als u denkt dat dit op u van toepassing dan informeer bij Student Services voor meer informatie. Nadere informatie Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Onze afgestudeerden hebben beroepen met inbegrip van dierlijke trainer, metgezel gedrag dier therapeut, gedrags-onderzoeker, dierenwelzijn wetenschappers en ambtenaren, dierentuin keeper, onderwijs, opleiding en onderwijs ingevoerd.

Progressie naar post-graduate kwalificaties omvat MBA, MSc en het geven van cursussen, zoals PGCE (Post Graduate Certificate in Education) en Cert. Ed (Certificate in Education).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates