Bachelor of science finance en accounting

Vietnamese-German University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science finance en accounting

Vietnamese-German University

Bachelor of Science Finance en Accounting


In samenwerking met de Universiteit van Frankfurt, Duitsland


The Bachelor 'Finance and Accounting "strekt zich uit over zes semesters en combineert studies of Business Administration and Economics en biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is de toekomstige werkgelegenheid, alsmede de brede academische basis voor de voortzetting van de studies in de verschillende masteropleidingen.


Vgu's partner universiteit in Duitsland, het Goethe-universiteit van Frankfurt, is één van 's lands grootste instellingen op het gebied van het economisch onderwijs en onderzoek. De stad Frankfurt / Main is het financiële centrum van continentaal Europa, het hosten van 218 verschillende banken en de Europese Centrale Bank.


Waarom dit programma


Vietnam is op een pad van aanhoudende economische succes en de groei. Elke dag nieuwe kleine en middelgrote bedrijven zijn gemaakt in Ho Chi Minh City. Deze groeiende economie wordt steeds verder geïntegreerd in de wereldmarkt en dus behoefte aan een efficiënte financiële dienstensector. Bedrijven hebben vandaag de dag een groeiende behoefte aan gekwalificeerde junior managers met een solide en internationaal onderwijs in accounting, controlling en financiën.


Ons primaire doel is om volledig gekwalificeerde afgestudeerden die bereid zijn om te werken in de professionele wereld te produceren. Een uitstekend gestructureerde en gecoördineerde studie pad, een veeleisende syllabus, kleine werkgroepen en een eerste klas mentorschap allemaal helpen om de efficiëntie en de effectiviteit van uw academische ervaring te verhogen.


Vgu biedt een programma op maat reageren op deze veranderende behoeften niet alleen van middelgrote bedrijven, maar ook van de banken, verzekeringsmaatschappijen, audit en belastingadviseur bureaus, adviesbureaus en financiële afdelingen van industriële en commerciële bedrijven. Bovendien is de combinatie van kennis van de twee velden of Business Administration and Economics die door dit programma werken als een opstap voor mensen die op zoek zijn naar hogere academische kwalificaties en professionele vaardigheden te bereiken.


De Bachelor Program in "Finance en Accounting" is een doelgerichte opleiding met de hoogste kwaliteitsnormen die goed bereidt studenten voor op een succesvolle professionele carrière. Dit programma is geaccrediteerd in Duitsland en gecertificeerd door de AACSB, een kwaliteitsnorm voor de economie programma's, erkend over de hele wereld. In Frankfurt, heeft Finance en Accounting bacheloropleiding vgu's sterke interesse van wereldklasse business bedrijven, zoals KPMG en PWC, evenals internationale banken aangetrokken.


Wat krijg je na het programma

 • Concurrentievoordelen op de arbeidsmarkt door een prestigieuze Duitse en vgu graad en uitstekend Engels talenkennis.
 • Een internationaal erkend diploma dat mogelijkheden biedt om uw opleiding aan wereldberoemde universiteiten voort te zetten.
 • Top-notch vaardigheden en kennis uit Duitsland die in aanmerking komen om mee te nemen van belangrijke baan posities in de financiële gebieden.


Wat krijg je tijdens het programma

 • Studeren aan een premie universiteit met een world-class standaard, midden in Vietnam.
 • Wonen en studeren onder perfecte omstandigheden op onze moderne Campus in Binh Duong.
 • Profiteer van de hoogste kwaliteit van het onderwijs van een Duitse studie.
 • Verbeter uw soft skills en presentatievaardigheden en vergroten uw sociale netwerken door middel van extra-curriculaire activiteiten.
 • Ervaring toegewijd en ervaren academici uit Duitsland het onderwijs in het Engels op de vgu.
 • Geniet van zeer aantrekkelijke collegegeld aanzienlijk gesubsidieerd door de Vietnamese en Duitse overheden.
 • Beurzen tot 100%.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,000 USD
per semester, beurs mogelijk
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates