Bachelor of science, geoscience

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science, geoscience

University of Calgary

Science Students

Onze veld cursussen zijn de meest spannende en intensieve leeractiviteiten aangeboden door de afdeling van de Geoscience. Ze zijn unieke ervaringen die studenten te voorzien van de mogelijkheid om echte Geoscience doen, werken met echte wetenschappelijke gegevens, en te leren over de natuurlijke omgeving. Teamwork wordt sterk aangemoedigd, zodat u kunt verwachten om obligaties met je medestudenten die door je hele universiteit ervaring en daarbuiten zal duren smeden. De geologie veld cursussen bieden mogelijkheden om rotsen en geologische structuren waar ze het best worden blootgesteld en meest gemakkelijk geïnterpreteerd te bestuderen.

Field oefeningen omvatten oriëntatielopen, in kaart brengen van het aardoppervlak deposito's, het meten van secties in sedimentaire gesteenten en in kaart brengen van geologische structuren in sedimentaire en / of stollingsgesteenten en metamorfe gesteenten. De hydrologie en geofysica veld cursussen bieden mogelijkheden om veldgegevens met behulp van geotechnische en geofysische apparatuur, vervolgens analyseren en interpreteren van de gegevens met behulp van wiskundige en computationele methoden te verzamelen. Elk veld cursus duurt 12-16 dagen off-campus, zowel in de late zomer voor de eerste lesdag (augustus-september) of het vroege voorjaar na de lessen einde (april-mei). De meeste veld plaatsen liggen naast of in de buurt van wegen, maar sommige zijn alleen toegankelijk door wandelen in, vaak door middel van zeer ruig terrein.

Je moet in een redelijke fysieke conditie, volledig mobiel, vertrouwen op hellingen en in hoge plaatsen, en mentaal voorbereid op het werken lange dagen buiten in een verscheidenheid van milieu, met inbegrip van hete zon, regen of sneeuw, in plaatsen zoals het Canadese Schild, Alberta prairies, Rocky Mountains en woestijnen van het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Het ministerie van Geoscience biedt het volgende veld cursussen:

cursus Titel

  • GLGY 337 Inleiding tot Geologische Field Methods
  • GLGY 435 Field Methods II
  • GLGY 441/639 veldtechnieken in Hydrogeologie
  • GLGY 537 Field Methods III
  • Goph 549 Geofysica Field School
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan