Bachelor Of Science Graden In De Telecommunicatietechnologie

Mt Sierra College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Graden In De Telecommunicatietechnologie

Mt Sierra College

Telecommunicatie is de elektronische overdracht van informatie in de vorm van spraak, geluid, data, fax, foto of video over een afstand van een zender naar ontvanger in een bruikbaar en begrijpelijk formaat met behulp van analoge of digitale technieken. Directe beschikbaarheid van de huidige en relevante informatie is het doel van Telecommunicatie.

Het programma heeft de volgende acht aandachtsgebieden: algemeen telecommunicatie, telefonie en datacommunicatie, draadloze technologieën, nieuwe technologieën, netwerken, internet en intranet technologie, computer informatie systemen, en algemeen onderwijs. Spraak- en datacommunicatie, lokale en wide area network administratie, schakelsystemen, computer / telefonie integratie, Windows, Unix en Linux-besturingssystemen, breedband, Internetworking, draadloze technologie en transport protocollen worden in detail behandeld. Projectmanagement is ook een belangrijk onderdeel van de Telecommunications programma. Alle kern cursussen omvatten een hands-on lab aan de educatieve ervaring te maximaliseren. Studenten leren hoe de verschillende aspecten van de telecommunicatie in praktische oplossingen voor de hedendaagse zakelijke en professionele omgeving te integreren. Het programma omvat ook business en management cursussen om studenten voor te bereiden voor de groei uitdagingen die hen zal worden geconfronteerd in hun loopbaan. Studenten krijgen de gelegenheid om gebieden van belang te verkennen door middel van de eis van technische en algemeen onderwijs keuzevakken. Telecommunicatie Technology is ontwikkeld voor die studenten geïnteresseerd zijn in de computer hardware, opzetten en onderhouden van netwerksystemen, en telefonie en datacommunicatie. Afgestudeerden zijn voorbereid op een loopbaan als netwerkbeheerder, telecommunicatiesystemen analist en manager, informatiemanager, en het netwerk en verkeer engineer, LAN / WAN administrator, spraak / data-analist, verkeers ingenieur, draadloze communicatie specialist, telefoon bedrading specialist, data processing specialist, informatiedienst beheerder, router engineer, project manager en andere aanverwante gebieden. Leer hoe een graad in de telecommunicatie-technologie kunt u het land een baan als telecommunicatieapparatuur installateur.

Hoeveel zal dit programma me kosten?

Collegegeld en vergoedingen: $ 67.960

Boeken en benodigdheden: $ 6000

On-campus room & board: niet aangeboden

Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om me te helpen betalen voor dit programma?

De financiering voor dit programma beschikbaar kunnen door middel van subsidies, studiebeurzen, leningen (federale en private) en institutionele financiering plannen. De mediane bedrag van de schuld voor het programma afgestudeerden is hieronder weergegeven:

  • Federale leningen
  • Privé-onderwijs leningen
  • Institutionele financieringsplan

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 48 maanden in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, *% afgewerkt in 48 maanden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 - 96 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
67,960 USD
Locations
Verenigde Staten - Monrovia, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates