Bachelor Of Science Graden In Het Bedrijfsleven Ondernemerschap

Mt Sierra College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Graden In Het Bedrijfsleven Ondernemerschap

Mt Sierra College

Levert een aanzienlijke bijdrage van de werkgelegenheid en innovatie, ondernemerschap is van vitaal belang voor de stabiliteit van de Amerikaanse economie. Het hebben van een miljoen dollar idee is één ding, maar met het onderwijs en de vaardigheid om het idee uit te voeren en om te zetten in een succesvol bedrijf is een andere. Voer Mt. Sierra College en de echte ondernemer.

Kennis is immers macht bij het starten van een nieuw bedrijf of bij de integratie van vaardigheden met andere vooruitstrevende bedrijven. De Entrepreneurship graad biedt studenten de vaardigheden om zowel de lancering van een nieuw bedrijf of om met succes in een gevestigd bedrijf dat ondernemend management strategieën telt functioneren. Als studenten analyseren bedrijfsstrategieën en onderzoeken hoe de financiering veilig te stellen, ze leren ook hoe ze businessplannen schrijven, marketing strategieën te ontwikkelen en te onderzoeken potentiële markten rijp voor een ondernemende onderneming. Via faculteit en mogelijkheden om te netwerken, worden de studenten kennis met de industrie vernieuwers die bieden waardevolle perspectieven op het starten en exploiteren van een bedrijf.

Studenten in het Entrepreneurship Program krijgen een solide basis in een verscheidenheid van business-gebaseerde cursussen gegeven door docenten met jarenlange professionele ervaring, afgerond met cursussen in de computer en informatietechnologie. De lessen zijn ontworpen om een ​​goed begrip van business en technologie evaluatie, analyse, organisatorische groei, en het beheer te verbeteren. Daarnaast verwerven de studenten een praktische kennis van essentiële computer en informatietechnologie. Algemeen opleidingen geselecteerd op hun toepasbaarheid om ondernemerschap te maken de balans op van de klassen. Hands-on labs en optionele faculteit-toezicht stages zetten klas leren in actie.

Met de bacheloropleiding in het ondernemerschap, zijn afgestudeerden vooral uitgerust om een ​​eigen bedrijf te starten of om de beroepsbevolking in de toegang tot mid-level posities, zoals beheer of Technical Consultant, Marktonderzoeker, Budget Analyst, Risk Analyst, Sales Analyst voeren, Sales Representative en Sales Manager.

Hoeveel zal dit programma me kosten?

Collegegeld en kosten: $ 67.960 Boeken en benodigdheden: $ 6,000 On-campus room & board: niet aangeboden

Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om me te helpen betalen voor dit programma?

De financiering voor dit programma beschikbaar kunnen door middel van subsidies, studiebeurzen, leningen (federale en private) en institutionele financiering plannen. De mediane bedrag van de schuld voor het programma afgestudeerden is hieronder weergegeven:

  • Federale leningen
  • Privé-onderwijs leningen
  • Institutionele financieringsplan
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 - 96 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
67,960 USD
Locations
Verenigde Staten - Monrovia, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates