Bachelor of science in accountancy

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in accountancy

Mapúa Institute of Technology

Dit programma is ontworpen om te onderwijzen en voor te bereiden studenten die beroep te zoeken in de diverse gebied van accountancy. Studenten worden opgeleid om vaardigheden op het gebied van financiële administratie, openbare boekhouding, management accounting, externe en interne audit, accounting informatiesystemen, en de belasting op de CPA bestuur examen te ontwikkelen. Ze zijn ook geleerd hands-on toepassing in Strategic Business Management.

Het curriculum is een patroon met de eisen van CHED, Philippine Accounting Standards, International Accounting Standards en de International Financial Reporting Standards, en training van top 100 bedrijven en Big 5 accountantskantoren.

Afgestudeerden van het programma wordt verwacht om uit te blinken in de boekhouding, administratie en financiën gerelateerde beroepen op diverse gebieden zoals het bankwezen en financiën, overheid, sociale diensten, onderwijs, en andere industrieën.

Missie

De ETYSBM is toegewijd aan de ontwikkeling van de student tot een instrument voor groei en ontwikkeling in het land te worden. De MIT-YSBM zal slijpen de vaardigheden en de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de leerlingen, zodat ze agenten van positieve verandering in het bedrijfsleven en de samenleving in het algemeen zal worden.

De ETYSBM voorziet haar studenten tot gewetensvolle en verantwoordelijke leiders. Zij streven ernaar het leven van hun stakeholders te verbeteren door middel van goed beheer praktijken. Zij streven ernaar kansen voor zichzelf en anderen te bieden door middel van enterprise. Zij zullen dienen als het geweten van hun organisatie als een maatschappelijk verantwoorde onderneming door compromisloze naleving van ethische waarden. Zij zullen dienen als rolmodel voor de rest van de gemeenschap als zakelijke leiders en professionals.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan