Bachelor of science in accountancy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In overeenstemming met de doelstellingen van het College of Business Administration, de BS Accountancy en accounting belangrijke programma's zijn ontworpen om de studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de boekhouding als bevoegde artsen, en hun vermogen om te groeien en te ontwikkelen tot volledig gekwalificeerde vaklieden te verbeteren. De programma's zijn ook gericht op de studenten voor te bereiden op de licentiestatus examen.

Technische bekwaamheid, gezond oordeel, de onafhankelijkheid in mentale houding, honorand integriteit sterk benadrukt in de ontwikkeling van de christelijke Certified Public Accountant.

De curricula aan de eisen van de Universiteit, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport, en de herziene Accountancy Wet. Gerelateerde onderwerpen verrijken het curriculum, waarbij flexibiliteit in de toekomstperspectieven van de accountancy afgestudeerden, waaronder de mogelijkheid om top-level posities in het bedrijfsleven, de industrie en de overheid bezetten.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Over de school

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries.

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries. Lees Minder