Bachelor of science in adventure education (ae)

Green Mountain College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in adventure education (ae)

Green Mountain College

Het adventure education-programma bij GMC is uniek. Het curriculum reageert op veranderingen in de branche en trends. Verder maakt elke cursus deel uit van een nauw verweven proces waarbij studenten een grondige praktische kennis van zichzelf, theorieën, vaardigheden en de industrie moeten ontwikkelen.

HOOFDPUNTEN PROGRAMMA

Eerstejaars studenten leren de grondbeginselen van outdoorexpedities in Outdoor Living Skills terwijl ze backpacken in ofwel de Green Mountains van Vermont, de Adirondack Mountains in Upstate New York of de White Mountains van New Hampshire.

Sophomores nemen deel aan het 17-credit Immersion Semester in het noordoosten en daarbuiten. De Immersion Semester biedt 50+ dagen outdoorexpedities waarbij studenten de outdoor-, menselijke en educatieve vaardigheden leren die nodig zijn voor avonturiers en outdoor-opvoeders. Eerdere activiteiten zijn onder andere rotsklimmen, vlotgeleidingstrainingen, kano en kajaktochten op zee, kajakken op whitewater, mountainbikegroepmanagement, canyoneering en backpacken.

Juniors vervolledigen The May Course waar ze een onafhankelijke outdoorexpeditie plannen en leiden. Professionele gidsen en instructeurs schaduwen deze expedities om de veiligheid te garanderen en feedback te geven over leiderschap en reisadministratie.

Na het behalen van het practicum behaalde urencertificering en het bijwonen van een conferentie op nationaal niveau, hebben senioren een zeskredietstage van 400 uur met een partnerorganisatie afgerond. Studenten reizen vaak naar Colorado, Alaska, Washington, Californië, Idaho en verder voor hun stage.

CURRICULUM / CURSUSSEN

De herfst blokcursus

Sophomores en in aanmerking komende transferstudenten nemen deel aan het 17-credit immersion semester in het noordoosten en daarbuiten. The Fall Block heeft 50+ dagen outdoorexpeditie waarbij studenten de outdoor-, menselijke en educatieve vaardigheden leren die nodig zijn voor avonturiers en outdoor-opvoeders. Eerdere activiteiten zijn onder andere rotsklimmen, vlotgeleidingstrainingen, kano en kajaktochten op zee, kajakken op whitewater, mountainbikegroepmanagement, canyoneering en backpacken.

Het practicum

Een practicum is toegepast leren buiten het klaslokaal. Alle studenten Recreatie & Buitenlandstudies (Avontuuronderwijs en Jeugdontwikkeling en Camp Management) moeten 200 practicumuren voltooien die (minimaal) vier (4) hoogwaardige ervaringen bevatten. Een van de practicumervaringen moet minstens 75 uur duren en met één organisatie zijn. Alle ervaringen moeten in overeenstemming zijn met de studie van de student en direct toepasbaar zijn op hun carrièredoelen.

NOLS-tegoed

De National Outdoor Leadership School (NOLS) is vanaf het najaar van 1999 begonnen met het aanbieden van studiepunten via Green Mountain College. Het studietegoed van NOLS wordt beheerd door het adventure education-programma. Bovendien bieden NOLS semestercursussen 3 uur natuurwetenschappelijk krediet via de wiskunde / wetenschapsafdeling.

De volgende zijn cursussen waarbij creditering op basis van slagen / mislukken kan worden ontvangen door het bijwonen van NOLS.

  • BIO 1071 Field Studies in Natural Science (3 studiepunten)
  • ADE 100N Recreatie-keuzevak (6 studiepunten)
  • ADE 1009 Outdoor Skills Practicum (4 credits)
  • ADE 1041 Outdoor Living vaardigheden (3 credits)
  • ADE 2315 Wilderness First Responder (WFR, 3 credits)

EMS-cursussen

Er zijn veel cursussen Emergency Medical Services die worden aangeboden door verschillende organisaties. Green Mountain biedt cursussen in Wilderness First Responder, Outdoor Emergency Care en Diver Rescue. Welke cursussen zijn geschikt voor u om te nemen? We hebben een gids voor EMS-cursussen in het recreatieveld opgesteld. Dit document helpt u een beter inzicht te krijgen in de soorten EMS-cursussen die er zijn en om te bepalen welke GMC EMS-cursussen u moet volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan