Bachelor of science in animatie

The Los Angeles Film School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in animatie

The Los Angeles Film School

Van visuele effecten in films om de graphics in video games, animatie gaat over het creëren van nieuwe werelden. Echte kunstenaars en illustratoren in hart en nieren, zijn onze studenten op zoek naar een creatieve ontsnapping uit het alledaagse naar het fantastisch. Gewapend met hun verbeelding, ze wonen een geanimeerde leven.

Onze carrière-gerichte en geaccrediteerd Bachelor of Science in Animatie opleiding is bedoeld om je te leren de kunst, technieken en technologie die professionele animators gebruiken om hun dromen om te zetten in realiteit.

Programma Beschrijving & Doelen (Visual Effects Concentratie)

De Bachelor of Science in Animatie met een concentratie in Visual Effects is ontworpen om studenten met de 2D- en 3D-animatie van kennis en vaardigheden die nodig zijn om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities, met inbegrip van scène bouwers, karakter designers, technisch directeuren, motion animators, visuele bieden effecten animators, aanstekers en destructiebedrijven. Van storyboards, schetsen en modelleren om karakter animatie, special effects en de uiteindelijke compositing; Deze opleiding duurt studenten door de hele productie van pijpleidingen. Het programma begint met studenten vertrouwd te maken met de kunst concepten achter animatie; tekenen en andere traditionele vormen van expressie die essentiële onderdelen van het krijgen van de kunst op de computer zijn. Studenten worden vervolgens blootgesteld aan de basisprincipes achter de computer-gegenereerde modellen, karakters, animatie en visuele effecten. Door het gebruik van dezelfde hardware en software als professionele animatiestudio's, zijn de vaardigheden die nodig zijn voor onmiddellijke succes op het werk ontwikkeld. In aanvulling op de technische vaardigheid en creatieve ontwikkeling, het curriculum helpt studenten ontwikkelen de kritische denken, probleemoplossende en analytische vaardigheden die bijdragen aan het behoud van een lange en productieve professionele carrière in de entertainment- en media-industrie.

animation101

Programma Beschrijving & Doelen (Game Art Concentratie)

De Bachelor of Science in Animatie met een concentratie in Game Art is ontworpen om studenten te voorzien van de kennis en het begrip van 3-D modellering, materialen en texturen, de motor integratie en animatie die nodig zijn om in aanmerking komen voor een dergelijke entry-level posities in de game-industrie als prop kunstenaars, milieu kunstenaars, karakter kunstenaars en animators. Naast de sterke 3-D computer-graphics van de opleiding richten, zullen de studenten bouwen andere vaardigheden in perifere media en complete digitale cursussen die hun kansen op aanverwante gebieden zal verbeteren. Het curriculum doet meer dan alleen het ontwikkelen van technische kennis en creatieve vaardigheden; het leert ook kritisch-denken, probleemoplossend en analytische vaardigheden die bijdragen aan het behoud van een lange en productieve professionele carrière in de entertainment- en media-industrie.

animation102

Programma-eisen

De Bachelor of Science in Animatie met een concentratie in Visual Effects en de Bachelor of Science in de animatie met een concentratie in Game Art 120 credit-uren en 36 maanden lang. Studenten moeten alle benodigde cursussen met een minimum cumulatieve Grade Point Average van 2,0 met succes te voltooien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
36 maanden
Voltijd
Price
Prijs
78,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates