Bachelor of Science in atletische training (bs at)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Athletic Training Education Program (ATEP) bij Concord University is momenteel geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs (CAATE). Het programma maakt gebruik van een continuüm van didactische en klinische ervaringen, zoals uiteengezet in de CAATE Normen voor de accreditatie van de instap ATEPs, en aan de student als een entry-level Certified Atletische Trainer adequaat voor te bereiden. Na succesvolle afronding van het programma, zal de student van de kennisbasis en klinische vaardigheden die nodig zijn voor een uitdaging en het passeren van de Raad van Certificatie (BOC) Onderzoek hebben.

Studenten die willen aanvragen voor toelating tot de professionele programma in Atletische Opleiding kan formele aanvraag voor toelating tot de ATEP na het succesvol afronden van de toelatingseisen te maken.

Studenten worden verwacht dat zij formeel een aanvraag voor toelating tijdens het tweede semester van het eerste jaar, ervan uitgaande dat ze zullen ongeveer 30 credit-uren hebben afgerond aan het eind van hun eerste jaar. Transfer studenten met 30 of meer overbrengen van credit-uren (100-niveau of hoger) die voldoen aan de toelatingseisen van toepassing kunnen zijn voor toelating tot de ATEP op het moment dat ze worden toegelaten tot de universiteit. Het aantal kandidaten toegelaten tot de ATEP jaarlijks is beperkt en voltooiing van alle toelatingseisen niet automatisch zorgen voor toelating tot de ATEP. Moet het aantal gekwalificeerde kandidaten groter zijn dan het aantal klinische plaatsen beschikbaar, de procedure om te bepalen welke studenten worden geaccepteerd wordt beschreven in de ATEP Student Handbook en de Athletic Training webpagina.

De professionele fase van de Athletic Training Major bestaat uit zes semesters (ongeveer 15 uur per semester) van de academische cursus werk en klinische practicum cursussen. Klinisch practicum ervaringen zullen voordoen binnen de atletiek programma Universiteit [s NCAA Division II, het gebied hoge scholen en universiteiten, sportgeneeskunde klinieken, en andere off-campus algemene medische en kliniek rotatie locaties door de ATEP geselecteerd. Vervoer naar alle buiten de campus klinische locaties, alsmede eventuele specifieke eisen van de klinische site (bijvoorbeeld inentingen, uniformen, criminele achtergrond controleren, enz.) Is de verantwoordelijkheid van de student. Alle geaccepteerd in de professionele programma studenten moeten jaarlijks aantonen dat de huidige gezondheidszorg provider CPR certificering, EHBO-certificering, bloed overgedragen pathogenen training, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, en wordt een student-lid van de National Athletic Trainers Vereniging tonen. Studenten zijn verplicht om te worden betrokken bij de professionele atletische training organisaties op de lokale, provinciale en nationale niveau. Al deze eisen worden verder in het Atletische Opleiding Student Handbook, die voorzien is van alle aankomende studenten en beoordeeld tijdens UNIV 100 Athletic Majors door de programmadirecteur, als onderdeel van de cursus uitgelegd. Dit handboek is verkrijgbaar bij de programmadirecteur op aanvraag en kan ook worden geraadpleegd op de Athletic Training webpagina. Curriculum eisen, met inbegrip van opnames en klinische eisen onderwijs, kan als dat nodig is om te voldoen aan de huidige accreditatie en / of universiteit normen veranderen. Studenten op zoek naar de toelating of de reeds toegelaten tot de opleiding wordt geadviseerd om zich adequaat te blijven op de hoogte van veranderingen om eisen tijdig af te ronden. Informatie over curriculaire veranderingen zullen van tevoren worden aangekondigd door de ATEP, en zal in ATEP documenten en / of de ATEP handboek gepubliceerd. Deze kunnen worden verkregen bij de Universiteit website en / of de ATEP website en / of de directeur van het ATEP.

Laatst bijgewerkt op mrt 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1872 Concord University provides rigorous programs which prepare students to pursue various graduate study and career options and to assume leadership and professional roles in a multicultu ... Lees meer

Founded in 1872 Concord University provides rigorous programs which prepare students to pursue various graduate study and career options and to assume leadership and professional roles in a multicultural society. While we incorporate a variety of educational methodologies/technologies, our size and the caring dedication of our faculty, staff and administration are the principal assurances of a quality educational opportunity at Concord University. Lees Minder