Bachelor of science in bedrijfsadministratie in management met specialisatie in business analytics (bsba-ba)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Business Administration met specialisatie in Business Analytics (BSBA-BA) Programma is een vierjarige cursus van de Universiteit van Azië en de Stille Oceaan die studenten voorbereidt om te werken in een bedrijfsomgeving, met name bedrijven die grote gegevens of zaken behandelen analytics. Daarnaast heeft BSBA-BA nog steeds een sterke nadruk op liberale kunst, governance, maatschappelijke verantwoordelijkheid en wereldwijde vooruitzichten, en biedt een breed perspectief en waardering voor problemen en trends in het bedrijfsleven.

Gezien de grote vraag naar Business Analytics, biedt BSBA-BA de studenten een sterke blootstelling aan de verschillende manieren om gegevens op te slaan en verschillende methoden te gebruiken om te verwerken. Deze specialisatie bereidt haar studenten op om zakelijke problemen op te lossen uit de gegevens.

CURRICULUM

Onder het BSBA-BA-programma ondergaan studenten een intensief curriculum dat hen voorbereidde om toekomstige leiders, managers of beheerders te zijn die de uitdagingen van het verwerken van grote gegevens in de gaten houden. Het blootstelt de leerlingen aan de realiteit van het bedrijfsomgeving en geeft tegelijkertijd studenten de strenge klaslokaalopleiding. Daarnaast bieden de kernvakken van BSBA een specialisatie in Business Analytics studenten de mogelijkheid om vaardigheden en competenties te leren die nodig zijn voor het verzamelen, gebruiken, beheren en manipuleren van data voor besluitvorming. Het curriculum stelt studenten ook in staat om hun carrière in Business Analytics te starten met de mogelijkheid om te ontmoeten en onderwezen te worden door deskundigen van bedrijven die grote gegevens verwerken en ervaring hebben met het werken aan multinationale bedrijven die bekend zijn met het uitvoeren van bedrijfsanalyses.

CORE SUBJECTEN (vanaf 2de jaar)

 • BSBA Core Subjects (hetzelfde als de kernonderwerpen onder het BSBA-Management Platform)
 • 15 eenheden Business Analytics Onderwerpen
  • Fundamentals of Business Analytics (3 eenheden)
  • Grondslagen van Data Warehousing (3 eenheden)
  • Fundamentals of Descriptive Analytics (3 eenheden)
  • Grondbeginselen van voorspellende analyses (3 eenheden)
  • Grondslagen van Prescriptieve Analytics (3 eenheden)
 • 6 Eenheden Stage in Bedrijven die Business Analytics beoefenen

GEDIPLOMEERDEN

De afgestudeerden van BSBA-BA zijn in staat om gegevens te verzamelen, gebruiken, beheren, manipuleren om inzichten te krijgen voor ingeligte besluitvorming. Afgestudeerden worden getraind om zakenvraagstukken en bedrijfsdilemma op te sporen en een model op te stellen, naar de nodige gegevens te kijken en problemen op te lossen met behulp van technologie.

FACULTEIT

Onze studenten interageren met de beste faculteit line ups samengesteld uit ervaren bedrijfsprofessionals en academische professoren van de School of Management en de School of Science and Engineering.

STAGE

Aangezien de industrie voor Business Analytics beklemtoond en de behoefte aan dit programma is geboren op verzoek van de beoefenaars, krijgen de studenten een zinvolle stage ervaring met bedrijven die zich richten op Business Analytics. Dit geeft de studenten ook een naadloze absorptie aan bedrijven, aangezien zij werken met echte business analytics projecten.

MENTORING PROGRAMMA

Onze geïnstitutionaliseerde een op een mentoring is gericht op het ontwikkelen van de hele persoon, zijn of haar competentie en waarden, carrière en roeping. Op het einde zullen de afgestudeerden meer kansen krijgen voor leidinggevende functies in de branche.

Toelatingseisen voor Filipinos

 • Uitgebreid aanvraagformulier.
 • Inschrift van de middelbare school (ingesloten in een verzegelde enveloppe). - Aanbevelingsformulier (bijgevoegd in een verzegelde enveloppe; de ​​flap is ondertekend door de hoofd- of begeleidingsadviseur.) - Persoonlijk essay (typewritend op korte termijn Obligatiepapier) die belangen vervoert (visueel / theaterkunst, sport, muziek, gastronomische koken, enz.); prestaties; Familie-, educatieve, ondernemings- en sociale ervaringen; toekomstige doelen; Sterke, zwakke punten en potenties die positief bijdragen aan de ontwikkeling van de universiteit (maximaal 250 woorden).
 • Informatieblad van ouders - Alleen voor kandidaten voor ondernemerschapsprogramma's.
 • Drie 2 "x 2" identieke foto's (één voor het aanvraagformulier en 1 voor de examenvergunning) - Uitgebreide beurs- / financiele hulp aanvraag en aanbevelingformulier voor degenen die om subsidies aanvragen.
 • Fotokopie van NSO-geverifieerde geboortecertificaat Opmerking: Alle referenties, inclusief het aanvraagformulier dat aan het Universitair Toelatingsbureau wordt ingediend, worden eigendom van de school. Zij worden niet teruggestuurd aan de aanvrager.

Toelatingsvereisten voor buitenlandse aanvragers

 • Uitgebreid aanvraagformulier.
 • Fotokopie van geboortecertificaat - Fotokopie van paspoort - Fotokopie van Alien Certificate of Registration (ACR) - Drie 2 "x 2" identieke afbeeldingen (één voor het aanvraagformulier en 1 voor de examenvergunning) - Vorm van het middelbare school of een officieel transcript Rekords - Uitgebreid adviesformulier van de begeleider van de aanvrager - Persoonlijk essay (afgedrukt op kort obligatiepapier) dat belangen verleent (visueel / theaterkunst, sport, muziek, gastronomische koken, enz.); prestaties; Familie-, educatieve, ondernemings- en sociale ervaringen; toekomstige doelen; Sterke, zwakke punten en potenties die positief bijdragen aan de ontwikkeling van de universiteit (maximaal 250 woorden).
 • Bewijs van bewijs van SAT1-resultaten (moet uiterlijk 1 december ingediend worden). Opmerking: Een aanvrager die buitenland is of buiten de Filippijnen woont, mag ervoor kiezen om het toelatingsexamen te vervangen door de resultaten van de Scholastic Aptitude Test (SAT1). De aanvrager moet een minimum gecombineerde score van 1140 op de SAT1 behalen.
 • Bewijs van bewijs van TOEFL-resultaten (moet ingediend worden per 1 december) o Opmerking: Als de moedertaal of het onderwijsmateriaal van de buitenlandse aanvrager in de middelbare school niet Engels is, moet hij of zij de Engelstalige taal als vreemde taal (TOEFL ). De aanvrager moet een minimumscore van 500 verkrijgen voor de op papier gebaseerde test of 62 voor de op internet gebaseerde test.

Opmerking: Zorg ervoor dat u alle vereisten voldoet om de verwerking van uw aanvraag te vergemakkelijken. De aanvrager dient pas na de ontvangst van de officiële toelatingsbrief van de universiteit om een ​​studentenvisum bij de Filipijnse ambassade of consulaat aan te vragen. In de ambassade kunnen vragen worden gedaan over een Student Visa. Alle referenties, inclusief het aanvraagformulier dat aan het Universitair Toelatingsbureau wordt ingediend, worden eigendom van de school. Zij worden niet teruggestuurd aan de aanvrager.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful ... Lees meer

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful combination of liberal education and professional specialization. The formation of UA&P students is facilitated by an environment conducive to learning, qualified and dedicated teachers, a superior faculty-to-student ratio, and well-maintained facilities. Lees Minder