Bachelor of Science in Business Administration (bs bis)

Concord University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Business Administration (bs bis)

Concord University

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een succesvolle afronding van 120 uur semester, met inbegrip van (1) het Programma van Algemene Studies; (2) de Business Administration Core; en (3) één van de vijf aandachtsgebieden hieronder. Om dit diploma te verdienen, worden de studenten ook verplicht om een ​​cumulatieve Grade gemiddelde van ten minste 2,25 (C) voor alle cursussen in bedrijf te behouden.

De Business Administration Core bestaat uit inleidende cursussen van alle belangrijke zakelijke disciplines gedoceerd aan Concord University. Het is bedoeld om een ​​beter begrip van een breed spectrum van velden in bedrijfskunde en een fundament voor gespecialiseerde studie in de student gekozen gebied van de nadruk te bieden.

De doelstelling van het gebied van jaarrekeningen is om het onderwijs aan een verscheidenheid van de boekhouding en het bedrijfsleven loopbaan bieden. Het curriculum omvat blootstelling aan beschrijvende en analytische informatie nuttig zijn in de zakelijke besluitvorming.

De administratieve systemen gebied van de nadruk biedt instructie in de theorie en de vaardigheden die nodig zijn om in de huidige kantooromgevingen functioneren en succesvol te beheren, evenals de flexibiliteit om aan te passen aan toekomstige kantooromgevingen als technologieën veranderen. Studenten die de opleiding voltooit zijn vaak werkzaam in ondersteunende diensten zoals administratie, payroll, informatie en gegevensverwerking; facility management; materialen planning en distributie; conferentie planning en reizen; records management, telecommunicatie beheer en beveiliging.

Het doel van de financiële ruimte van de nadruk is om studenten op zoek naar carrièremogelijkheden op het gebied van corporate finance, investment management, en het beheer van de financiële instellingen te bereiden. Strengheid in het werk natuurlijk en kwantitatieve vaardigheden wordt benadrukt. Studenten die de opleiding voltooit ontvangt adequate blootstelling zowel in de financiële theorie en beleid essentieel voor carrière groei in een verfijnde en concurrerende omgeving binnen kleine of grote financiële instellingen.

Het beheersgebied van de nadruk biedt studenten met een uitgebreide kennis van de principes, processen en praktijken die betrokken zijn bij het beheer van mensen en organisaties. Studenten het invullen van dit programma van de studie meestal vast werk in een breed scala van zakelijke carrières die variëren van het beheer van kleine bedrijven om de werkgelegenheid in grote organisaties van alle soorten.

De marketing gebied van de nadruk is bedoeld om de student te bieden een algemene bedrijfskundige opleidingen met als doel het ontwikkelen van een carrière op het gebied van marketing. Marketing bestaat uit tal van activiteiten die de productie van goederen en diensten te koppelen aan de consument of de industriële gebruiker. Het curriculum nadruk ligt op professionele voorbereiding voor het ontwikkelen van marketing strategieën en het beheer van marketing activiteiten. Brede mogelijkheden zijn beschikbaar voor marketing studenten in alle soorten en maten for-profit en not-for-profit organisaties, waaronder detailhandel, groothandel, consultancy, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen eenheden, en overheidsinstellingen. De marketing gebied van nadruk biedt studenten met uitgebreide exposure voor carrière mogelijkheden binnen vele takken van marketing, waaronder: reclame, sales, marketing management, retailing, marketing research en product management.

Elke student krijgt een divisie academische adviseur die beschikbaar zal zijn om vragen te beantwoorden, bieden begeleiding bij natuurlijk selectie, te helpen bij het stellen van doelen, en helpen studenten maken kennis carrière beslissingen. Studenten te ontmoeten met docenten academische adviseurs van academische plannen plannen en adviseurs ondertekenen van alle registratie en verandering van schema vormen. Studenten worden aangemoedigd om een ​​ontmoeting met adviseurs periodiek in de studievoortgang, loopbaanplaatsing, en speciale behoeften te bespreken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Athens, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates