Bachelor Of Science In Business Administration: Concentratie In De Besluitvorming Wetenschappen

San Francisco State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Business Administration: Concentratie In De Besluitvorming Wetenschappen

San Francisco State University

SFSU

Het College of Business

De College of Business bestaat uit acht departementen onder toezicht van voorzitters. De afdelingen zijn: Accounting, besluit Wetenschappen, Financiën, Hospitality Management, Information Systems, International Business, Management en Marketing.

De primaire doelstellingen van het College of Business van San Francisco State University zijn:

  • Zorg voor studenten met als hoofdvak in business administration met een stichting in de basisbegrippen en de praktijken van het bedrijfsleven, en met een bijzondere expertise op een of meer van de specialiteiten van de praktijk, om hen voor te bereiden om creatief te denken en kritisch oordeel uit te oefenen in de maken van zakelijke beslissingen te nemen;
  • Zorg voor andere studenten met een algemeen begrip van de funderingen en filosofieën van het bedrijfsleven;
  • Moedig een continue samenwerking met het bedrijfsleven om te kunnen reageren op de onderwijsbehoeften van die gemeenschap;
  • Moedig faculteit professionele ontwikkeling activiteiten om service te bieden aan alle segmenten van het bedrijfsleven en het onderwijs voor het bedrijfsleven door middel van wetenschappelijk onderzoek en publicatie, toegepast onderzoek en publicatie, het gemeenschapsonderwijs en diensten (seminars en overleg met niet-publiceerbaar, eigen onderzoek, bijvoorbeeld), en self-opleiding of studie ontworpen om zakelijke kennis en expertise te verbeteren.

Bachelor of Science in Business Administration

De Bachelor of Science in Business Administration omvat de belangrijkste kern cursussen en een gebied van concentratie. Behalve voor BUS 682 en 690, moeten de hieronder genoemde kern cursussen worden afgerond tegen het einde van de junior jaar. De specifieke opleidingen voor de concentratiegebieden zijn genoteerd door de afdeling op de volgende pagina. Studenten die al een bachelordiploma hebben verdiend van een geaccrediteerde universiteit zou willen overwegen het invoeren van de MBA of MSBA in plaats van het verdienen van een tweede bachelor's degree.

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een minimum van 120 eenheden voor het afstuderen. De belangrijkste bestaat uit 6 eenheden van de vereiste cursussen en 63 eenheden van de onderste en bovenste divisie cursussen in het bedrijfsleven, economie, het grote veld, en keuzevakken.

Concentratie in Besluit Sciences

De Besluit Sciences concentratie biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn om te analyseren en praktische zakelijke problemen op te lossen. Concentratie cursussen studenten in staat stellen de bevoegdheid bij de besluitvorming te verwerven door het gebruik van professionele software, zoals spreadsheets, forecasting, en simulatie pakketten. Door geschikte keuzevakken te selecteren, kunnen de studenten voor te bereiden op een carrière met behulp beslissing sciences in computer informatie systemen, finance, operations, marketing, design en de industrie, accounting, international business, algemeen management, of andere gebieden in het bedrijfsleven of de overheid.

Alle concentratie cursussen moeten worden genomen over een letter basis met uitzondering van cursussen alleen op een CR / NC basis. Een student moet een minimum Grade Point Average van 2,0 in alle concentratie cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates