Bachelor of Science in Business Administration: concentratie in de boekhouding

San Francisco State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Business Administration: concentratie in de boekhouding

San Francisco State University

Het College of Business

De College of Business bestaat uit acht departementen onder toezicht van voorzitters. De afdelingen zijn: Accounting, besluit Wetenschappen, Financiën, Hospitality Management, Information Systems, International Business, Management en Marketing.

De primaire doelstellingen van het College of Business van San Francisco State University zijn:

 • Zorg voor studenten met als hoofdvak in business administration met een stichting in de basisbegrippen en de praktijken van het bedrijfsleven, en met een bijzondere expertise op een of meer van de specialiteiten van de praktijk, om hen voor te bereiden om creatief te denken en kritisch oordeel uit te oefenen in de maken van zakelijke beslissingen te nemen;
 • Zorg voor andere studenten met een algemeen begrip van de funderingen en filosofieën van het bedrijfsleven;
 • Moedig een continue samenwerking met het bedrijfsleven om te kunnen reageren op de onderwijsbehoeften van die gemeenschap;
 • Moedig faculteit professionele ontwikkeling activiteiten om service te bieden aan alle segmenten van het bedrijfsleven en het onderwijs voor het bedrijfsleven door middel van wetenschappelijk onderzoek en publicatie, toegepast onderzoek en publicatie, het gemeenschapsonderwijs en diensten (seminars en overleg met niet-publiceerbaar, eigen onderzoek, bijvoorbeeld), en self-opleiding of studie ontworpen om zakelijke kennis en expertise te verbeteren.

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

De Bachelor of Science in Bedrijfskunde omvat de belangrijkste kern cursussen en een gebied van concentratie. Behalve voor BUS 682 en 690, moeten de hieronder genoemde kern cursussen worden afgerond tegen het einde van de junior jaar. De specifieke opleidingen voor de concentratiegebieden zijn genoteerd door de afdeling op de volgende pagina. Studenten die al een bachelordiploma hebben verdiend van een geaccrediteerde universiteit zou willen overwegen het invoeren van de MBA of MSBA in plaats van het verdienen van een tweede bachelor's degree.

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een minimum van 120 eenheden voor het afstuderen. De belangrijkste bestaat uit 6 eenheden van de vereiste cursussen en 63 eenheden van de onderste en bovenste divisie cursussen in het bedrijfsleven, economie, het grote veld, en keuzevakken.

Concentratie in Accounting

De boekhoudkundige concentratie is ontworpen om een ​​solide basis van de boekhouding en zakelijke kennis die studenten voorbereidt op een loopbaan in de boekhouding te bieden. De cursussen worden gestructureerd om flexibiliteit mogelijk te maken bij de voorbereiding op een loopbaan in de openbare boekhouding, het bedrijfsleven en de overheid of non-profit organisaties. Het programma biedt een breed scala aan cursussen die kunnen worden gebruikt om zich te kwalificeren en voor te bereiden op de examens in de professionele certificeringen zoals CPA, CIA, en CMA. Studenten moeten overleggen met een boekhoudkundige adviseur van minimum cursus eisen voor deze certificeringen te bepalen. De boekhoudkundige curriculum biedt ook de basis voor graduate studie.

impaction

De undergraduate boekhoudprogramma getroffen wordt met de bovenste-divisie niveau. Dit betekent dat er meer studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de boekhouding dan het programma is geschikt voor. Daarom ingang in het programma is een selectief en competitief proces. In aanmerking komende first-time eerstejaars kandidaten kunnen worden toegelaten tot de universiteit als pre-Accounting. Deze studenten en andere permanente studenten SF State die willen grote in de boekhouding moeten rechtstreeks van toepassing zijn op de boekhouding.

AANVRAAG INFORMATIE

Aanvraag voor toelating tot de boekhoudkundige programma tijdens het aanbrengen depot periodes aanvaard.

 • Opper-divisie-instromers: 1 oktober - 30 november voor de opnames voor de volgende val
 • Voortzetting van SF State studenten: In oktober voor de lente opnames en in maart voor de val toelating.

Alle concentratie cursussen moeten worden genomen over een letter basis. Studenten moeten een minimum Grade Point Average van 2,0 in de boekhoudkundige concentratie. Een minimum van 12 eenheden in de boekhoudkundige concentratie moet worden ingevuld op de San Francisco State University. Voor een cursus overgedragen van een andere universiteit te tellen in de richting van de boekhoudkundige concentratie het moet, minimaal:

 • worden van een AACSB-geaccrediteerde instelling,
 • bedekken van toepassing United States Generally Accepted Accounting Principles (US GAAP), wet- en regelgeving,
 • in de afgelopen vijf jaar zijn afgerond met een graad van ten minste C min (C), en
 • worden goedgekeurd door de bevoegde SF State Department of Accounting cursuscoördinator.

Als afgewezen, kan de student een eenmalige uitdaging van het besluit van de cursus coördinator worden verleend door het passeren, in de eerste poging, een uitgebreide test van het juiste materiaal.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates