Bachelor of Science in Business Administration: concentratie in de financiële wereld

Algemeen

Beschrijving van opleiding

SFSU

Het College of Business

De College of Business bestaat uit acht departementen onder toezicht van voorzitters. De afdelingen zijn: Accounting, besluit Wetenschappen, Financiën, Hospitality Management, Information Systems, International Business, Management en Marketing.

De primaire doelstellingen van het College of Business van San Francisco State University zijn:

  • Zorg voor studenten met als hoofdvak in business administration met een stichting in de basisbegrippen en de praktijken van het bedrijfsleven, en met een bijzondere expertise op een of meer van de specialiteiten van de praktijk, om hen voor te bereiden om creatief te denken en kritisch oordeel uit te oefenen in de maken van zakelijke beslissingen te nemen;
  • Zorg voor andere studenten met een algemeen begrip van de funderingen en filosofieën van het bedrijfsleven;
  • Moedig een continue samenwerking met het bedrijfsleven om te kunnen reageren op de onderwijsbehoeften van die gemeenschap;
  • Moedig faculteit professionele ontwikkeling activiteiten om service te bieden aan alle segmenten van het bedrijfsleven en het onderwijs voor het bedrijfsleven door middel van wetenschappelijk onderzoek en publicatie, toegepast onderzoek en publicatie, het gemeenschapsonderwijs en diensten (seminars en overleg met niet-publiceerbaar, eigen onderzoek, bijvoorbeeld), en self-opleiding of studie ontworpen om zakelijke kennis en expertise te verbeteren.

Bachelor of Science in Business Administration

De Bachelor of Science in Business Administration omvat de belangrijkste kern cursussen en een gebied van concentratie. Behalve voor BUS 682 en 690, moeten de hieronder genoemde kern cursussen worden afgerond tegen het einde van de junior jaar. De specifieke opleidingen voor de concentratiegebieden zijn genoteerd door de afdeling op de volgende pagina. Studenten die al een bachelordiploma hebben verdiend van een geaccrediteerde universiteit zou willen overwegen het invoeren van de MBA of MSBA in plaats van het verdienen van een tweede bachelor's degree.

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een minimum van 120 eenheden voor het afstuderen. De belangrijkste bestaat uit 6 eenheden van de vereiste cursussen en 63 eenheden van de onderste en bovenste divisie cursussen in het bedrijfsleven, economie, het grote veld, en keuzevakken.

Concentratie in Finance

De Finance concentratie leert studenten te herkennen, te begrijpen en het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de financiële wereld. Het richt zich op de financiële beslissingen die in elke organisatie, die de investeringen omvatten, besluiten in de aankoop en verkoop van reële en financiële activa, het verhogen van geld om deze investeringen te financieren, en het beheer van de risico's van haar activa en investeringen. Andere operationele beslissingen onder meer de uitvoering van routine dag-tot-dag procedures om alle financiële aspecten van de organisatie en de beslissingen met betrekking tot veranderingen in de samenstelling van haar diensten en producten te beheren. Hoewel een financieel manager is gespecialiseerd in deze beslissingen, managers uit de hele organisatie ook een bijdrage leveren.

Vier sets van vaardigheden zijn essentieel voor financiële besluitvorming: Ten eerste, een begrip van de omgeving waarin beslissingen worden genomen, met inbegrip van zowel de interne structuur van de organisatie en de aard van de vreemd vermogen en de financiële markten; tweede, bekendheid met de organisatie informatiesysteem, met inbegrip van boekhoudkundige, financiële en personele middelen; derde, de analyse van beschikbare financiële gegevens om de mogelijke gevolgen van alternatieve beslissingen en hun niveau van onzekerheid te begrijpen; eindelijk, het begrijpen van de onderlinge relaties tussen financiële beslissingen en besluiten in andere delen van de organisatie, zoals marketing, productie en IT.

Alle concentratie cursussen moeten worden genomen over een letter basis. Studenten moeten een totale minimum Grade Point Average van 2,0 te houden over de zeven concentratie cursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder