Bachelor of Science in Business Administration: concentratie in informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

SFSU

Het College of Business

De College of Business bestaat uit acht departementen onder toezicht van voorzitters. De afdelingen zijn: Accounting, besluit Wetenschappen, Financiën, Hospitality Management, Information Systems, International Business, Management en Marketing.

De primaire doelstellingen van het College of Business van San Francisco State University zijn:

  • Zorg voor studenten met als hoofdvak in business administration met een stichting in de basisbegrippen en de praktijken van het bedrijfsleven, en met een bijzondere expertise op een of meer van de specialiteiten van de praktijk, om hen voor te bereiden om creatief te denken en kritisch oordeel uit te oefenen in de maken van zakelijke beslissingen te nemen;
  • Zorg voor andere studenten met een algemeen begrip van de funderingen en filosofieën van het bedrijfsleven;
  • Moedig een continue samenwerking met het bedrijfsleven om te kunnen reageren op de onderwijsbehoeften van die gemeenschap;
  • Moedig faculteit professionele ontwikkeling activiteiten om service te bieden aan alle segmenten van het bedrijfsleven en het onderwijs voor het bedrijfsleven door middel van wetenschappelijk onderzoek en publicatie, toegepast onderzoek en publicatie, het gemeenschapsonderwijs en diensten (seminars en overleg met niet-publiceerbaar, eigen onderzoek, bijvoorbeeld), en self-opleiding of studie ontworpen om zakelijke kennis en expertise te verbeteren.

Bachelor of Science in Business Administration

De Bachelor of Science in Business Administration omvat de belangrijkste kern cursussen en een gebied van concentratie. Behalve voor BUS 682 en 690, moeten de hieronder genoemde kern cursussen worden afgerond tegen het einde van de junior jaar. De specifieke opleidingen voor de concentratiegebieden zijn genoteerd door de afdeling op de volgende pagina. Studenten die al een bachelordiploma hebben verdiend van een geaccrediteerde universiteit zou willen overwegen het invoeren van de MBA of MSBA in plaats van het verdienen van een tweede bachelor's degree.

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een minimum van 120 eenheden voor het afstuderen. De belangrijkste bestaat uit 6 eenheden van de vereiste cursussen en 63 eenheden van de onderste en bovenste divisie cursussen in het bedrijfsleven, economie, het grote veld, en keuzevakken.

Concentratie in Information Systems

De Information Systems concentratie bereidt studenten voor meerdere loopbanen dat een proeve van bekwaamheid voor het analytisch denken en een sterke werkende competentie in de informatie systemen vereisen.

Het is ontworpen om een ​​persoon met de technische en leidinggevende vaardigheden in business applicatie-ontwikkeling, project management, applicatie-analyse en ontwerp, data management, en netwerk- en security management te produceren. Afgestudeerden komen in aanmerking voor en productief zijn in een carrière die technologie / business analyst, programmeur / analist, database-ontwerper / analist / beheerder, netwerkbeheerder, en helpdesk / technische ondersteuning specialist bevatten. De concentratie benadrukt technische kennis van informatie systeemcomponenten en infrastructuur; de toepassing en de ontwikkeling van vaardigheden; high-level competenties bij de toepassing van informatiesystemen analyse en systemen ontwerpen strategieën en technieken; inzicht in de informatiebehoefte en de levering systemen binnen organisaties van het bedrijfsleven; het begrijpen van de business / organisatorische context van informatiesystemen; communicatie en menselijke relaties vaardigheden voor het werken met en het beheer van mensen en projecten in virtuele teams; en onderwijs en het verlangen naar een leven lang leren en de professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Alle concentratie cursussen moeten worden genomen over een letter basis met uitzondering van cursussen alleen op een CR / NC basis. Een student moet een minimum Grade Point Average van 2,0 in alle concentratie cursussen om af te studeren hebben.

Een maximum van twee cursussen (6 stuks) in de informatiesystemen concentratie kan worden cursussen in het bulletin niet vermeld voor de concentratie, met inbegrip vakken uit andere disciplines bij SF State en cursussen uit andere AACSB geaccrediteerde scholen van het bedrijfsleven of de organen van gelijk kaliber. Al deze cursussen moeten vooraf worden goedgekeurd door een Information Systems adviseur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder