Bachelor of science in business administration grote in economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als een van de top programma's van zijn soort in de Golf, onze Bachelor of Science in Business Administration met een Major in Economics bereidt onze studenten voor de competitieve en steeds veranderende zakelijke en bedrijfsomgeving.

Met een goed geplande curriculum in overeenstemming met de eisen van de wereldwijde markt en een multinationale en ervaren docenten met klem graden ten opzichte van een aantal van de meest prestigieuze universiteiten in de wereld, is ons programma ontworpen om de student met de beste mix van zowel theoretische bieden en praktische instructie.

Onze belangrijkste biedt studenten de theoretische basis voor de economie van toepassing zijn op de besluitvorming en de openbare orde in bedrijven en andere organisaties. Vanuit de gemeenschappelijke kern van de tussenliggende theorie cursussen in micro- en macro-economie, kunnen leerlingen uit tak in verschillende toepassingsgebieden in de economie (zoals internationale economie, industriële organisatie, geld en bankwezen) of de uitoefening van meer geavanceerde cursussen (zoals Bedrijfseconomie, econometrie of de senior economie seminar).

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Lees meer

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Lees Minder