Bachelor of Science in Business Administration in de boekhouding

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Sinds de oprichting van het programma in 1959 hebben afgestudeerden in alle segmenten van de bedrijfswereld loopbanen opgericht. Werkgelegenheidskansen variëren van nationale, regionale en lokale publieke boekhoudkundigen naar bedrijven, eenmansbedrijven en nationale overheidsinstanties. Het boekhoudkundig beroep biedt een veelbelovende toekomst voor mannen en vrouwen die comfortabel zijn bij het ontmoeten van mensen, zich uitdrukken, werken in veranderende omgevingen, en die een navolgend en logisch denkproces bezitten.

Leerdoelen voor Accounting Major:

 • Studenten zullen kennis kunnen hebben van de huidige boekhoudkundige praktijken en theorie en vertrouwd zijn in de taal van het bedrijfsleven.
 • Studenten zullen in staat zijn om kritisch te denken over boekhoudkundige onderwerpen.
 • Studenten zullen aantonen dat ze de boekhoudkundige informatie effectief, zowel mondeling als schriftelijk, kunnen communiceren.
 • Studenten kunnen competentie tonen in de huidige boekhoudkundige informatietechnologie.
 • Studenten kunnen competenties in de ethische zaken en de boekhoudkundige besluitvorming aantonen.

Het behoud van de licentiebeoordeling als gecertificeerde accountant wordt beschouwd als bewijs van een professionele kwaliteit in de discipline van de boekhouding. CPA's worden door de bedrijfswereld beschouwd als individuen die een professionele kennis hebben van boekhoudkundige principes en concepten en hebben de nodige ervaring om deze beginselen en concepten goed te kunnen toepassen. Studenten die deze professionele aanwijzing willen volgen, kunnen het curriculum voltooien, die hen de nodige academische achtergrond zal verschaffen om de afgestudeerde in staat te stellen zich voor de uniforme gecertificeerde public accountant examen te stellen.

Het doel van veel studenten is een carrière in privé boekhouding in plaats van publieke boekhouding. Professionele benamingen zoals Certified Management Accountant (CMA) en Certified Internal Auditor (CIA) worden verdiend door het afronden van examens aangeboden door hun respectieve professionele verenigingen. Accounting majors die die certificatieprocessen willen voltooien, kunnen een opleiding volgen die hen in staat stelt kandidaat te zijn voor die professionele examens.

Professionele examenvereisten

Alle studenten die, na afstuderen, van plan zijn een professioneel examen af ​​te ronden (CPA, CMA, CIA), dienen een boekhoudkundig lid te raadplegen over specifieke vakken van het betreffende examen. De eisen dienen in aanmerking te komen bij het plannen van de student's opleiding tijdens het afronden van de opleiding.

Het volgende curriculum in boekhouding leidt tot een bachelor of science in business administration diploma met een grote in boekhouding.

Leerplan

De onderstaande matrix is ​​een voorbeeldplan voor alle cursussen die nodig zijn voor dit programma.

groentje

Vallen De lente
ENGL 1013 Samenstelling I 1 3 ENGL 1023 Samenstelling II 1 3
MATH 1113 College Algebra 2 3 Wetenschap met Lab 1 4
BUAD 1111 Inleiding tot het bedrijfsleven 1 MATH 2223 Kwantitatieve bedrijfsanalyse 2 3
BUAD 2003 Business Information Systems 3 COMM 2173 Zakelijk en professioneel spreken 3
Electieve 5 Electieve 2
Totaal aantal uren 15 Totaal aantal uren 15

Sophomore

Vallen De lente
ECON 2003 Principes of Economics I 3 ECON 2013 Principes of Economics II 3
Wetenschap met Lab 1 4 Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3
BDA 2003 Business Problem Solving 3 Geschiedenis van de VS 1 3
BUAD 2053 Bedrijfsstatistieken 3 BLAW 2033 Juridische omgeving van het bedrijfsleven 3
ACCT 2003 Boekhoudprincipes I 3 ACCT 2013 Boekhoudprincipes II 3
Totaal aantal uren 16 Totaal aantal uren 15
JUNIOR

Vallen De lente
Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3 ECON 3003 Geld en Bankwezen 3
MGMT 3003 Management en Organizational Behavior 3 MGMT 3103 Operations Management 3
BUAD 3023 Zakelijke Communicatie 3 ACCT 3013 Intermediate Accounting II 3
ACCT 3003 Intermediate Accounting I 3 ACCT 3023 Accounting Information Systems 3
ACCT 3043 Federal Taxes I 3 ACCT 3053 Federale Belastingen II 3
Totaal aantal uren Totaal aantal uren
Senior

Vallen De lente
MKT 3043 Principes of Marketing 3 FIN 3063 Bedrijfsfinanciering 3
ACCT 4003 Geavanceerde boekhouding I 3 MGMT 4083 Bedrijfsbeleid 3
ACCT 4033 Auditing 3 ACCT 4013 Advanced Accounting II 3
Electieve 5 ACCT 4023 Kostenrekening 3
Electieve 3
Totaal aantal uren 14 Totaal aantal uren 15
1 Zie passende alternatieven of substituties in "Algemene Opleidingsvereisten".
2 Studenten die twee jaar hogeschoolalgebra hebben met een cijfer of "C" of beter en een wiskunde ACT score van 22 of hoger, kunnen College Algebra weglaten en zich direct inschrijven in MATH 2223 Kwantitatieve Business Analysis. Als u uitkomt, is er een extra 3 uur keuzevakken vereist. Studenten die afgestudeerd zijn, worden geadviseerd om vrije electieve uren te gebruiken om MATH 2914 Calculus I.

Onvoorwaardelijke Toelatingseisen

Arkansas Tech University onderscheidt niet op basis van kleur, geslacht, ras, leeftijd, nationale herkomst, religie of handicap in een van zijn praktijken, beleid of procedures. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, toelating, werkgelegenheid, financiële hulp of educatieve diensten. Arkansas Tech University voldoet aan alle toepasselijke staats- en federale wetten waaronder, maar niet beperkt tot, titel VI en titel VII van de Civil Rights Act van 1964 zoals gewijzigd, de Wet op de Discriminatie in de Werkgelegenheid van 1967, zoals gewijzigd, Titel IX van de Educatieve Wijzigingen Van 1972, sectie 504 van de wijzigingen van de revalidatiewet van 1974, de wet op de restauratie van burgerrechten van 1987, de wet van de Amerikanen met een handicap van 1990 en de burgerrechtenwet van 1991. Het Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, is aangewezen om de compliance-inspanningen te coördineren.

Belangrijke data
Voorrang voor de lenteaanvraag: 1 januari
Voorkeurstermijn voor de valperiode: 1 augustus

Invoeren van Freshman / New Student:

Nieuwe studenten aan de Technische Universiteit van Arkansas moeten een toelatingsaanvraag indienen, een toelatingsexamen voor een college, een documentatie van de voltooiing van de secundaire eisen en het bewijs van immunisatie die 2 MMR documenteert. Als u gelijktijdig collegegeld hebt, is een officiële transcriptie van die instelling vereist. Voor Creditcard (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB) credit, originele score rapporten of een gecertificeerde kopie van uw middelbare school zal moeten worden ingediend voordat de credit wordt toegekend. Een minimaal criterium voor examenscores en rangpuntsgemiddelde is hieronder vermeld:

 1. Composite ACT score van 19 of hoger, samengestelde SAT score van 990 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1330 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 246. Opmerking: het ACT-schrijven examen is niet vereist voor toelatingsdoeleinden.
Afronding van de afstudeervereisten van een openbare middelbare school, particuliere middelbare school of een thuisschoolprogramma dat een minimum van 2,0 / 4,0 cumulatief hoogtemiddeld en een afronding van het middelbare schoolcurriculum van de universiteit of een minimale GED-score van 600 geeft.
Studenten die dienovereenkomstig hebben behaald op een Advanced Placement (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB), kunnen credit behalen tegen afstuderen aan de Arkansas Tech University door een kwalificerende score op de examens te ontvangen. Deze credits kunnen voldoen aan de algemene opleidingseisen. AP, CLEP en IB scores moeten op uw aanvraag voor toelating worden gedocumenteerd. Stuur officiële score rapporten of leesbare exemplaren die door je middelbare school worden gelabeld aan het Bureau van toelatingen. Studenten die een International Baccalaureate (IB) hebben behaald dienen hun IB-transcript voor evaluatie in te dienen. Studenten die het Internationale Baccalaureaat Diploma-programma succesvol afronden, kunnen krediet verdienen voor afstuderen aan de Arkansas Tech University.

Freshmen die niet aan onvoorwaardelijke toelatingseisen voldoen, worden voorwaardelijk toegelaten met een minimum samengestelde ACT score van 15, samengestelde SAT score van 830 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1060 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 229, en door een college kern te voltooien met een gemiddelde score van 2,0 / 4,0 punten of een GED score van 600.

Terugkerende student:

Studenten die het afgelopen jaar niet Arkansas Tech hebben bijgewoond of een andere universiteit of universiteit hebben bijgewoond sinds de laatste Technische bijeenkomst, moet een nieuwe toelatingsaanvraag indienen. Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

 • Heeft geen andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
  • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
Heeft een andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
 • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
 • Officiële college transcript (en) documenti
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. ... Lees meer

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. Embracing and expanding upon its technological traditions, Tech inspires and empowers members of the community to achieve their goals while striving for the betterment of Arkansas, the nation, and the world. Lees Minder