Bachelor of science in business administration

Benson Idahosa University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in business administration

Benson Idahosa University

Welkom op een kans van een unieke leerervaring met een uitdagend curriculum dat u overal in de wereld kan leiden. Onze serene campus en stadslocatie heeft in de loop der jaren geliefd academici van beroemde reputatie aangetrokken die onze vijf faculteiten Landbouw & Landbouwtechnologie, Kunst & Onderwijs, Basis- en Toegepaste Wetenschappen, Sociale Wetenschappen, Techniek en Recht hebben gestolen.

Het kiezen van waar je universiteitsjaren doorbrengt, kan spannend en uitdagend zijn. Bij de Benson Idahosa University vindt u de totale universitaire ervaring.

Maar je zou niet weten dat we een grote school zijn door onze campus te bezoeken. Misschien is het de kleine klasse of verzorgende omgeving. Misschien is het de mooie stadse omgeving of de kleine stad van Benin. Wat het ook is, je voelt je thuis.

Aanvang van toelatingen

Het toelatingsproces voor de masteropleiding begint van maand mei tot en met 30 september elk jaar. Het proces begint bij de voornemende student om de toelatingsformulier van onze universiteit te verkrijgen bij een van onze contactpunten in Port-Harcourt, Abuja, Lagos, Warri en het toelatingsbureau van de universiteitscampus op Ugbor Road, GRA, Benin City ten koste van (N7000 ) Alleen zevenduizend naira.

Algemene toelatingsvoorwaarden voor het bachelorprogramma

De minimum toelatingsvereiste in een van de ondergeschikte voorgraadse programma's is vijf (5) O'level credit passes inclusief Wiskunde en Engels in relevante vakken zoals aangegeven in de huidige UTME brochure, verkregen bij maximaal twee vergaderingen, in een van de volgende examens WASSCE, NECO of hun equivalent.

Het is verplicht dat voornemende studenten zich hebben aangemeld voor de huidige UTME. Directe toegangsprocedure voor voornemende studenten met diploma of NCE zijn ook beschikbaar.

NOTITIE:

Kandidaten die de Benson Idahosa University niet gekozen hebben in hun UTME, kunnen van toepassing zijn. De universiteit biedt een regularisatieproces om de universiteit van de 1e keus naar de universiteit van Benson Idahosa te veranderen, zonder kosten voor de aanvrager.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan