Bachelor of Science in Business Administration

Allen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Business Administration

Allen University

Je leert om een ​​ondernemer te zijn, aan de persoon die is het ultieme leider van het bedrijf, om je carrière te beginnen in het bankwezen, finance, accounting, human resource management, verzekering of informatietechnologie, of om te leren over de ontwikkeling van vastgoed in de BE 21e eeuw, wereldwijd en nationaal.

Als Business Major, zult u actief te worden in grote nationale en professionele studentenorganisaties op de campus waar je interactie met diverse studenten en gaan met docenten die de zorg en die hun expertise zullen gebruiken om u te begeleiden in de richting van het bereiken van je doelen. De divisie van bedrijf zal u voorzien van echte wereld toepassingen en vaardigheden om een ​​leider in de nationale en internationale markt geworden.

Major en Concentraties

De afdeling Business Administration biedt een major in business administration met concentraties in vijf gebieden:

  • Boekhouding
  • bankwezen en financiën
  • Organisatiemanagement
  • Vastgoed
  • Ondernemingsschap

BETROKKEN RAKEN

Er zijn veel organisaties bij Allen University die u kunnen helpen beginnen met het uitbreiden van je netwerk en samenwerken met collega's.

  • De National Black MBA Collegiale hoofdstuk (NBMBAA)
  • De National Association of Black Accountant (NABA)
  • Phi Beta Lambda (PBL)
  • Sigma Beta Gamma (Business Honor Society)

Wij bieden ook studeren in het buitenland kansen in Afrika, China en Japan om je horizon te verbreden en kunt u dieper inzicht in de wereld en het bedrijfsleven te krijgen.

Wat kan een Bachelor of Business Degree voor u doen?

Houdt diploma in Business Administration opent de deur naar een carrière die een essentiële functie voor iedere onderneming en organisatie denkbaar. Dit feit biedt de afgestudeerde boekhoudkundige afgestudeerden een breed scala van loopbaankeuzes na het succesvol afronden van ons programma. Voor degenen die de fundamentele kennis en vaardigheden te leren, in combinatie met probleemoplossend vermogen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een brede waaier van loopbaankeuzes voor accountants bestaat. Openbare boekhouding bestaat uit de "Big-Four" internationale CPA bedrijven, in aanvulling op de nationale, regionale en lokale bedrijven. Accountants in de publieke sector kan een rente in auditing, belastingen, financiële administratie, of management consulting diensten aan te spreken. Industry accounting biedt afgestudeerden een kans om managerial accounting, cost accounting of interne audit carrière na te streven. Not-for-profit boekhouding omvat de federale, provinciale en lokale overheden; hogescholen en universiteiten; zorginstellingen en andere non-profit organisaties.

Wij zijn trots op de wetenschap dat ons programma positioneert studenten voor graduate niveau studies. We hebben ook onze studenten op schema voor een succesvolle verwezenlijking van de felbegeerde Certified Public Accountant (CPA) de aanwijzing. Onze studenten zijn op de plaat scoren zo hoog als 96 op de CPA-examen.

Accountants vaak stellen hun eigen accountantskantoren. Hoewel zeer uitdagend, een aantal van onze afgestudeerden wijdden zich aan het creëren van hun eigen pad door ondernemende inspanningen te erkennen als hun boekhoudkundige methode. Ze ontwikkelden de fundamentele boekhoudkundige vaardigheden en arbeidsethos om dat te doen. Ook u kunt onder hen door ons mee.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbia, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates