Bachelor of science in business administration

Chicago State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in business administration

Chicago State University

Het College of Business is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools en programma's. Studenten die afstuderen van het College verdienen een Bachelor of Science Degree in Business Administration (BS, Business Administration). Ze kiezen uit vijf gebieden van de concentratie die worden ondergebracht in twee afdelingen:

Accounting en Finance

Boekhouding - Studenten worden voorbereid op een loopbaan in de publieke, private en not-for-profit boekhouding. Gebieden die vallen onder meer de financiële, bestuurlijke en not-for-profit auditing, belastingen en ondernemingsrecht.

financiën - De studenten bereiden voor de corporate financieel beheer, kapitaalmarkten, effecten en portfolio management voor posities in banken, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en andere financiële instellingen.

Management, Marketing en Management Informatie Systemen

beheer- Studenten leren over de administratie en human resource of personeelsmanagement, arbeidsverhoudingen, en theorieën van de organisaties voor posities in de industrie, de detailhandel, bedrijven en de overheid.

afzet - Studenten leren reclame, consumentengedrag, distributiesystemen en onderzoekstechnieken voor posities in de verkoop, telemarketing, aankoop, toezicht en algemeen management

Management Informatie Systemen - Studenten bereiden op een loopbaan met behulp van kwantitatieve informatie, elektronische gegevensverwerking en operaties om zakelijke beslissingen met betrekking tot de computer systemen te maken.

Minderjarigen in het College of Business

Studenten van andere hogescholen of COB studenten zich te concentreren op andere gebieden, kan ervoor kiezen om een ​​minor in Business toe te voegen. Het college van Business biedt minderjarigen in de volgende gebieden:

  • Boekhouding
  • bedrijfskunde
  • Ondernemingsschap
  • Human Resource Management
  • beheer
  • Management Informatie Systemen
  • Sales en Sales Management

Om toegelaten te worden tot een Business Minor-programma, moeten de studenten voorleggen aan het College of Business Office of Academische Adviseren (BHS 435) een programma Aanvraagformulier. Elke kandidaat moet (1) met succes te voltooien bekwaamheidsexamens in Reading, wiskunde en Engels; (2) volledige 24 uur van hogeschool of universitair niveau werk, waaronder: MATH 162, ENG 128, en ofwel ECON 101 of ECON 102 (bedrijfskunde minderjarigen ENG 279, en (3) te verdienen ten minste een 2,5 of hoger GPA op alle college werk.

Studenten moeten elk van de verplichte vakken passeren met een "C" of beter.

Vergelijkbare cursussen voor de voorwaarden aanvaardbaar zijn en een aantal vervangingen voor MGMT 249 kan worden toegestaan ​​met toestemming van het College of Business. De minor moet voorafgaand aan het afstuderen worden afgerond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,008 USD
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates