Bachelor of Science in Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Business Administration

chowanbus

"De School of Business van Chowan University is de beste plek om je karakter, potentieel, en professionaliteit vormen. De school maakt het voor iedere student in de gelegenheid om hun best te bereiken door middel van uitdagingen, faculteit interactie een-op-een, kleine groepen, en de kans om je eigen sterke punten te vinden. Ik bloeden Chowan blauw als gevolg van de ervaringen in de School of Business, dat voor altijd zal beïnvloeden mijn leven en werk ethiek. " - Danielle Coleman, Klasse van 2013, BS in Business Administration, Concentratie in Management, Minor in Accounting Bij Chowan, ontwikkelen we de ethische zakelijke leiders van morgen. Voortbouwend op de kracht van ons christelijk erfgoed, bekrachtigen we onze studenten door hen te begeleiden in de beheersing van het bedrijfsleven theorieën, organisatorische vaardigheden, technische bekwaamheden en kritische analyses die hen voor te bereiden voor een loopbaan in de snel veranderende zakelijke wereld.

De School of Business van de Universiteit van Chowan voorziet een bedrijf gemeenschap van getalenteerde en ethische personen met professionele competenties waardoor ze samen te werken met succes op de wereldmarkt te concurreren.

De missie van de School of Business van Chowan University is de ethische zakelijke leiders van morgen te ontwikkelen. Voortbouwend op de kracht van ons christelijk erfgoed, bekrachtigen we onze studenten door hen te begeleiden in de beheersing van het bedrijfsleven theorieën, organisatorische vaardigheden, technische bekwaamheden en kritische analyses die hen voor te bereiden voor een loopbaan in de snel veranderende zakelijke wereld. Onze ondersteunende faculteit benadrukt het onderwijs excellentie, met behulp van een sterk programma van academische advisering aan studenten gedurende hun hele college carrière te helpen. Opgericht in 1929, de School of Business van Chowan University is een van de grootste programma's op de campus als gevolg van deze standvastige toewijding. De business faculteit helpt studenten in hun volledige potentieel te bereiken als toekomstige zakelijke leiders.

De School of Business Visiting Executive Program bestaat om de educatieve horizon van onze studenten uit te breiden door middel van de mogelijkheid tot interactie met een upper-level business managers uit verschillende zakelijke gebieden. Elk semester een andere executive komt naar de campus om in de klassen te spreken, hebben een netwerk maaltijd met een kleine groep van studenten en de School of Business faculteit, en spreken op een vergadering later op de dag. Sinds haar oprichting, hebben de deelnemers een voormalige vice-president van de Richmond Federal Reserve Bank opgenomen, partners in een groot accountantskantoor, president en hoger management van een ziekenhuis, vice-president van een internationaal agrarisch bedrijf, vice-president van een grote commerciële bouwbedrijf met contracten langs de zuidelijke en oostelijke VS, een senior economisch ontwikkelaar voor de NC Department of Commerce, de Public Relations en Communicatie Manager voor een van de grootste fabrikanten van biomassa brandstof in de VS, en een Regional General Manager bij Lowe's.

Elke business student is ingeschreven in een programma van de studie die leidt tot het Bachelor of Science in Business Administration Degree. Alle studenten studeren de gemeenschappelijke professionele component die onze Business Core Courses bestaat.

Buiten de kernactiviteiten, studenten kiezen voor een specialisatie in ten minste een van de vier gebieden. Deze gebieden van concentratie zijn:

informatiesystemen. School of Business Chowan Universiteit kunt u voor te bereiden op een succesvolle carrière in een belangrijk gebied met een groeiende vraag. Information Systems (IS) professionals het beheer van de netwerken van de hardware en software die wordt gebruikt voor het verzamelen, filteren, proces, maken en verspreiden van gegevens. In een wereld gedreven door de mededeling van informatie, IS professionals zijn cruciaal. Studenten in de IS-concentratie in de School of Business focus op de toepassing van informatietechnologie om zakelijke problemen met behulp van een scala aan tools en technieken op te lossen. Onze uitgebreide cursussen, ontwikkeld om de beste praktijken in de industrie te voldoen, worden aangevuld met de core business cursussen die studenten een brede kennis van de zakelijke functies en processen. Kleine klassen en hands-on toepassing van technologie mogelijk maken de studenten om vaardigheid te krijgen met hun IS vaardigheden. Om bij te blijven met de voorste rand van de technologie, heeft Chowan Universiteit samen met Microsoft om onze studenten gratis toegang tot vele software tools via Microsoft DreamSpark. Studenten hebben toegang tot de industrie standaard software, zoals server software, besturingssystemen, Microsoft developer tools, en nog veel meer!

De werkgelegenheid in de Information Systems gebied in overvloed!

chowanbus2

beheer. School of Business Chowan Universiteit kunt u voor te bereiden op een succesvolle carrière in het belangrijke gebied van management. Peter Drucker, een van de fundamentele theoretici in het management, verklaarde dat managers omschreven doelstellingen, het organiseren van mensen, te motiveren en te communiceren, de prestaties te analyseren en mensen ontwikkelen. Managers zijn overal nodig - in kleine bedrijven, grote bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Een business management graad is waardevol voor mensen dan wie op zoek naar een manager. Organisaties zijn het verhogen van de mate van verantwoordelijkheid voor alle werknemers, waardoor het van cruciaal belang voor mensen die de arbeidsmarkt te sterk management vaardigheden. De kleine klassen aan de School of Business aan de Universiteit Chowan stellen de professoren aan elke student individuele aandacht geven. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden door middel van praktische klassikale oefeningen, interessante groep projecten, en intellectueel stimulerende hoorcolleges.

Management cursussen richten zich op de ontwikkeling van de kennis, vaardigheden en mensen-vaardigheden die nodig zijn voor het beheer in de huidige kenniseconomie. Gespecialiseerde cursussen richten zich op verschillende aspecten van het beheer, waaronder communicatie, besluitvorming, teamwork, ethiek, motivatie, human resources, de elektronische handel, organisatiekunde en gedrag, ondernemerschap en leiderschap. Een diploma in Business Administration met een concentratie in Management levert de basis voor uw succes als een manager en een leider in de dynamische wereld van het bedrijfsleven.

afzet. Volgens de American Marketing Association, "Marketing is de activiteit, set van instellingen en processen voor het creëren, communiceren, het leveren en uitwisselen van aanbiedingen die waarde voor klanten, klanten, partners en de samenleving in het algemeen." Elke onderneming van klein tot grote, for-profit of non-profit en met private, publieke of de overheid, moet bekwame individuen om haar marketing functie te behandelen. Posities omvatten verkoop, reclame, public relations, de detailhandel, marktonderzoek, corporate marketing, internet marketing en customer relations. Afgestudeerden met een marketing opleiding zal een groeiende arbeidsmarkt betreden volgens het Bureau of Labor Statistics, met mensen in de hogere niveaus van marketing management commandant hoge salarissen.

De Marketing Concentratie in de School of Business van Chowan Universiteit bereidt je voor op deze spannende en lonende veld in te voeren!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder