Bachelor of science in business administration

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in business administration

Claflin University

Claflin101

De wereld heeft behoefte aan visionair zakelijke leiders en we geloven dat we kunnen helpen voor te bereiden op een dergelijke dynamische leider.

Leerplan

Het curriculum van Claflin University in de School of Business is een uitdaging; echter, zijn wij van mening dat je klaar bent voor de uitdaging zijn. Je zult onderwerpen dieper dan je deed op de middelbare school te verkennen; U kunt uw eigen cursussen en lesrooster met de hulp van je academische adviseur die is er om te begeleiden en om je academische reis te ondersteunen. Zoals u van het ene jaar op het andere te verplaatsen van de cursussen zullen intenser en gericht op uw vakgebied te worden. Ook zijn alle studenten een sluitstuk project (bijvoorbeeld, research scriptie) te produceren.

Als student aan de Universiteit Claflin ontmoet je nieuwe mensen, geniet van je ervaringen van de toetreding tot de verschillende organisaties (bv., Kunst, bedrijfsleven, wetenschap en maatschappelijke organisaties). Ook zult u een kans om te leren hoe ze andere studenten te leiden als een officier en begrijpen het belang van het plannen, organiseren en beheren van uw tijd. College helpt een student te ontwikkelen tot een volwassen, verantwoordelijke en zelfstandige volwassenen. Daarom is al uw academische en sociale ervaringen zal helpen om u te begeleiden; om te bepalen wat je wilt doen in het leven.

Student Kansen en Experience

Global Experiences

De School of Business biedt kansen voor het bedrijfsleven studenten om internationale studie en culturele ervaringen te hebben, doordat de studenten om te reizen naar plaatsen als India, London, Puerto Rico en diverse andere bestemmingen, terwijl ze in undergraduate of graduate business programma's.

Onderzoeksmogelijkheden

Tijdens het tweede semester van elk jaar hebben de studenten de mogelijkheid om onderzoek te presenteren dat zij op het gebied van business of cross-disciplinair onderzoek met andere studenten in verschillende majors hebben uitgevoerd.

Stages en Corporate Visits

Zakelijke studenten stage en corporate visitatie mogelijkheden van hun eerstejaars aan hun laatste jaar op Claflin University. Veel van onze studenten stage bij BMW, Wells Fargo, Santee Cooper, het Amerikaanse ministerie van Energie en nog veel meer.

Carrière en Outcomes

Carrières krijgen vorm in vele sectoren, met inbegrip van Onderwijs, Overheid, Private Business and Retail. Carrières in business administration aandeel vergelijkbaar vereiste vaardigheden, zoals het vermogen om te werken als onderdeel van een team en het vermogen om te organiseren, beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid nemen. Ook computervaardigheden zijn zeer belangrijk.

Toelatingseisen

Studenten het invoeren van de School of Business moet voldoen aan de door Claflin University voorgeschreven normen voor het selecteren van een major. Studenten kunnen een aanvraag voor toelating tot de School of Business in het begin van hun junior jaar. Om te worden toegelaten tot het programma, moet een student een minimum graad van ten minste een "C" hebben verdiend in elk van de volgende business courses genomen door middel van het tweede jaar: Financial Accounting, Managerial Accounting, Macro-economie, Micro-economie, Business Communication, Principles of beheer en Principes van Marketing.

Een graad van "C" of hoger is vereist in alle business courses. Daarnaast moeten de studenten de School of Business Exit examen, en voldoen aan de Honors Thesis of Senior eis Project.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates